John Frieda, L’Oréal Professionnel, Alterna, Sisley, Sol de Janeiro

06:49 - 04:05
luistertijd 06:49 - leestijd 04:05

Kan jouw haar wel een volume- of verzorgingsboost gebruiken? Dan is dit artikel interessant voor jou! Recent zijn er weer een aantal mooie haarverzorgingsproducten gelanceerd die wij jou zeker niet willen ontnemen. Van kleurversterking tot intense hydratatie en een speciale lijn voor krullen! Doe lekker inspiratie op.

John Frieda – Violet Crush Haarmasker

John Frieda voegt een haarmasker toe aan de bekende Violet Crush-haarverzorgingslijn voor blondines. Het nieuwe Violet Crush Purple Toning Masker is een hydraterend haarmasker dat het haar in slechts 60 seconden weer zacht en stralend maakt.

Dankzij de Violet Crush-technologie in het masker blijven geblondeerde haren gezond en worden de koperachtige kleurtonen weer koel en assig. Schade door het bleken en highlighten van het haar wordt beperkt en door het gebruik van gecrushte paarse pigmenten worden warme tonen uit het haar verwijderd terwijl het verzorgd en gehydrateerd wordt.

De formule is vegan friendly, vrij van parabenen en SLES sulfaten, 95% biologisch afbreekbaar en is werkzaam binnen één minuut – zo is het product efficiënt en waterbesparend.

Shop hier online

 

L’Oréal Professionnel Paris – Curl Expression lijn 

L’Oréal Professionnel Paris lanceert een gedurfd protocol dat de kracht van verzorging voor krullend haar in de handen van professionals legt. De huidige en toekomstige haarprofessionals hebben een volledige lijn van professionele producten en vaardigheden nodig om hun klanten te helpen de gewenste uitdrukking aan hun krullen te geven.

Professionele formule

De Curl Expression lijn omvat een aantal verzorgingsproducten professionele formules. De krachtige ingrediënten die Curl Expression zo effectief maken zijn:

  1. Glycerine: Hydraterende stof van natuurlijke oorsprong gekend voor zijn efficiënt hydraterend vermogen. Aanwezig in hoge concentraties tot 3%, helpt het water te fixeren in het haar, wat zorgt voor langdurige hydratatie van de allerdroogste haarvezels.
  2. Ureum H: Deze van nature in de huid aanwezige emolliënt heeft een dubbele werking om hydratatie vast te zetten ​ en ​ de ​ hydrolipidenbarrière ​ te ​ versterken ​ en zo broze krullen te beschermen.
  3. Hibiscuszaad: Diep verankerd in Afrikaanse schoonheidsrituelen, wordt deze super rijke, natuurlijke bron van aminozuren en hoogwaardige vitaminen al eeuwen gehaald uit het hart van de hibiscusbloem voor zijn fantastische weldaden op het vlak van hydratatie, kracht, zachtheid.

Reinigen, verzorgen en stylen

De lijn bestaat uit een volledig regime voor het reinigen van gekruld haar tot het verzorgen en stylen ervan. Cleansing jelly’s en crèmes maken het haar schoon terwijl diverse maskers het haar voeden. Met mousses en moisturizers kan het haar in model worden gebracht en met een unieke spray kun je het haar ’s ochtends, na een nacht vol wrijving op je kussen, direct verfrissen.

Shop hier online

 

Alterna – eco-gecertificeerde haarverzorging

Ken jij het nieuwe, luxe haarverzorgingsmerk Alterna al? Het merk onderscheidt zich door het gebruik van eco-gecertificeerde ingrediënten die het haar van binnenuit herstellen en verzorgen. Het assortiment van Alterna bestaat uit twee verschillende lijnen: de Alterna Caviar-lijn en My Hair, My Canvas met Botanische Caviar.

Alterna Caviar

De caviar lijn, te herkennen aan de paars, blauw en lila kleurige flessen, heeft een luxe uitstraling waarbij Caviar uit Zuid-Frankrijk wordt gebruikt voor een anti-againg werking.

Een speciaal extractieproces vangt de weelderige voeding uit de ruwe Caviar, één van de rijkste bronnen van Omega-3 vetzuren, Caviar herstelt de vochtbalans en geeft instant glans aan het haar. De collectie bestaat uit diverse shampoos, conditioners, leave-in moisturizers, verzorgende treatments, stylingproducten met Caviar en nog veel meer.

Alterna My Hair, My Canvas

De My Hair, My Canvas collectie is geschikt voor een jongere doelgroep en is volledig vegan. De producten zijn gemaakt van duurzame ingrediënten, vrij van parabenen en er is onder andere botanische caviar uit de Filipijnen gebruikt.

Met de My Hair, My Canvas lijn van Alterna creëer je een momentje voor jezelf na een drukke dag. Geniet van de voedende producten met de beste natuurlijke ingrediënten. De vegan botanische caviar voedt je haar, zorgt voor extra stevigheid en prachtige glans.

Shop met korting!

 

Sisley Hair Rituel – Gently Purifying Shampoo 

De nieuwe Soin Lavant Doux Pureté, ofwel Gentle Purifying Shampoo, van Sisley heeft een milde en verhelderende formule waarmee je het haar en de hoofdhuid reinigt en verfrist. Het verwijdert ook direct talg, vuildeeltjes en resten van stylingsproducten die al in het haar zaten.

De shampoo laat het gevoel van een frisse bries achter, waardoor de hoofdhuid en het haar ook langer fris blijven. Dankzij het toegevoegde javathee-extract heeft het haar na gebruik een stralende glans, zit het vol vitaliteit en toont het volumineus.

Shop hier online

 

Sol de Janeiro – Triple Brazilian Butter Hair Repair Treatment 

Wist jij dat Sol de Janeiro ook haarverzorging in haar assortiment heeft? Nieuw is de Triple Brazilian Butter Hair Repair Treatment. Dit haarmasker is ontwikkeld met Braziliaanse haarexpertise en hydrateert en herstelt het haar intens dankzij een luxueuze mix van drie Braziliaanse boters. Ook is Sol de Janeiro’s eigen SOL Seal Technology toegevoegd aan dit product.

Het herstelt het haar en voorkomt schade terwijl gespleten haarpunten worden geëlimineerd, kroes wordt bestreden en de textuur wordt gladgestreken. Dit masker biedt vooral intensieve verzorging aan droog of beschadigd haar en voegt hierbij geen ongewenst gewicht toe.

Deze haarbehandeling laat het haar net zo fantastisch ruiken als de populaire cultgeur van de Brazilian Bum Bum Cream. Een must-try dus!

Shop hier online

 

Lees ook:

beautyjournaal shop

Lees ook