Schwarzkopf Professional, Bonacure, Redken, Kérastase

07:26 - 04:27
luistertijd 07:26 - leestijd 04:27

Maak jij gebruik van een fijne, passende haarroutine? Er liggen weer een heleboel producten nieuw in de winkels waarmee jij je haar, en de gezondheid daarvan, een flinke boost kunt geven. Ook is er een nieuwe trendcollectie waaruit je inspiratie op kunt doen voor je volgende bezoek aan de kapper. Lees snel verder!

Schwarzkopf Professional – Essential Looks collectie 

De overheersende behoefte om creativiteit te uiten en individuele flair te vieren wordt steeds groter. Schwarzkopf Professional omarmt verandering en werkt samen met haar partner – de kapper – om drie nieuwe trends uit de Essential Looks-collectie te presenteren: WANDERLUST, CRAFTED SOULS en TOUGH ICON.

Essential Looks

Essential Looks is zowel een trendrapport als een educatieve tool. Het biedt inzicht in en geeft toeging tot de laatste trends en productinnovaties, terwijl het motiveert, onderwijst en inspireert. Door creatieve samenwerkingen worden gevestigde haarrichtingen vertaald naar Essential Looks, waarbij binnen drie trends een catwalk-look en een salon-look worden getoond.

De trends zijn dit seizoen gecreëerd door de getalenteerde handen van trendsetters op het gebied van haar en kleur: Tyler Johnston, Lesley Jennison, Arjan Bevers en Nick Irwin.

WANDERLUST

WANDERLUST draait om het evenwicht tussen privéleven en werk in de moderne wereld. De nadruk wordt gelegd op het tijd nemen voor ontspanning.

Zachte, relaxte texturen met een aards kleurpalet voor een rustgevend gevoel. Kniptechnieken uit de losse pols voor een bouncy stijl. Maar ook; lange texturen met een scheermestechniek voor rafelige punten. Een rustgevende vibe!

CRAFTED SOULS

CRAFTED SOULS gaat over het omarmen van de kracht van verbeelding. Kunst en zelfexpressie zijn de sleutel tot zelfontplooiing en groei. Creativiteit staat centraal.

Klassieke precisie cuts met een moderne afgeronde rand. Kleurvlakken met een gedempt palet van groen en geel. Een undone stijl met overdreven textuur. Het is zelfverzekerd en relaxt tegelijk.

TOUGH ICON

TOUGH ICON is geïnspireerd op baanbrekers, vrije denkers en individualisme binnen de mode. Het mengt kunstmatig versterkte tinten en monochromen om een high fashion look te creëren.

Een moderne undercut met contrasterende texturen en een rafelig randje. Een dubbele applicatietechniek om een krachtig azuurblauw te bereiken. Sterke basislijnen voor een prachtige kin-lengte bob. Hints van zacht pastel. Alles voor een statement finish.

Bonacure – Clean Performance

De nieuwe Bonacure Clean Perfomance brengt de kracht van de Bonacure Advanced Technology, in een nieuwe professionele, clean formule. Het nieuwe Vegan Care Complex bestaat uit Vegan Keratine en Cell Equalizer technologieën die samen met huidverzorgende-actives, gezonde en mooie resultaten in alle haartypes garanderen.

De nieuwe 100% vegan formules zijn vrij van sulfaten, siliconen, parabenen, minerale oliën, microplastics en kunstmatige kleurstoffen. De nieuwe verpakking is daarnaast planeetvriendelijk, volledig recyclebaar en gemaakt van tot wel 97% gerecycled plastic.

Shop Bonacure hier online

 

De krachtige formule herstelt elasticiteit binnen de Cortex, sluit de haarschubben en maakt deze glad. De doorkambaarheid van het haar wordt verbetert en ook statisch haar en kroes neemt af.

7 kleur-gecodeerde assortimenten

Bonacure Clean Perfomance heeft zeven kleur-gecodeerde assortimenten, elk met hoogwaardige, op huidverzorging geïnspireerde ingrediënten:

Shop Bonacure hier online

 

Shop Bonacure hier online

 

Redken – Amino Mint Shampoo

Redken lanceert de Amino Mint Shampoo. Deze shampoo helpt bij het reinigen van de hoofdhuid en het in balans brengen van de pH. Ook kalmeert het de hoofdhuid. De shampoo is speciaal voor alle haartypes en texturen die een vette hoofdhuid willen bestrijden, de aanzet willen verfrissen en de haarlengtes willen hydrateren.

De shampoo is geformuleerd met munt, dat bekend staat om zijn verkwikkende voordelen. Het toegevoegde Amino Acid Strength Complex zorgt voor direct resultaat. Voor een talgvrije hoofdhuid en sublieme verwijdering van ophoping en residu!

Shop hier online

 

Kérastase – Chroma Absolu

Nieuw van Kérastase is Chrome Absolu, een volledig op maat aanpasbaar, kleuringsverzorgend gamma dat de haarvezel van binnenuit ondersteunt bij elke kleurbehandeling.

Een kleurbehandeling kan de kwaliteit van het haar aantasten, door bijvoorbeeld water, licht en het regelmatig kammen van het haar. De haarvezel wordt hierdoor nog kwetsbaarder waardoor je als gevolg extreem gevoelig haar hebt. Chroma Absolut biedt een zure werking waarmee het haar van binnenuit wordt herstelt. Het zorgt voor een gezonde basis voor een mooie en langhoudende kleur.

Ingrediënten

Geïnspireerd door efficiënte huidverzorgingsingrediënten, heeft Kérastase gebruikgemaakt van een zuur en een oeroud kruid:

De geur

De geur van Chroma Absolu heeft neroli en kardemom als hoofdnoten, in het hart vind je oranjebloesem en fresia en in de basis sandelhoutt en muskus. Het laat 72 uur lang een intens, floraal geurspoor na.

Het assortiment

De Kérastase Chroma Absolu lijn bestaat uit een hydraterende shampoo, een versterkende conditioner, een vollermakende treatment, een beschermende spray en een sublimerend masker.

Shop hier online

 

Lees ook:

beautyjournaal shop

Lees ook