We Are Paradoxx, L’Oréal Professionnel, Mr. Smith, Trinny London

03:52 - 02:19
luistertijd 03:52 - leestijd 02:19

Heb jij ze al gespot? Er staan weer nieuwe favoriete producten in de BeautyJournaal shop! Deze online etalage is gevuld met diverse producten waar de BeautyJournaal redactie dol op is. In dit artikel delen wij drie haarverzorgingsproducten en een mooie blush met je, allemaal voor een gezonde gloed. Ontdek het snel en shop direct online!

We Are Paradoxx – Hangover Hair Elixir

De We Are Paradoxx Hangover Hair Elixir is de favoriet van onze Corine om futloos haar een boost en glans te geven! Corine vertelt in haar review: ‘Dit Elixir herstelt beschadigt haar en geeft glans aan dof haar. Ierse whiskey (over hangover gesproken…) geeft het haar veerkracht. Je gebruikt dit product als een leave-in behandeling op handdoekdroog haar, of op droog haar als een finishing olie.’

‘Ik vind vooral de leave-in optie op handdoekdroog haar fijn. Het elixir voelt aan als een haarolie en is vrijwel geurloos. Mijn haar slurpt het op, zonder vettig aan te voelen.

Een paar druppeltjes opwarmen in je handpalmen en over je haarlengtes verdelen. Je hebt maar een klein beetje nodig voor een prachtige glans.’

Dit product valt onder ‘clean beauty’, wat wil zeggen dat er in ieder geval geen parabenen, vluchtige siliconen, sulfaten en minerale olie gebruikt wordt.

L’Oréal Professionnel – Serie Expert Color 10-in-1 Multipurpose Spray

L’Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color A-OX Color 10-In-1 Spray is ideaal voor gekleurd haar. Proefondervindelijk hebben wij ontdekt dat:

Je brengt het aan op droog haar of na het wassen op handdoek droog haar. Ideaal!

Mr. Smith – Pigments

Alle beautyjournalisten zijn groot fan van de producten van het Australische merk Mr. Smith. Het maakt echt fantastische kleurconditioners waarmee je je haarkleur heel mooi kunt opfrissen, of zelfs licht van tint kunt laten veranderen.

Monique is dol op de roze tinten, het donkergrijs en het chocoladebruin, om te spelen in haar grijs-blonde haar. Journaliste Enith houdt van het honingblond.

De Pigments komen als een kleurconditioner. Bij de volgende wasbeurt spoel je ze er vrijwel weer uit. Heel makkelijk dus, je hoeft niet bang te zijn voor te lange houdbaarheid of een stapeling van kleuren in je haar. Je doet zeker 20 kleurbeurten met een tube.

Trinny London – Flush Blush 

Behoefte aan een glow zonder dat je meteen ziet dat je een blusher op je wangen hebt gedaan? Ga dan voor deze fantastische Flush Blush van Trinny London.

Monique is met haar blond-grijze haar en huidtype II fan van de kleur Electra. Je ziet nauwelijks dat je blush op hebt en toch is er een sprankelende, frisse glow. Hij is speciaal bedoeld voor de appeltjes van je wangen.

De creamy formule is makkelijk met je vingers in te blenden. Het is zo transparant dat je niet bang hoeft te zijn dat je teveel gebruikt. Trinny noemt dit je ‘post pilates glow’. Echt geweldig!

Ga hier naar de BeautyJournaal Shop om alle favorieten te zien.

Lees ook