Wat een superbe producten zijn dit. Je huid wordt glad en glanzend en mega goed gehydrateerd – dagen lang!

04:24 - 02:38
luistertijd 04:24 - leestijd 02:38

Het prachtige Duitse huidverbeteringsmerk QMS Medicosmetics heeft binnen het hoogtechnologische concept van collageenstimulatie en hydratatie twee prachtige bodyproducten uitgebracht: Active Exfoliant 5% Body Foam en Firming Collagen Bodylotion.

Monique is fan vanaf dag 1!

Ik vertelde je al eens in een eerder artikel, waarin ik de sensitive Collagen lijn reviewde, dat ik geen genoeg kan krijgen van dit merk. De formuleringen zijn echt erg goed gemaakt, geen enkele claim is overdreven. Deze producten doen echt wat ze beloven. Ze zijn ontzettend goed in het door en door hydrateren van de huid, de huid een prachtige glow geven, en de huidstructuur verfijnen. Het is een cadeautje voor mijn ouder wordende huid. 

 

model qms

Bodyproducten met collageen en hyaluronzuur

Oprichter plastisch chirurg Erich Schulte wist met behulp van een goed team een werkzame stof te ontwikkelen die net zo goed is als het huideigen collageen. Daarvoor werd een mooie formulering opgetuigd waarbij zeer zuiver rundercollageen (dat een krachtiger opneembaarheid dan viscollageen heeft) gekoppeld is aan drie formaten hyaluronzuur (gepatenteerd als Neotect A 15®). Het collageen en de hyaluronzuren hebben een hydratatiestimulerende kracht.  Het vormt de basis in vele producten van QMS Medicosmetics. Oók in de nieuwe bodyproducten.

qms body

Schuimende peeling, even laten inwerken

Eerst de allerprettigste exfoliant voor de lichaamshuid. Een heerlijke verwennende schuim waarin 5% zuren is opgenomen om dode huidcelletjes zacht maar effectief te verwijderen zonder te hoeven scrubben, en de huid echt mooie glad maakt. Ideaal om je zongekuste teint of je wat ruwere winterhuid nog stralender te maken!

Met zachte zuren en enzymen en een probiotica ferment

Er is gebruik gemaakt van een complex met glycolzuur, amandelzuur, gluconolacton, natriumlactaat. Ook zit er pre- en probiotica in, en enzymen om het exfoliatieproces te ondersteunen op een gezonde manier. Denk bij probiotica aan een Lactococcus ferment lysaat, en bij de natuurlijke enzymen, aan papaja

Je brengt het schuim vijf minuten voor je gaat douchen aan op je huid, zodat het even kan intrekken. Een tot twee keer per week volstaat. Geloof me, je huid wordt er echt superglad van en droogt niet uit. Dezelfde ervaring heb ik met  de gezichtspeelings van QMS Medicosmetics. Alles wat ze ontwikkelen is van zeer hoge kwaliteit. Ik word er heel gelukkig van.

Het houdt je zongekuste teint mooi

Ik vind het zo uniek dat er een peelingproduct op basis van prachtige zuren voor het lichaam is gemaakt. Dit kom je maar erg weinig tegen. En QMS zou QMS niet zijn als het niet alleen goed exfolieert maar je huid ook heel erg zacht houdt. Een peeling in de zomermaanden is natuurlijk heerlijk om je zongekuste teint mooi op kleur te houden en droogte door de uv-straling op afstand te houden. 

Een huidverwarmende geur

Breng daarna meteen de heerlijke Bodylotion aan. Wat een genot is dat zeg! Zachtgeurend naar iets wat voor mij dicht in de buurt van kaneel komt. Heel verwarmend en zacht qua geur. 

Niet plakkerig

De emulsie in een mooie royale pompverpakking trekt heel snel in. Het laat geen plakkerigheid achter maar geeft wel meteen een mooie glow aan je huid. En die zalige zachte geur dus. Die glow is zo kenmerkend voor QMS Medicosmetics.  

Met marula olie en muru muru boter

Deze bodylotion bevat het Neotec A15 complex, aangevuld met prachtige Marula olie, muru-muru boter en sheaboter. Ook zit er een suikercomplex in van mais dat helpt om de hydratatiegraad van de huid naar het hoogste niveau te brengen. 

De Firming Collagen Body Lotion is ideaal voor een drogere huid met een verstoorde barrièrefunctie. Vooral de combinatie van de snelle opname van de lotion in combinatie met de prachtige glow en het fijne verzachtende huidgevoel is een absolute pré. Dit effect houd ook echt aan tot je volgende douche-of badbeurt. En dat kan zomaar twee dagen zijn.

Wat een superproducten voor je huid zijn dit. Het is een ware aanvulling voor je skinroutine. Go get it…..niet twijfelen;-)

 

Bekijk hier ook de Neo Tissue Dermie facial die Corine onderging:

Lees ook