Een botanisch meesterwerk met regenererende eigenschappen!

03:58 - 02:23
luistertijd 03:58 - leestijd 02:23

Bloemen zijn onmisbare inspiratiebronnen geweest in alle creaties van Dior. De roos is de koningin van alle bloemen en wordt sinds de oudheid al gevierd om haar zeldzame schoonheid en unieke geur. In de DIOR Untold podcast wordt meer uitleg gegeven over het verhaal van The Rose de Granville, het bijzondere ingrediënt dat de huidverzorging van Dior Prestige naar een hoger niveau tilt. Lees en luister je mee?

Beluister hier de volledige podcast aflevering over The Rose de Granville.

Rose de Granville

De Rose de Granville is meer dan een gewone bloem. Het is een belofte, een belofte van schoonheid en harmonie. Een visie van de makers. Een wilde passie. En een echte uitdaging. Zo legt Dior ons uit.

Dol op bloemen, vooral op de Duinroos

Lang voor zijn couture was de eerste liefde van de jonge Christian Dior bloemen. Viooltjes, madeliefjes en het lelietje van dalen. Hij aanbad ze allemaal hartstochtelijk, maar rozen waren verreweg zijn favoriet. Eén roos trok specifiek zijn aandacht, namelijk de duinroos. Op het eerste gezicht vrij eenvoudig, maar gezegend met een uitzonderlijke veerkracht.

Inspiratiebron

Bloemen werden al snel een inspiratiebron voor de legendarische creaties van Dior. Van stoffen en patronen voor jurken tot een hoofdingrediënt in parfums en huidverzorging, de roos werd een typerende bloem voor Dior. Een leidend principe en een terugkerend iets.

Werkzaam in skincare

De roos speelt ook een belangrijke rol in de Dior Prestige skincare lijn. De lijn staat bekend om zijn regenererende eigenschappen. Jérôme Rateau, het genie die de buitengewone Rose de Granville voor Dior creëerde, legt uit dat deze roos het resultaat is van jarenlang onderzoek. Het is de eerste roos die exclusief gemaakt is om specifiek te werken in huidverzorging. Het is een botanisch meesterwerk dat al veel verschillende prijzen heeft gewonnen.

Shop de prachtige Dior Prestige lijn hier

 

Huidverbeterende voordelen

In deze roos werden 22 micronutriënten geïdentificeerd, waaronder vitamines, mineralen en aminozuren. De Rose de Granville dankt haar uitzonderlijke anti-verouderingskracht aan een complex van 120 actieve moleculen. Ze werken samen huidbarrière versterkend en beschermen de vitaliteit van je huid.

Een steviger huid

Daarnaast bevordert het de epidermale celvernieuwing en stimuleert het de elastine en collageen aanmaak, wat zorgt voor stevigheid en elasticiteit van de huid. Ten slotte vormen de 22 micronutriënten een echte bron van cellulaire vitaliteit. Ze voorzien de huid van alle energie die het nodig heeft om zichzelf te vernieuwen.

Shop de prachtige Dior Prestige lijn hier

 

Dior Prestige

Het rozenbottelextract in de Dior Prestige producten is zes keer effectiever dan vitamine C en het rozenwortelextract is vier keer effectiever dan niacinamide en retinolzuur. Uiteindelijk wordt de kracht van de Rose de Granville, de meest veerkrachtige van allemaal, op de huid overgedragen via Dior Prestige Skincare.

Ga hier naar de podcast

 

Shop de prachtige Dior Prestige lijn hier

 

Lees ook:

beautyjournaal shop

Lees ook