Liz koos voor haar gezondheid en liet haar implantaten verwijderen

01:25 - 00:51
luistertijd 01:25 - leestijd 00:51

Na jaren sparen en wachten mocht Liz Weekers (26) eindelijk haar borstvergroting ondergaan. Nog geen twee jaar later moeten de implantaten er door heftige kapselvorming alweer uit. Met deze beslissing kiest ze voor haar gezondheid, maar makkelijk is het niet, vertelt ze in een interview met Matthijs van Doesburg.

Liz heeft haar operatie bij plastisch chirurg Frank Niessen ondergaan. Hij is ook aanwezig bij het interview en vertelt uitgebreid over de gevaren van siliconen, littekens en de gevoelens van stress onbehagen in je brein, als gevolg van een immuunoverprikkeling. Bekijk het volledige interview hieronder:

Bekijk hier ook de video over een buikwandcorrectie en borstversteviging met lipofilling, met Frank Niessen

Lees ook met Frank Niessen:

Bekijk hier alle 1 minuut video’s met Frank Niessen over plastische chirurgie.

mittsu logo

Plastisch chirurg Frank Niessen maakt onderdeel uit van het BeautyJournaal expertteam.

beautyjournaal shop

Lees ook