NARS, Perricone MD, Pat McGrath en Kanebo Sensai.

04:01 - 02:24
luistertijd 04:01 - leestijd 02:24

Heb jij recent nog een kijkje genomen in de online BeautyJournaal shop? Hierin vind je alle favoriete producten van onze redactie. De shop is weer aangevuld met een aantal fijne make-up producten, van mascara en bronzer tot lipgloss. In dit artikel lees je er alles over en shop je de items direct online!

NARS Climax Extreme Mascara

De NARS Climax Extreme Mascara is de favoriet van onze Harriet: ‘in 1 streek volume!’

nars extreme climax mascara

Ze vertelt: ‘Met één veeg over de wimpers ben je eigenlijk al klaar. Meteen veel volume, diepzwart en geen vegen rond mijn ogen. Ook het eraf halen in de avond gaat zonder al te veel moeite.

Volgens de beschrijving is de mascara langhoudend, clump resistant, bestand tegen vegen, het laat geen restjes achter, opthalmologisch getest, zonder parfum en parabenen-vrij. En dat klopt allemaal.’

nars mascara

Toppertje

‘Het pigment is glossy diepzwart, ze noemen het ‘new loaded pigment complex’ met een groot borsteltje waarvan de haartjes geribbeld zijn. Maximaal volume met minimale inspanning!’

Perricone MD No Make Up Liquid Bronzer

De Perricone MD No Make Up Liquid Bronzer is de vloeibare bronzer favoriet van make-up artist Lydia le Loux!

Perricone bronzer

Slechts een druppel van deze bronzer geeft je een gezonde getinte glow. Het komt in een ieniemienie glazen flesje met handig druppelpipet. De druppel die uit het flesje komt ziet er behoorlijk donker uit, ze is dus goed gepigmenteerd. De dunne waterige emulsie laat zich echter makkelijk verdelen over de huid en is dan veel lichter.

Een gezonde warme glowperricone bronzer

‘Ik breng 1 druppel aan op mijn vingers en breng hem al deppend aan waar ik een beetje contour/shape en glow wil. Boven op mijn jukbeenderen en langs mijn voorhoofd en kaaklijn. Perfect voor een no-makeup dag, maar wel net een gezonde warme glow. Makkelijke en snel aan te brengen. Je kan dit ook met een kwast of blender doen.’

Ook door je dagcrème heen te mengen

‘Ook mooi: een druppeltje door je dagcrème mengen voor een all-over glow. Kan ook als contour of shaper gebruikt worden over je foundation. Er zit 10 Ml in het flesje, dit lijkt weinig maar dat zijn zo’n 200 druppels. Aangezien je per keer 1 of 2 druppels gebruikt doe je er best lang mee. Ik ben overstag, mijn compact poeder bronzer blijft even in de kast.’ 

Pat McGrath Lipgloss LiquiLUST Legendary Wear Matte Lipstickpat mcgrath lipgloss

Monique en make-up artist Lydia le Loux hebben de make-up van de wereldvermaarde make-upartist Pat McGrath getest en de matte lipstick LiquiLUST heeft een ongelofelijk vederlicht gevoel op je lippen en houdt echt super lang zonder je liphuid uit te drogen.

Een lipgloss om te vertrouwen

Wow! Ideaal als je weinig tijd hebt om je make-up bij te werken en als je mondkapjes draagt. De lipgloss geeft ook niet af. Als hij eenmaal droog is, en dat is heel snel, dan kun je erop vertrouwen.

Het borsteltje van deze lipgloss in super sharp vormgegeven waardoor je echt in een handomdraai een hele mooie lipvorm tekent. Ook als je fijne liplijntjes hebt, droogt deze gloss vlekkeloos in.

Kanebo Sensai 38 C Volumiser Mascarasensai mascara

De Kanebo Sensai 38 C Volumiser Mascara is écht de áller, allerbeste smudge proof mascara die we kennen! Gegarandeerd een dag- en avond lang géén mascara onder je ogen.

Sensai 38 Volumiser geeft spectaculair volume en een perfecte styling van je wimpers. De formule is watervast en olieresistent. Het speciaal ontwikkelde drievoudige spiraalborsteltje separeert iedere wimper van wortel tot in de puntjes perfect.

Voor een echt wow-effect. Gemakkelijk te verwijderen met water van minstens 38°C. Diep zwart.

Ga hier naar de BeautyJournaal Shop om alle favorieten te zien.

Lees ook