Door Corona zijn we veel meer in het hier en nu gaan leven. We willen schitteren in het moment, tijdloos...

02:17 - 01:22
luistertijd 02:17 - leestijd 01:22

Na een lange coronaperiode zijn er andere behoeftes ontstaan. Onze lifestyle is veranderd en we hebben weer de mogelijkheid om ons vrij te bewegen en onszelf te herontdekken. We blikken terug naar de tijd toen ons leven niet op zijn kop stond. “Wat vond ik fijn en belangrijk? Waar haalde ik mijn energie en inspiratie uit en wat heb ik al die tijd moeten missen?”

Nieuw perspectief

In dit nieuwe tijdperk hechten we meer dan ooit waarde aan het hier en nu. Alles staat in een nieuw perspectief; vriendschap en familie worden heel belangrijk, je denkt na over wat je eet, wat je draagt, hoe je je gedraagt. Respect voor jezelf en respect voor een ander, in alle opzichten. Volgens Wella Professionals is SHINE het antwoord; shine van binnen en van buiten.

Shinefinity Blends

Topkapper Mark van Westerop gebruikte de nieuwe Wella Professionals Shinefinity om de Shinefinity Blends collectie tot stand te brengen. De modellen staan voor tijdloze beauty, allemaal op hun eigen manier.

Het zijn vrouwen die in hun kracht staan en weten wat ze willen uitstralen. De gebruikte kleurpalettes in het haar vloeien harmonisch in elkaar over en verrijken elkaar, met een halo van sensuele glans. Het resultaat is gezonduitziend en bovenal stralend haar, waar graag naar gekeken wordt. Met deze looks shine je als nooit tevoren!

Nieuwe inzichten

Mark van Westerop Top Artist Wella Professionals: “Shinefinity had niet op een beter moment gelanceerd kunnen worden. Het doet wat het belooft en biedt nieuwe inzichten in kleur en het toepassen hiervan. Ik vraag mij af hoe we ooit zonder hebben kunnen doen”.

Wij krijgen door deze looks super veel zin in het voorjaar en kunnen niet wachten onze haarstijl met het seizoen mee te veranderen. Jij toch ook?

Credits: Hair – @markvanwesterop | Color – @louisevlaarhair | Hair Ass – @judithknijn | Fotografie – @studio_ivodekok | Make-up – @angeliquestapelbroekcom

Lees ook:

beautyjournaal shop

Lees ook