Het is een heel bijzondere manier om je huid in perfecte conditie te krijgen

05:14 - 03:08
luistertijd 05:14 - leestijd 03:08

Let’s face it: wij willen allemaal hetzelfde; minder rimpels, jaren jonger, een healthy glow, een zachte en soepele huid en minder vlekjes. Een van de supereffectieve methoden om dit te bereiken is de unieke Synature behandeling van Pascaud.

Werken met holle naaldjes

Er wordt gewerkt met een mooie mix van werkzame stoffen in combinatie met een echt spraakmakende natuurlijke needling-methode. Met behulp van piepkleine holle naaldjes, verkregen uit een zoetwaterspons, worden de krachtige, werkzame stoffen in de huid gebracht. Hoe bijzonder dat is, laten we in deze film zien, waarbij Monique de behandeling al eens onderging in de Pascaud flagshipstore in Antwerpen:

Zo klein dat het oogt als poeder

Werken met piepkleine naaldjes klinkt spannend, maar in werkelijkheid zijn ze zo ontzettend klein, dat ze met het blote oog alleen als poeder ogen. Toch hebben ze die heel bijzondere eigenschappen, vanwege hun holle structuur. Ze sluizen de stoffen in je huid. De skeletnaaldjes zijn afkomstig van een zoetwaterspons, de Spongilla Lacustris.

De behandeling bestaat uit drie fasen:

Fase 1: Voor een Synaturebehandeling wordt je huid eerst brandschoon gemaakt en ontvet, wat ook zorgt voor een lichte pre-peeling. Daarna volgt een fruitzuurpeeling, een combinatie van 30% melk- en 30% glycolzuur. Die peeling stimuleert de aanmaak van collageen. Dan volgt een tweede (BHA-)peeling om de dode huidcellen te verwijderen en de doorbloeding te stimuleren. De exfoliator wordt stevig ingemasseerd. De specialiste wast vervolgens je gezicht voorzichtig schoon en brengt een lekkere lotion aan.

 

Fase 2: Dan is het de beurt aan de naaldjesbehandeling. Het ‘Micronpoeder’ wordt gemixt met het Pascaud Re-Boost Serum. Dit is een prachtige combinatie van retinol, jojobaolie, avocado-olie en Q10. De specialiste drukt dat serum met de fijne naaldjes stevig in de huid.

Zo ontstaan er minuscule kanaaltjes in de huid, die ervoor zorgen dat de werkzame stoffen diep in de huid doordringen. Je huid geniet als het ware van een exquise maaltijd; alle goede ingrediënten worden gretig opgenomen. Doordat de huid nu goed gevoed is, kan zij ook weer aan het werk. De aanmaak van collageen bijvoorbeeld, komt direct op gang. En dat is precies de bedoeling. Een huid die gevoed en verzorgd is, straalt.’

 

Fase 3: De laatste stap staat in het teken van kalmering. Hiervoor wordt het prachtige marmatrixmasker gebruikt, op basis van gevriesdroogde algen. De huid zuigt als het ware de bijzondere ingrediënten uit de algen op en krijgt een instant boost. Na twintig minuten wordt het masker verwijderd. Nu is het zaak dat de huid goed beschermd wordt tegen de zon en andere schadelijke invloeden van buitenaf. Het gebruik van een hydraterende dagcrème met uv-filter is heel belangrijk om je teint egaal te houden en de huid lekker gevoed te houden.

 

Thuis lekker verder behandelen

Na deze mooie behandeling krijg je een homekit mee van je specialiste. Hierin zit de UV Defense, een topcrème die de huid verzorgd en zeer goed beschermt. De mooie en all-time favorite Pascaud Cleanser en het innovatieve Innovative II Serum (met een gevriesdroogde dosis vitamine C van 79%) dat pigmentatie blokkeert. Voor de nacht zit in de deze homekit het Repair Complex. Dit complex bevat onder meer vitamine B, bekend vanwege de herstellende en verjongende werking.

Na de behandeling moet je even deze zaken in acht nemen:

Na de Synature behandeling zul je zien dat je huid gezond oogt en glans. Fijne lijntjes zijn vervaagd. Synature is een investering in wekenlang een goed gevoel en een stralend humeur!

De was mijn huid voor de behandeling en vlak erna. Gloed en vol!

Lees ook:

Lees ook