Met lichtreflecterende parels en gladde texturen! Heerlijk!

06:09 - 03:41
luistertijd 06:09 - leestijd 03:41

Een frisse huid, een lichte glow, niet te plakkerig maar gewoon simpel en effectief. Dat is wat ik zoek in goede huidverzorging voor mijn, thank god, niet moeilijke huid.

Als ik crèmes of serums gebruik, wil ik dat deze licht en luchtig zijn van textuur, mijn huid hydrateren en een mooie glans achterlaten. Vandaag test ik twee producten uit de NARS Light Reflecting lijn. Ik ben benieuwd! Lees je mee?

Light Reflecting Skincare 

NARS is van oorsprong een prachtig cosmeticamerk met de mooiste make-up en skincare producten voor iedere huid. Het merk staat vooral bekend om haar uitgebreide lijn van foundation en concealer kleuren. In 2019 mocht ik via BeautyJournaal voor het eerst kennis maken met de make-up van dit merk en kreeg ik ook vast een voorproefje van de skincare collectie.

Nu, in 2022, heeft het merk haar huidverzorgingsassortiment uitgebreid met een aantal Light Reflecting producten, die de basis vormen van iedere egale make-up look. De collectie is door experts ontwikkelt met als doel de huid te hydrateren, egaliseren en verstevigen voor optimale lichtreflectie.

Shop NARS Light Reflecting hier online

 

Alles voor de ultieme glow

De formules zijn voorzien van licht reflecterende technologieën en innovatieve complexen die de huid samen transformeren voor een energieke en veerkrachtige uitstraling. Alle producten in deze lijn zouden moeten zorgen voor een prachtige, gezonde glans.

Ik test het serum en de bijpassende dagcrème, maar het assortiment bestaat verder nog uit een eye & lash gel, een multi-action treatment en een nachtcrème.

Light Reflecting Firming Serum 

Dit serum heeft een dubbele textuur dat de huid helpt te versterken en de elasticiteit te verbeteren. De natuurlijke glans van de huid krijgt een boost.

Mix van ingrediënten

Het serum bevat een combinatie van met goud versterkte peptiden en rood sneeuwextract. Verder zorgen ingekapselde baobaboliedruppels afkomstig van de Tree of Life voor optimale hydratatie. Dit helpt tevens bij het beschermen tegen omgevingsfactoren.

Fijn gesponnen, gouden parelballetjes voegen uiteindelijk een prismatisch effect toe aan de huid waarmee je vanuit elke hoek optimaal reflecteert.

Je ziet die balletjes ook daadwerkelijk in het flesje zitten. Het serum komt in een, relatief zware, transparante verpakking met de iconische witte dop en het NARS skin logo.

Je kunt dit serum ’s ochtends en ’s avonds gebruiken en hebt bij elke applicatie genoeg aan twee druppels. De textuur is wat glibberig, zorg er dus voor dat je hem snel genoeg aanbrengt op de huid. Het serum smeert heel fijn uit en trekt ook super snel in de huid.

Mijn huid voelt strak aan, maar op een goede manier. Gelift en fris. En inderdaad, heel natuurlijk glanzend. Doordat hij zo snel indroogt, kan de crème er gelijk op aanbrengen.

Helaas heeft de lancering van dit serum wat vertraging opgelopen. Je kunt dit serum vanaf augustus ook in Nederland kopen. Het is absoluut het wachten waard, maar tot die tijd raad ik de NARS Light Reflecting Treatment Lotion aan.

Light Reflecting Moisturizer

Deze crème heeft een lichte, gel-cream formule en zou, volgens de claims, tot wel 60 uur hydratatie bieden terwijl de huidtextuur in slechts twee weken aanzienlijk wordt verbetert. Elke applicatie zou de huid moeten verzachten en voeden, waardoor deze zacht en stralend wordt.

Krachtig complex

De crème bevat het Radiance Retention Complex. Dit complex bestaat uit een combinatie van Cacao Peptiden en Moringa Zaad en helpt de huid te beschermen tegen schadelijk blauw licht en vervuiling.

Tot slot houden Hyaluronic Filling Spheres vocht vast in de huid, terwijl fijne lijntjes en rimpels worden verzacht. Ideaal voor alle huidtypes!

Shop hier online

 

Ook deze crème komt weer in een simpele, klassieke witte verpakking. Ik vind het prachtig. Bij de eerste oogopslag lijkt deze gel-crème heel luchtig en licht van textuur te zijn. En ik kan je vast verklappen, dat dat ook het geval is.

Bij eerste aanraking voelt de crème aan als een jelly, maar eenmaal op de huid versmelt hij heel mooi tot een gladde crème. Het product is luchtig, licht en niet-plakkerig.

Mijn huid voelt na gebruik heel zacht en glad aan en ik heb wederom een mooie glow gekregen. Dit product blijft iets langer ‘nat’ op de huid, hoe goed je hem ook insmeert.

Ik vind dat persoonlijk geen probleem, het geeft een fris en verzorgd gevoel. Wat mij betreft een top combinatie met het serum!

Shop hier online

 

Mijn eindoordeel  

Well-done NARS! Wat een heerlijke producten voor mijn normale tot gemengde huid. Ik heb de producten nu ruim een maand getest en moet zeggen dat ik écht dol ben op de resultaten en texturen van beide producten.

Mijn huid krijgt iedere dag weer een hydratatieboost en is daardoor ook egaler geworden. Ik merk het vooral bij het aanbrengen van foundation na mijn skincare routine. Het gaat soepel, vlekkeloos en is egaal.

Mocht je nog niet bekend zijn met de skincare van NARS, dan raad ik je zeker aan om je, bijvoorbeeld bij de Bijenkorf, te laten informeren en op zoek te gaan naar de perfecte match voor jouw huid.

Lees ook:

beautyjournaal shop

Lees ook