Hydratie is de essentiële stap voor schoonheid van je huid op elke leeftijd. Water is hiervoor onmisbaar.

04:21 - 02:36
luistertijd 04:21 - leestijd 02:36

Je huid vindt het steeds moeilijker zichzelf goed gehydrateerd te houden

Door veroudering en omgevingsinvloeden neemt het natuurlijke huideigen vermogen voor zelfhydratatie af; dit leidt tot vermindering van de celactiviteit en afbraak van de afweersystemen van de huid. Externe factoren zoals seizoensveranderingen, omgevingsinvloeden (UV, vervuiling…) of levensstijl (alcohol, tabak) en interne factoren zoals veroudering, stress of vermoeidheid veranderen de huidbarrière, wat leidt tot uitdroging van de huid.

Shop Maria Galland Paris producten hier online

 

Maria galland

Manous smult van de rijke, verzorgende facial Hydra’Global

Een strakke huid, gebrek aan soepelheid, een doffe teint of fijne lijntjes zijn de belangrijkste tekenen van een uitgedroogde huid. Hydratatie is een universele behoefte en een belangrijke zorg voor de meeste vrouwen, ongeacht de leeftijd of de huidconditie – droge, normale, gecombineerde of vette huid. Maria Galland Paris ontwikkelde een verrukkelijke nieuwe gezichtsbehandeling op basis van meervoudige hydratatie. Bekijk onze video van de facial die Sjoerd Vis aan Manous Nelemans geeft, en geniet!

Hydra’Global facial herstelt de natuurlijke vochtbalans

Hydra’Global is de nieuwe generatie anti-aging hydratatie. Deze behandeling is gericht op het herstellen van de natuurlijke vochtbalans en geeft daarbij een fijne energieboost. In 75 minuten ervaar je intensieve hydratatie en frisheid. De cellen worden door en door gevoed.

De ontspannen behandeling wordt met gracieuze bewegingen, geïnspireerd op klassieke dans, toegepast om zo de regeneratie van de huid op natuurlijke wijze te stimuleren. Kijk maar eens hoe mooi Sjoerd dat doet in deze video.

hydra global

Dorstlesser voor de huid

De Hydra’Global behandeling maakt de huid gladder en zorgt voor vermindering van tekenen van vermoeidheid. Het werkt als een echte dorstlesser voor de huid en laat het heerlijk zacht en soepel aanvoelen. De huid is beter beschermd, lijkt voller en straalt. Dat heeft Manous in de bovenstaande video ook zo ervaren!

maria galland hydra global

 

De werkstoffen

In de Hydra’Global producten zit een effectieve mix hydraterende werkstoffen en anti-aging complexen:

Shop Maria Galland Paris producten hier online

 

hydra'global

Je vindt deze krachtige ingrediënten in het Hydra’Global Sérum, de Hydra’Global Crème, Crème Riche en Crème Légère en in het Hydra’Global Masque Désaltérant. Samen werken de producten effectief op het hydrateren van de huid tot wel 24 uur lang. Voor optimale frisheid en het behoud van een jeugdige look!

Shop Maria Galland Paris producten hier online

 

Lees ook:

Lees ook