Met slechts één stick per dag oogt de huid binnen drie maanden jonger en de haren en nagels worden merkbaar versterkt

05:32 - 03:19
luistertijd 05:32 - leestijd 03:19

Dat we er veel voor over hebben om er zo lang mogelijk jong uit te blijven zien is duidelijk. Fillers, botox en collageensupplementen worden meer gebruikt dan ooit. Stoor jij je ook aan die (eerste) rimpels en wil jij je huid verbeteren? Wacht dan zeker nog even met de spuitjes en koop geen al te wonderlijke skincare producten. Het kan namelijk op een natuurlijke, efficiënte manier, zonder eventuele complicaties, én uiteindelijk ook goedkoper.

Om het huidverouderingsproces te vertragen, de huid van binnenuit letterlijk op te vullen én om de huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf is er maar één all-in oplossing. Starten met het juiste supplement. Maar wat kies je? Er is zoveel op de markt en er worden allerlei beloftes gedaan. Na jaren van gedegen wetenschappelijk onderzoek, marktonderzoek én productontwikkeling is er nu Skinuals Exclusive Supplements.

Skinuals is hét nummer 1 merk in haar- en huidverbetering van binnenuit. Het voedingssupplement ‘Protect & Fill’ voldoet op alle fronten aan het hoogst haalbare. Het is gebaseerd op 82 wetenschappelijke studies, bevat de beste grondstoffen, de juiste doseringen en vooral ook de juiste vormen. Bovendien zitten de ingrediënten kwaliteitstechnisch in de beste verpakking, zodat alle ingrediënten beschermd zijn tegen achteruitgang en daadwerkelijk kunnen blijven doen waarvoor ze bedoeld zijn.

Zichtbaar resultaat en lange termijn gezondheid

Protect & Fill’ bevat 18 zorgvuldig uitgekozen, hoogwaardige en wetenschappelijk onderbouwde ingrediënten. Het product werkt daar waar cosmetische behandelingen en crèmes niet komen, namelijk in de diepere huidlagen. Met slechts één stick per dag oogt de huid binnen drie maanden jonger en de haren en nagels worden merkbaar versterkt. Met ‘Protect & Fill’ werk je daarnaast aan je lange termijn gezondheid. Zo bevat het product, naast hyaluronzuur, 10 gram gehydrolyseerd viscollageen en vitamine C, bijvoorbeeld ook glucosamine, chondroitine, natuurlijk vitamine E en vitamine D.

Resultaat na 8 weken. Zichtbaar minder rimpels.

Samantha Jordaans, mede-eigenaresse Skinuals: “Als diëtist en voedingswetenschapper zit het in mijn aard om de wereld gezonder te willen maken. Natuurlijk staat een volwaardig voedingspatroon voorop, maar we allemaal wel wat extra vitamine D en E gebruiken. Daarom hebben we heel bewust gekozen voor het toevoegen van deze en andere actieve ingrediënten die bijdragen aan de lange termijn gezondheid.”

Samantha Jordaans en Inge Backx, de oprichters van het Kennisinstituut voor Voeding & Huid en van Skinuals

Niet te vergelijken

“Via het Kennisinstituut voor Voeding & Huid dat we in 2020 op hebben gericht kregen wij dagelijks de vraag welk merk we adviseren. Het voelde niet goed om een merk te adviseren waar ingrediënten los in een pot zitten of waar doseringen en vormen in zitten die amper worden opgenomen door het lichaam. Met mijn jarenlange ervaring als productontwikkelaar in de supplementenbranche weet ik wat er op de markt is en wat er nog meer mogelijk is. Ik heb voor vele merken in binnen- en buitenland supplementenformules bedacht en ontwikkeld maar ‘Protect & Fill’ is niet te vergelijken met wat er al in de markt is, puur omdat wij nergens consessies in hebben gedaan’, aldus Inge Backx, mede-eigenaresse Skinuals en het Kennisinstituut voor Voeding & Huid.

Zo is Skinuals ‘Protect & Fill’ de enige totaalformule met, per dagdosering, maar liefst 10 gram gehydrolyseerd viscollageen van Peptan®. Naast de eerder genoemde vitamines bevat het product ook de carotenoïden bètacaroteen, lycopeen, luteïne, zeaxanthine en astaxanthine.

Inge: “Bovendien hebben we er Astreal®,  L-optizinc®, LycoBeads®, silicium, koper en vitamine B3 in goed opneembare vormen aan toegevoegd. Wij willen gaan voor resultaat en daarvoor halen we alles uit de kast!”

Resultaat na 12 weken. Zichtbaar minder diepe rimpels.

Start vandaag nog

Twee redenen om nu te starten met ‘Protect & Fill’:

Protect & Fill’ is het meest exclusieve en hoogwaardige supplement van Nederlandse bodem, een doorbraak binnen de wereld van voedingssupplementen.

Samantha: “Inmiddels hebben we al vele mannen en vrouwen kunnen helpen. Wij gunnen jou dit ook.”

Resultaat na 12 weken. Zichtbaar minder diepe rimpels.

Wil jij je huid verbeteren op een natuurlijke manier? Wil je kwaliteit, lange termijn resultaat én alleen het beste van het beste, dan ben je bij Skinuals aan het juiste adres! Gebruik ‘Protect & Fill’ van Skinuals 3 maanden en we kunnen garanderen dat jij ook niets anders meer wilt.

Shop hier online

 

beautyjournaal shop

Lees ook