Geen gedoe met losse glitters… dit heb je nodig om te stralen!

04:10 - 02:30
luistertijd 04:10 - leestijd 02:30

Nu het nieuwe seizoen officieel van start is gegaan, staan ook de festivalgangers te popelen om weer het veld op te mogen. En hoewel glittermake-up de catwalk en social media in 2022 domineert, is niet iedereen even dol op (losse) glitters. In dit artikel delen we een aantal fijne alternatieven met je waarmee je alsnog een toffe festivallook kunt maken!

Glitters kunnen ook leuk zijn!

We weten het, glitter krijgt soms een slechte reputatie. Het is lastig aan te brengen, blijft overal zitten waar het niet hoort te zitten en komt soms in het oog. Gelukkig zijn er genoeg make-upproducten die het volgen van de glittertrend tóch leuk kunnen maken, zelfs voor degenen die een hekel hebben aan glitter.

Van subtiele glitters tot formules die bestand zijn tegen fall-out, hieronder vind je een lijstje met make-upproducten die iedereen in een glitterliefhebber zullen veranderen.

NYX Professional – Filler Instinct Plumping Lip Polish

Creëer het effect van lipfiller met deze betaalbare lipplumper. De formule bevat lichtreflecterende, verzachtende ingrediënten om je lippen een subtiele glans te geven, waardoor deze er voller uitzien.

Met schattige namen als ‘Brunch Drunk’ en ‘Sparkling Please’ is het moeilijk om een favoriet te kiezen, maar voor slechts €7,65 per stuk kun je ze alle zes kopen zonder dat het een rib uit je lijf kost. Daarnaast zijn ze ook vaak in de aanbieding bij Douglas, dus zeker leuk om met de experimenteren!

Shop hier online

 

Urban Decay – Naked Cyber Eyeshadow Palette 

Dit futuristische palette is geïnspireerd door cyberspace en technologie en heeft een beetje van alles. Van neutrale matte en glinsterende tinten tot betoverende glitters en duochromes, het is perfect voor mensen die zich willen onderdompelen in glittermake-up.

De oogschaduws zijn fijn op te bouwen, dus je kunt slechts een lichte glans toevoegen of juist all-out gaan met oogverblindende glitters.

Shop hier online

 

Valentino Beauty – Dreamdust Glitter Eyeshadow 

Als je van glitter houdt maar een hekel hebt aan fall-out, dan is deze oogschaduw iets voor jou.

De creamy basis werkt zoals lijm, waardoor elke glitter op zijn plaats blijft en de formule is extreem goed op te bouwen. Het is dus mogelijk om een natuurlijk laagje sparkle aan te brengen of het dekkend te maken voor een intense glans.

Shop hier online

 

Giorgio Armani – Fluid Sheer Glow Enhancer 

Accentueer de favoriete delen van je gezicht met deze glow enhancer. De multifunctionele, vloeibare highlighter geeft een pure glow, ongeacht hoe je hem gebruikt.

Je kunt dit product inzetten als blush, bronzer of als highlighter en blend het gemakkelijk met je vingers, een kwast of een spons in de huid. You glow girl!

Shop hier online

 

e.l.f. – Glitter Melt Liquid Eyeshadow  

Ontdek welk type glitterfinish (metallic, micro of chunky) voor jou is zonder een fortuin uit te geven. Deze vloeibare oogschaduw is verkrijgbaar in makkelijker te dragen en extravagante tinten en is perfect voor een glittery festivallook zonder te maken te hebben met losse glitters.

De comfortabel aanvoelende formule blijft lang zitten en creëert een opvallende look met multidimensionale glitters in een snel drogende gelbasis. Hier kun je wel wat dansjes en drankjes mee doen!

Shop hier online

 

Lees ook:

beautyjournaal shop

Lees ook