Morphe, HEMA, Charlotte Tilbury, Huda Beauty

06:56 - 04:09
luistertijd 06:56 - leestijd 04:09

Tijd voor een fris en vrolijk lente-lookje? Wat ons betreft wel! Gelukkig zijn de winkelschappen ook weer aangevuld met een aantal toffe, nieuwe make-up producten waarmee jij de perfecte look kunt bereiken. Lees je mee? 

Morphe 2 – Always On Gel Liner

Morphe lanceerde onlangs de Always On Gel Liner. Deze overal mee naartoe te nemen gel liner combineert een voedende, veganistische en waterproof formule met een moeiteloze, intense kleur.

De pigmenten zijn verrijkt met vitamine E, jojoba-olie en rozenolie en zijn daarmee makkelijk binnen één veeg aan te brengen. De formule is 8 uur lang waterproof, smudge-proof en transfer-proof. Daarnaast bevat het product een ingebouwde puntenslijper, handig!

De Always On Gel Liner is via de Morphe website (en in de winkel in Amsterdam) verkrijgbaar in 10 vrolijke kleuren, van roze en wit tot oranje en blauw. Je kunt de liner ook via Douglas shoppen, maar hier zijn enkel de zwarte en bruine variant verkrijgbaar.

Shop hier alle kleuren online

 

HEMA – Time To Shine Lipproducten

HEMA heeft de collectie met lipproducten uitgebreid, met onder andere de Super Shine lipgloss en High Shine lipgloss. Deze fijne glosses verzorgen de lippen en laten ze stralen. Ook nieuw zijn de voedende lip-oliën en glosses met plumping effect.

Super Shine Lipgloss

Deze lipgloss bevat jojoba olie, gojibessenolie en vitamine E en geeft je lippen een superglanzende maar niet plakkerige finish. Verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren en een transparante gloss.

Shop hier online

 

High Shine Lipgloss

Een hoogglanzende lipgloss met vitamine E, saffloerzaadolie en Aloë Vera-extract. De gloss geeft een mooie glanzende finish en voelt niet plakkerig aan. Verkrijgbaar in 7 verschillende kleuren en ook deze lijn heeft een transparante variant.  

Lip Plumping Gloss 

Deze plumping lipgloss geeft direct vollere en glanzende lippen met een vleugje frisheid en een zachte kleur. Het geeft de lippen meer volume en helpt deze te verzorgen zonder plakkerig aan te voelen. De lipgloss is verrijkt met hyaluronzuur, menthol, cayennepeperextract en saffloerzaadolie. Verkrijgbaar in 4 kleuren.

Shop hier online

 

Caring Lip Oil Transparant

Deze lipolie hydrateert en verzorgt je lippen en geeft een licht glanzende finish. De olie bestaat voor tenminste 97% uit natuurlijke ingrediënten, waaronder jojoba olie, avocado olie en gojibessenextract. Verkrijgbaar in 3 variaties.

Je shopt deze lipproducten online via de HEMA website of bij een HEMA filiaal bij jou in de buurt.

Shop hier online

 

Charlotte Tilbury – Pillow Talk toevoegingen

Charlotte Tilbury breidt haar award-winning Pillow Talk collectie uit met drie nieuwe producten in de pillow talk party collection. De pillow talk party is de perfecte kleur voor iedereen en laat alle dromen uit komen, let’s glow!

Pillow Talk Multi Glow

De limited edition Pillow Talk Multi Glow is een all-over-glow highlighter met een prachtige glans. De highlighter komt in twee kleuren; Romance Light voor mensen met een koele ondertoon en Dream Light voor mensen met een warmere ondertoon. De kleuren variëren per variant van zacht nude tot roze en hebben een verzachtend, maar intens glanzend effect op de huid. Geen glitter, gewoon pure glow!

Shop hier online

 

Pillow Talk Dreams Luxury Palette

Yes! Er is weer een nieuwe variant van de populaire Charlotte Tilbury Luxury Palettes. Dreams bevat vier universeel-flatterende kleuren die ingezet kunnen worden voor zowel dagelijkse als party looks.

De kleur Prime heeft een parelmoer rose-gold tint, Enhance is een matte oudroze kleur, Smoke is een matte bruin en Super Pop is een shimmering rosé kleur. Samen vormen ze de perfecte pillow talk look. Een musthave palette voor iedere make-up liefhebber!

Shop hier online

 

Pillow Talk Push Up Lashes in Dream Pop

Ook de Charlotte Tilbury Pillow Talk Push Up Lashes Mascara heeft er weer een nieuwe kleur bijgekregen. Dream Pop is een bruine kleur waarmee je je wimpers 100% de show laat stelen.

Voor lange, volle en gekrulde wimpers die een flatterend contrast hebben op van nature donkere wimpers.

Shop hier online

 

Huda Beauty – Cheeky Tint Blush Stick

De nieuwe Huda Beauty Cheeky Tint Blush Stick is een prachtig opbouwbare, hydraterende en romige blush stick. De blush is verrijkt met lychee-extract en vitamine E en glijdt daarmee als een droom over de huid.

De formule versmelt mooi met de huid en zorgt voor een frisse, stralende (lente) look. Je kunt de intensiteit mooi opbouwen, van een transparant vleugje en een subtiele gloed tot een blakende blos!

De blush is verkrijgbaar in vijf tinten die ook perfect met elkaar te mengen zijn, van koraal en roze tot rood en paars. Geformuleerd zonder alcohol of parfum. Vegan friendly en niet-comedogeen. Bestand tegen water, uitlopen en zweten en tot wel 9 uur hydratatie!

Shop hier online

 

Lees ook:

beautyjournaal shop

Lees ook