Van undercuts tot natuurlijke krullen en stijl haar!

03:40 - 02:12
luistertijd 03:40 - leestijd 02:12

De lente is aangebroken, de zon komt steeds vaker tevoorschijn en je krijgt zin om je haar drastisch te veranderen. Die wintercoupe is zó 2021, dus tijd voor wat stoere lente inspiratie! Wella heeft drie looks geselecteerd die deze lente helemaal in zijn. Lees je mee?

Undercut It

Dit is hét kapsel wat in 2022 niet weg te denken is bij de man. Je kan deze coupe op veel verschillende manieren dragen; achterover, naar voren, strak of juist luchtig. Een wax, clay of past werkt erg goed voor de undercut.

Je wilt je haar flexibel houden, dus een medium tot hoge hold is bij dit kapsel zeker gewenst. Als je graag een matte finish wilt, dan is een clay het beste. Liever wat meer shine? Ga dan voor een haar wax of pasta. Liever alleen wat textuur toevoegen? Kies dan voor een sea salt spray.

Met de Wella New Wave Surfer Gum modelleer en hermodelleer je het haar. Je kunt accenten en diepte creëren waar je ook wil. Op zoek naar een goede sea salt spray? Ga dan voor de Wella New Wave Sea Salt Texture Spray. Deze spray is gemaakt voor en beachy look, mét behoud van langdurige fixatie.

Natural Hair 

Qua krullen zien we meer en meer acceptatie wat betreft natural curls. Dat is natuurlijk een fantastische ontwikkeling! Het is begrijpelijk dat je soms helemaal klaar bent met het stylen en denkt: ik ga ervoor, dit is wie ik ben. Dit seizoen is het tijd om jouw haar te laten relaxen!

Twee andere haartrends die hier prachtig bij staan zijn de curtain bangs en haaraccessoires. Denk aan leuke, op vallende clips of sjaaltjes die je haar helemaal opvrolijken.

Met de Wella New Wave Curls & Waves Mousse definieer je natuurlijk krullend of golvend haar. Met de mousse bereik je flexibele, veerkrachtige lokken met een anti-frizz effect. Gebruik de Wella New Wave Ultra Strong Mess Maker Crème Gel voor het toevoegen van extra glans. Met dit product bereik je langdurige, sterke fixatie terwijl je een messy, herwerkbare textuur toevoegt.

Keep it straight, of toch niet

Haal je stijltang maar weer tevoorschijn, want dit jaar is steil haar helemaal trendy. Zorg er wel voor dat je haar er gezond en glanzend uitziet om deze trend optimaal tot zijn recht te laten komen. Sla een olie en hitte beschermende producten daarom niet over.

Zin in krullen? Geen nood! Je hoeft dit jaar absoluut geen afscheid te nemen en deze te stijlen. De krullen mogen dit jaar lekker nonchalant, dus weg met de perfecte krultang krul. Think eighties!

Als je het helemaal af wilt maken doe je er ook nog een krullende pony bij. Creêer het gewenste volume met een zachte mousse, zoals bijvoorbeeld de Wella New Wave Volume Mousse. Deze mousse heeft een luchtige formule die een krachtige lift geeft voor zichtbaar meer volume. Gebruik de Wella New Wave Ultra Strong Power Hold Gel Spray voor het creëren van jouw eigen haarstijl. De speciale formule heeft een langdurige hold tot wel 24 uur en houdt het haar flexibel.

Weet jij al wat je dit voorjaar met je haar gaat doen?

Lees ook:

beautyjournaal shop

Lees ook