Je beleeft puur beautygeluk, als je van binnen en van buiten in balans bent! Maar hoe dan?

06:38 - 03:59
luistertijd 06:38 - leestijd 03:59

Er is een kentering gaan in beautybeleving en verzorging van je huid. Het gaat niet alleen meer om het verzorgen en bewerken van je buitenkant. Je huid heeft bescherming en soms ook stimulans nodig van buiten af, maar van binnenuit gebeurt er nog veel meer. De holistische kijk wint steeds meer terrein. Voeden van binnenuit, en zorgen voor ultieme ontspanning. Skinexpert Mardge Pascaud vertelt er alles over…

Pascaud Nutriceuticals

Groeiende behoefte aan no-nonsense

Mardge: ‘Ik noem het een overgang naar een behoefte aan no-nonsense skin routines en merken die dat ook aanbieden. Steeds meer vrouwen en mannen zijn moe van het expertimenteren met hun huidverzorging. Het was op een gegeven moment trend om heel veel laagjes aan te brengen, een trend die overwaaide uit Zuid-Korea.

Maar men wil weer ongecompliceerde, duidelijke producten die doen wat ze beloven. Niets meer, maar ook niets minder. Hier zijn we dan: Pascaud! Onze filosofie is heel helder. We werken volgens het principe van de drie B’s: binnen, buiten en brein. Ze moeten samen in balans zijn. Dan beleef je puur beautygeluk. Ofwel de mooiste versie van jou zelf….’

Bijzonder is natuurlijk dat Mardge dit in 2009 al voorzag. We interviewden haar toen ook uitgebreid over haar visie en haar dromen. Lees dat interview hier nog eens. 

The Beauty Triangle

Mardge ontwikkelde de filosofie The Beauty Triangle. Ze schreef er een boek over en ze introduceerde slimme producten om deze visie kracht bij te zetten. Mooie huidverbeterende producten, maar ook echt heel goede supplementen. We zullen nooit vergeten dat onze toenmalige tester Dorine 3 maanden op suppletiekuur ging en zowel uiterlijk als innerlijk een ware metamorfose onderging. Lees haar geweldige review hier nog eens.

Positief over jezelf

2009: Mardge was haar tijd eigenlijk ver vooruit. Natuurlijk we wisten wel dat ontspanning en een positief gevoel over jezelf bijdraagt aan je levensgeluk, maar het heeft zeker nog tien jaar moeten duren voordat mensen deze visie echt gingen omarmen. Tegenwoordig zijn er coaches en cursussen om je hierbij te helpen.

Content zijn met jezelf stimuleert positieve hormonen

Voor Mardge ontstond de visie proefondervindelijk. Door prive omstandigheden die een wissel trokken op haar gevoel van welbevinden, begon ze juist meer na te denken over methoden om jezelf lekkerder in je vel te laten voelen. ‘Als je jezelf beter gaat verzorgen, met nog leukere kleding, nog mooier haar, een nog mooiere huid, en je kijkt dan in de spiegel, werkt dat versterkend op de aanmaak van hormonen die je goed laten voelen.’

Unieke collageen suppletie: Firmness – anders dan wat je kent tot nu toe

Om je schoonheid van binnenuit te versterken, bracht Mardge recent ook haar Firmness collageenstimulerend poeder uit (lees het interview hier). Ook hiervan gaan we binnenkort verslag doen met een van de testers uit ons team, die onder begeleiding staat bij Perine Heerooms.

Mardge: ‘We hebben een totaalprogramma, van nutriceuticals om in te nemen, cosmeceuticals om de buitenkant te verzorgen, te verbeteren en te verjongen en beauty treatments die spot on zijn. En dan natuurlijk je brein…..hoe relaxter jij bent, hoe mooier jouw uitstraling. Ik noem dit Zen Beauty. Andere benamingen zijn mindfulness of inner balance.

De leukste vraag is nu natuurlijk hoe ingrediënten voor schoonheid en huidverzorging daarbij kunnen helpen…..

‘Dat begint natuurlijk al bij de ervaring. Vrouwen praten steeds vaker over hun skin-routine. Het duidt erop dat het uit een aantal stappen bestaat, en dit is dan echt een me-momentje. Genieten van de textuur, de geur, de manier van aanbrengen. Het is een multizintuigelijke beleving.

‘Tel daar bij op dat dit bijdraagt aan stressverlaging, dat lekker met jezelf bezig zijn. En ook zien dat je huid ervan opknapt, of mooi in conditie blijft. Dat vinden mensen heel prettig om te zien. De behoefte aan producten en oplossingen die de stress-impact tegen gaan, die kalmeren en nieuwe energie geven, worden steeds belangrijker.

___________________________

Hoe leer je nou echt goede skincare te ontwikkelen: Monique in gesprek met Mardge hierover:

___________________________

Wat kunnen we ’s nachts doen, aan Zen beauty?

Hierbij is de rol van goede slaap natuurlijk ook onontbeerlijk, vertelt Mardge. ’s Nachts herstelt je lichaam zich. Hoe mooi zou het zijn als je door een betere slaap ook meer schoonheid en meer innerlijke balans ervaart?

Zen beauty in 2022, volgens Mardge Pascaud

En we hebben de primeur, want in 2022 zal ze Zen Beauty concept uitrollen dat hier volledig op inspeelt. Positiviteit, meer innerlijke rust. Ze vertelt: ‘Stralend wakker worden én gedurende de dag te blijven stralen. Van binnen en van buiten.’ Mardge introduceert een ontspannende geur voor de nacht, een speciale crème die je er echt uitgeruster uit laat zien na een nacht slapen, en een supplement dat ontspanning bevordert.

led bescherming

De resultaten van Pascaud Contour zijn weergaloos goed….

Anno 2022 is de populariteit van treatments – zonder naaldjes en zonder pijn – groter dan ooit. Pascaud begrijpt dit als geen ander. Met meer dan 20 behandelingen in het pakket, is er voor elke beautyvraag een oplossing. Nog een stap verder? Personaliseer jouw beautyverhaal met My Skincaud. De DNA-test die Pascaud ontwikkelde en waaruit een persoonlijke huidcode rolt die jouw toekomstige huidveroudering weergeeft. Hoe persoonlijk wil je het hebben? Lees hier alles over de DNA-test.

Pascaud gaat verder dan skin deep en maakt van huidverzorging en -verbetering een serieus item. Zorg voor mens en dier staat centraal. Alle producten zijn dierproefvrij. Milieuvriendelijk produceren voor een verantwoorde ecologische footprint heeft de aandacht.

___________________________________________________________________

Ook mooi: bekijk de nieuwe campagne van de ANBOS, die heel erg over ontspanning en je gelukkig voelen in je huid gaat:

Lees ook