Manous vertrouwt deze creme als haar huid te gevoelig wordt. Hoe heerlijk is dat!

04:25 - 02:39
luistertijd 04:25 - leestijd 02:39

Manous Nelemans is een alles-kunner! Ze is model, visagist én kapper, en moeder, en geliefde. Een druk bestaan. Ze reist veel en werkt vaak op locatie. Binnen…buiten. Manous heeft een wat drogere en ook gevoelige huid. Ze wijt de droogheid van haar huid ook aan het gebrek aan luchtvochtigheid in haar Amsterdamse appartement. Toch zal haar drukke bestaan ook een duit in het zakje doen.

Ai! Rode vlekken, wat nu?

Onlangs werkte ze nog als visagist een hele dag op het strand. Een collega vertelde haar over een heerlijke natuurlijke olie waarin pure etherische olie van rozen was opgenomen. Manous houdt van natuurlijk, en smeerde het lekker op haar huid. Dat ging niet goed. Na een dag vol in het UV-licht, ontstond er een grote rode vlek op haar wangen. Toen ze langs kwam op de redactie van BeautyJournaal gaven we haar RECOVER+ om eens uit te proberen op haar gevoelige huid.

Shop hier online

 

 

Geeft onmiddellijk verlichting

De volgende dag belde ze al jubelend op dat ze helemaal weg was van deze crème;-) RECOVER+, is een ultiem zachte en kalmerende 24-uurscrème die de extreem gevoelige en probleemhuid voedt, herstelt, hydrateert en onmiddellijke verlichting geeft.

Manous: ‘Het  voelde meteen verzachtend en helend aan. Zo fijn. Na 3 dagen was alle irritatie, dus ook de roodheid weggetrokken. Dit was voor mij vooral als model een enorme opluchting. Ik wist immers niet goed waardoor de irritatie was ontstaan, en ik weet dat ik een gevoelige huid heb.

Ik hou van de lichte vettigheid van deze crème

‘Het prettige vind ik ook dat mijn gezicht de hele dag ietwat vettig blijft aanvoelen. Mijn huid vaart daar echt wel bij. Ik heb absoluut geen trekkerige huid meer. Ik kijk er ook naar uit om RECOVER+ in de wintermaanden te gaan gebruiken.

‘Het meest bijzondere aan het product vind ik de “zalf”-achtige substantie. Ik kende een crème nog niet in die vorm. Het ruikt amper, voelt fluweelzacht en doet wat het moet doen, punt! Zonder poespas.

Ik vertrouw deze crème blindelings

‘Het zit ook in een mooi flesje, dat het licht buiten houdt. Als je het belicht met je Iphone of ander lichtje, kan je zien hoeveel er nog in het flesje zit. Ik vind dit wel handig om te weten, want als ik een product zo fijn vind, wil ik niet ineens voor de verrassing staan dat het flaconnetje leeg is.

Ik vertrouw deze crème blindelings, en daar hou ik van. Kunnen rekenen op je skincare. Soms heb ik net wat minder nodig, en dan verdun ik het een beetje met argan olie. Ook is het slim het even tussen je vingers te verwarmen, omdat het wat stug is.

Ook prima als make-upbasis bij een drogere huid

Ik kan mijn make-up er prima overheen aanbrengen. RECOVER+ blijft in mijn stash, ik ben onlangs al naar een schoonheidsspecialiste in Amsterdam gefietst om een nieuwe flacon te halen.

Shop hier online

 

manous nelemans

Fotografie Lin Woldendorp

Meer over RECOVER+:

Het is ideaal voor een droge huid die trekkerig aanvoelt, schilfertjes heeft en er rood uit ziet… Herken je je hierin? Een ultiem zachte en kalmerende RECOVER+ 24H crème is de oplossing voor jou! Deze crème voedt, herstelt, hydrateert en geeft onmiddellijk verlichting. De gestreste, droge en geïrriteerde huid zal je dankbaar zijn voor het gebruik van deze crème! Toegevoegde groene cosmeceuticals herstellen de natuurlijke balans van je huid en bieden zo optimale bescherming.

Er zitten heel veel verzachtende en kalmerende natuurlijke stoffen in: lees er hier meer over.

Lees ook:

Lees ook