De gouden handen van je schoonheidsspecialiste maken hier een topbeleving van!

04:48 - 02:53
luistertijd 04:48 - leestijd 02:53

Onlangs was ik in het Golden Tulip hotel Tjaarda Oranjewoud, waarin het  prachtige beautyinstituut Skin in Balance zit van Fiona Koopman. Het is echt een superzalige omgeving, ik kan je van harte aanbevelen om hier eens een weekendje te boeken.

Team Maria Galland Paris, vlnr: directeur Maria Galland Paris Jeanne van Rijthoven, trainster Esther van Meer, Skin in Balance eigenaar fiona Koopman en accountdirector Maria Galland Paris Corina Kuipers.

Prachtige hide away in Friesland

Fiona en haar team werken met Maria Galland Paris. Zoals het een hide away voor ontspanning betaamt, kun je hier ook de nieuwste sublime facial ondergaan. Het staat in het teken van glow en een uitgeruste look. Bekijk de mooie video die ik maakte. Trainster Esther van Meer geeft eigenaresse Fiona de treatment. Het is smullen!

Le rituel sublime jeunesse, de kracht van goud in een ultiem ritueel:

Twee vakvrouwen aan het werk

Esther van Meer ontmoette ik voor het eerst en ik was zeer onder de indruk van haar warme persoonlijkheid en haar vakmanschap. Ik vond het heerlijk om haar aan het werk te zien, hoe ze huid respectvol behandelt, hoe ze masseert. Esther ádemt Maria Galland Paris. Ze is gewoon top, ze draagt bij aan de ontwikkeling van de salonbehandelingen internationaal, vooral op het gebied van de massages.

En hoe leuk is het dan als de schoonheidsspecialiste van het instituut zelf op de bank mag liggen, en door deze superexpert behandeld kan worden. Je begrijpt het al….Fiona liet zich helemaal gaan. In mijn bescheiden rol als filmer dacht ik vaak: ‘ohhhhh, ik wil ook!’

Het toppunt van luxe: droommassages en high-end werkzame stoffen

Esther legt me uit deze nieuwe behandeling echt de meest sublieme behandeling is. De combinatie van nog verder geperfectioneerde massagebehandelingen met gloednieuwe producten is dit de kroon op het feest dat een Maria Galland behandeling is. Maria Galland Paris schoonheidsspecialisten zijn beroemd om hun gouden handen – ze masseren je de spreekwoordelijke hemel in, echt;-) De holistische benadering is al jarenlang de  filosofie, en hij is actueler dan ooit.

Glow, darling….

Het palet van massagetechnieken is opgebouwd rond de herintroductie van de lijn 1000 MILLE. Tien jaar geleden werd deze geïntroduceerd en nu is hij volledig vernieuwd. Er is gewerkt aan een compleet nieuwe technologie rond heel luxe werkzame stoffen. En het doel begrijp je wel: huidveroudering afremmen, en de jeugdigheid van de huid naar boven halen. Glow!

Wie de prachtige geurbeleving van 1000 MILLE kent, zal blij zijn – er is niets aan veranderd. Een geurcompositie met zacht fruit en bloemen, en warme accenten van sandelhout. Om de ontspannen beleving te versterken.

De nieuwe cocktail van werkzame stoffen

Esther vertelt me over het nieuwe werkstoffen complex in 1000 MILLE. Het wordt Top-C genoemd, of eigenlijk Top-CMG. Het gaat om een complex met witte truffel extract dat intensief hydrateert, de huid gladstrijkt en haar  weer in balans brengt. Het gaat om 24-karaats goud, dat erom bekend staat een energieprikkel aan de huid af te kunnen geven, en de huid natuurlijk prachtig laat stralen.  Er zitten belangrijke peptiden in die helpen de elasticiteit van de huid te verbeteren en een celactivator die energie aan de huidcellen geeft.

De bijbehorende MILLE gezichtsbehandeling móet je beleven. Als ik ook zag hoe Fiona aan het genieten was, prachtig om te zien!

Stralend middelpunt: Le Masque Sublime Jeunesse

Esther legt uit dat de behandeling opgebouwd is rond het gloednieuwe Le Masque Sublime Jeunesse. Een sheetmasker met een hydrogeltextuur. Het Top C complex is erin verwerkt en wordt geleidelijk afgegeven aan de huid. De huid wordt er fris en stralend van. De massages ervoor en erna versterken dit effect extra.

Ik ga je binnenkort ook vertellen hoe ik de producten voor thuisgebruik uit de 1000 MILLE lijn ervaar.

Stay tuned, en boek deze behandeling bij een instituut bij jouw in de buurt. Maak alvast een reservering;-)

Lees ook