Cleansers in milk en gel, afwasbaar of juist niet. Toners in spray, met probiotica of zuren.

06:06 - 03:40
luistertijd 06:06 - leestijd 03:40

Waarom mild? Omdat je alleen het vuil van je huid wilt verwijderen en niet de normale gezonde huidvetten. We zetten een aantal heerlijke huidreinigers voor je op een rij, voor alle budgetten, huidcondities en huidkleuren!

huidreiniging

Cetaphil Milde Huidreinigercetaphil reiniger

De specifieke samenstelling van Cetaphil Milde Huidreiniger maakt het afspoelen overbodig, waardoor irritatie- en uitdrogingsverschijnselen door water worden vermeden. De verzachtende eigenschappen geven de huid haar zachtheid en soepelheid terug.Breng de reiniger plaatselijk aan op de huid en masseer deze lichtjes in. Verwijder met een vochtig washandje. Het mag ook worden afgespoeld met water. Het is niet vettig, en ook geschikt voor kinderen trouwens.

Shop hier online

 

Absolution Le Baume Céleste (vegan)

absolution le baume celesteDeze verrukkelijke balm cleanser won in 2020 een prijs van de jury Professional Beauty Products of the Year en dat was niet voor niets. Mega sensorisch is het gevoel op je huid, en na het afwassen blijft dat zo. Het reinigt effectief maar ook heel mild en het ruikt, zoals je dat van een luxe  organic merk mag verwachten: zalig natuurlijk.

Le Baume Céleste is net zo mild voor de huid als voor de geest. Met de zachtste aanraking en in een enkele stap verwijdert deze olie-in gel gezichtsreiniger alle sporen van vervuiling die zich op de huid hebben opgestapeld. De ultrazachte formule reinigt, verwijdert make-up (zelfs waterproof), kalmeert de reactieve huid, helpt bij het corrigeren van kleine onvolkomenheden en het egaliseren van de teint en verwent en voedt een droge huid.

Shop het bij een salon in jouw buurt

 

DermaQuest Delicate Cleansing Creamdermaquest cleanser

Deze milde cleanser is uitstekend geschikt voor de gevoelige, kwetsbare huid. De voedende, herstellende ingrediënten zorgen voor een zijdezachte, zuivere en gehydrateerde huid.

• Werkt ontstekingsremmend en vermindert roodheid van de huid
• Kalmeert en verzacht de huid
• Verbetert de vochtbalans
• Geschikt voor thuisverzorging na een resurfacing- of peelingbehandeling

Shop hier online

 

Circadia Amandola Milk Cleansercircadia milk cleanser

Deze verzorgende reiniging bevat amandelmelk bevat melkzuur en amandelzuur die de beschadigde huid zachtjes exfoliëren, hydrateren en verhelderen. Melkproteïne, vitaminen en natuurlijke plantenextracten (haver- en tarwegluten) helpen vocht behouden en verlichten op natuurlijke wijze de huid terwijl ze deze zacht reinigen. Het is ideaal voor de huid met pigmentvlekjes en de rijpere huid.

Bestel het bij een salon in jouw buurt

 

cetaphil itch control cleanserCetaphil Pro Itch Control Kalmerende Huidreiniger

Cetaphil Pro Itch Control Kalmerende Huidreiniger is speciaal ontwikkeld voor de reiniging van de zeer droge tot eczeemgevoelige huid. De MiraCare technologie geeft een rijke hoeveelheid schuim met voedende oliën en zorgt voor een langdurige hydratatie van de huid. De gepatenteerde Filaggrine technologie verbetert de natuurlijke hydratatie van de huid. Dit kalmeert de huid en helpt uitdroging, jeuk en irritatie te voorkomen.

Shop hier online

 

Esse Skincare Toner Plusesse toner plus

Een prachtige toner na de reiniging vol met probiotica en prebiotica om de barrièrefunctie te versterken en te hydrateren als krachtig middel tegen huidveroudering. Hydrateert, verfrist en verbetert de vitaliteit van de huid. Optische verbetering is vaak zichtbaar na 2 weken gebruik bij tweemaal daags gebruik. Herstelt en beschermt. Vermindert ontstekingsreacties. Verbetert stevigheid en elasticiteit van de huid.

Shop hier bij een salon in jouw buurt

 

cerave reinigingsgelCeraVe SA Anti Ruwe Huid Reinigingsgel

SA Anti-ruwe huid reiniging van CeraVe, is geformuleerd om de droge, ruwe en korrelige huid te exfoliëren, te verzachten en glad te maken, zonder de huidbarrière aan te tasten. Hiervoor wordt het exfoliërende salicylzuur gebruikt. De 3 essentiële ceramiden van CeraVe helpen de beschermende huidbarrière te behouden en terwijl zal niacinamide de huid verzorgen en comfort brengen. Zonder parfum, hypoallergeen en zonder mechanische, irriterende exfoliants, is dit product aangepast voor de gevoelige huid.

Shop hier online

 

QMS Medicosmetics Gentle Exfoliant Sensitive Skinqms gentle exfoliant

We zijn dol op de producten van dit merk. Het verricht wonderen op je huid, echt. De hydratatiekracht is enorm, je huid wordt er zienderogen voller van. QMS heeft ook een aantal fantastische exfoliants die je in je reinigingsritueel kunt inpassen. Prachtig is die voor de gevoelige huid. Supermild en toch effectief. Je huid wordt er mooi glad van en neemt de collageenserums daarna nog beter op. Alles van dit merk is serieus smullen.

Het neutraliseert zichzelf na vijf minuten. Je hoeft het er niet af te halen. Er zit ondermeer in: lactobionisch zuur, melkzuur, levulinic zuur, sodium lactaat en een ferment lysaat van lactococcus.

Shop hier online

 

beautyjournaal shop

Lees ook