Een combinatie van zeer hoogwaardige ingrediënten voor een totaalformule die écht werkt voor huid- en haarverbetering

04:16 - 02:34
luistertijd 04:16 - leestijd 02:34

Wist je dat 70%-95% van alle mannen en 40% van alle vrouwen vroeg of laat te maken krijgt met haaruitval en dunner wordend haar? Helaas is het bij de meesten nog steeds een groot taboe. Uit schaamte wordt er niet over gesproken, maar op internet zoeken we onszelf suf over dit onderwerp en worden we van het kastje naar de muur gestuurd. Gelukkig is er echt iets tegen te doen, je moet alleen weten hoe!

In 2020 heeft Skinuals Exclusive Supplements in samenwerking met het Kennisinstituut van Voeding en Huid maandenlang onderzoek gedaan naar de juiste supplementen voor huid- en haarverbetering.

kivh

Samantha Jordaans en Inge Backx, de oprichters van het Kennisinstituut voor Voeding & Huid en van Skinuals

‘Na het lezen van honderden studies hebben we de oplossing gevonden. We ontwikkelden een product dat niet alleen zichtbaar de huid verbetert, maar ook écht werkt tegen haaruitval en dunner wordend haar’, aldus Samantha Jordaans, voedingswetenschapper en mede-eigenaresse van Skinuals.

Koop hier online

 

Het haar is, samen met de huid en nagels, het minst belangrijk om te overleven. Het is dus ook de plek waar voedingsstoffen als laatste naartoe gaan én waar je als eerste tekorten kunt opmerken. In tijden van lichamelijke stress, bijvoorbeeld rondom corona, kan dit tot uiting komen door overmatig haarverlies en kale(re) plekken op de hoofdhuid. Eenmaal een tekort? Dan dienen essentiële nutriënten te worden aangevuld via de voeding en indien ontoereikend met de juiste supplementen.

De diëtisten en voedingswetenschappers van Skinuals hebben jarenlange ervaring in het ontwikkelen van voedingssupplementen. Zij combineerden zeer hoogwaardige ingrediënten tot een totaalformule die écht werkt voor huid- en haarverbetering. Met groot succes, want de resultaten liegen er niet om.

‘Inmiddels nemen 900 gebruikers dagelijks Skinuals ‘Protect & Fill’ in, omdat het werkt. Met 1 stick per dag merk je na 3-6 maanden dat jouw haren voller, dikker en sterker zijn geworden’, aldus Inge Backx, diëtist en mede-eigenaresse van Skinuals.

Resultaat na 3 maanden

10 gram gehydrolyseerd viscollageen per dag!

Skinuals ‘Protect & Fill’ bevat onder andere 10 gram gehydrolyseerd viscollageen van het trademark Peptan®. Jordaans: ‘Onderzoek wijst uit dat de haarsterkte van de deelnemers na 3 maanden aanzienlijk was toegenomen.’ Maar enkel collageen is niet genoeg. ‘Hoewel de werking van collageen dosisafhankelijk is, gebruikt geen enkel ander merk deze hoge dosering in combinatie met andere actieve stoffen, die tevens van belang zijn om haaruitval terug te dringen en de haren sterker te maken.’

Koop hier online

 

De kracht van Astareal 

Naast collageen bevat ‘Protect & Fill’ nog 17 andere hoogwaardige en zorgvuldig gekozen ingrediënten, waaronder hyaluronzuur, glucosamine, koper, zink, natuurlijk vitamine E, biotine, silicium en astaxanthine in de juiste doseringen en best opneembare vormen. Backx: ‘Van astaxanthine wordt aangenomen dat het de meest krachtige antioxidant is én dat het de omzetting van testosteron in DHT, waar mensen met alopecia androgenetica gevoelig voor zijn, afremt. Naast het tegengaan van ontstekingen in de haarzakjes, vermindert het op die manier ook de haaruitval.’

Resultaat na 6 weken

Zichtbaar resultaat binnen 3 maanden

Wil jij jouw haren ook verbeteren? Met 3 boxen Skinuals ‘Protect & Fill’, goed voor 3 maanden gebruik, ervaar je de optimale werking van het product. Bovendien krijg je bij afname van 3 boxen 20 euro directe korting én een Skinuals cadeau bij jouw bestelling. Heb geduld, de haren groeien langzaam en de snelheid waarmee effect optreedt verschilt per persoon.

Resultaat na 4 maanden

Succes garanderen we, dat is terug te zien aan onze reviews en resultaten. Ervaar ‘Protect & Fill’ nu 3 maanden en oordeel zelf! De meeste klanten willen nooit meer anders.

Koop hier online

 

beautyjournaal shop

Lees ook