Clarins, Douglas, & Other Stories, HEMA, Weleda, Molton Brown

10:24 - 06:14
luistertijd 10:24 - leestijd 06:14

Verzorg jij je huid goed en vaak genoeg? Een scrubje hier, een verzorgende bodylotion daar… Recent zijn er weer een heleboel nieuwe producten voor het lichaam gelanceerd. Van self tanners tot bodylotions en handwashes, allen met een heerlijke geur. We zetten ze in dit artikel voor je op een rijtje!

Clarins Self Tanners 

clarins self tan

De zomersensatie voelen op elk moment van het jaar… klinkt heerlijk toch? Clarins maakt dat nu voor zowel lichte als donkere huidtinten mogelijk met de nieuwe Self Tanners. Met deze producten bepaal je zelf de intensiteit van jouw stralende, zongebruinde teint.

Shop hier online

 

SelfTanComplex

In het hart van de zelfbruiners zorgt het SelfTanComplex voor een langhoudende, stralende, zongebruinde teint die oogt alsof je uren in de zon hebt gelegen. Dit complex combineert 2 suikers van natuurlijke oorsprong in een subtiele dosis die zijn verkregen via biotechnologie:

Shop hier online

 

Vijg en aloë vera

Om te voorkomen dat de huid uitdroogt en een langhoudende zongebruinde teint waar te maken, gebruikt Clarins één van de meest hydraterende fruit-extracten, de vijg. De zelfbruinende formules bevatten ook aloë vera.

ingredienten clarins

Radiance-Plus Golden Glow Booster for Body

Deze booster meng je super makkelijk met je huidige lichaamsverzorging! Het aantal druppels is afhankelijk van het gewenste kleurresultaat. De intensiteit van de kleur heb je helemaal zelf in de hand. 99% van natuurlijke oorsprong!

Self-Tanning Milky Lotion Face and Body

De Self-Tanning Milky Lotion Face and Body is een zachte, milky lotion die zorgt voor een mooie zongebruinde kleur en daarnaast de huid 24 uur non-stop hydrateert. De huid wordt gevoed, blijft soepel en zal stralen dankzij de goudbruine teint.

Shop hier online

 

Self-Tanning Instant Gel Face and Body

Voor een frisse gouden teint kies je het beste de Self-Tanning Instant Gel Face and Body. Deze zelfbruinende gel zorgt voor een gelijkmatige, natuurlijk ogende zongebruinde teint zonder strepen. De formule is niet vet, waardoor je hem snel kunt aanbrengen en je je direct kunt aankleden!

Shop hier online

 

Douglas Home Spa Leilani Bliss

douglas homespa

We leven allemaal in een sneltreinvaart en iedereen holt wel eens van hot naar her. In de tussentijd proberen we te zoeken naar de perfecte balans in ons leven. Onszelf losmaken van de snel bewegende wereld en het vinden van innerlijke rust staat bovenaan het verlanglijstje als we het hebben over de kostbare tijd die we aan onszelf spenderen.

Verwenproducten

Uit deze filosofie is Douglas Home Spa geboren, een assortiment vol verwenproducten voor geest, ziel en lichaam. Creëer een persoonlijk momentje van ontspanning en geluk in je eigen spa, gewoon thuis.

De nieuwe Leilani Bliss lijn is geïnspireerd op legendarische beauty tradities. Kalmeer en verwen je huid met de unieke combinatie van wilde Ylang Ylang & Tiarebloem.

douglas home spa

Ylang Ylang

Ylang Ylang is een oud en populair ingrediënt dat al eeuwenlang van generatie op generatie wordt doorgegeven. Op de eilanden van Hawaii wordt dit ingrediënt gemixt met kokosolie. Het zogenoemde ‘’borribori’’ wordt op het lichaam aangebracht vanwege zijn aroma en beschermende eigenschappen. Ylang Ylang heeft anti-depressieve, krampstillende en ontspannende eigenschappen. Daarnaast heeft het ingrediënt het vermogen om hart en geest te kalmeren en brengt het gevoelens van vrede, vertrouwen, geluk en zelfliefde.

De collectie bestaat zoals altijd uit een douchegel, douche foam, body lotion, handcrème, body mist en body scrub. Waan je in een tropisch paradijs!

Shop hier online

 

& Other Stories Déjà Vu Mood 

& other stories

Dit voorjaar verwelkomt & Other Stories de krachtige en verrassende geur Déjà Vu Mood in haar bad- en bodylijn. De nieuwe toevoeging is een weloverwogen mix van geurnoten die kracht en vastberadenheid oproepen, met een zoet, verfijnd randje.

Diepgewortelde herinneringen 

Het beautyteam van het Stockholm Atelier van & Other Stories heeft Déjà Vu Mood gecreëerd om diepgewortelde herinneringen op te roepen. De gedurfde, nieuwe geur is mede geïnspireerd op de moderne vrouw – betoverend, fascinerend en dynamisch – met verleidelijke topnoten die plaats maken voor een verrassende combinatie van muskus en zoetheid voor een exotische, charmante geur.

Geurpiramide

De geurpiramide bevat een doordachte mix van geurnoten die lang in het geheugen blijven hangen:

Top: Wilde framboos
Midden: Arabische jasmijn, Saffraanbloem
Basis: Hout, Suikerspin, Ambroxide

deja vu mood

De Déjà Vu Mood-lijn bevat een Hand Wash, een Hand Lotion, een Body Wash, een Body Lotion, een Body Mist en en Eau de Toilette.

Shop hier online

 

HEMA Spring Summer Body Care Collectie

hema

Het ultieme lente gevoel begint al in je badkamer met de heerlijke frisse geuren van de Spring Summer Bodycare collectie van HEMA. De nieuwe producten van HEMA zorgen stuk voor stuk voor optimale verwennerij van lichaam en geest – met extracten van hennepolie en rozenwater. Een leuke collectie om jezelf wat me-time te gunnen of als cadeau te geven!

Frisse bloemengeur

Naast hennep-olie en rozenwater, hebben de producten in de collectie ook een frisse bloemengeur met tonen van zwarte bes, vanille en amber. Een compleet assortiment die onder andere bestaat uit: een gezichts- en lichaamsolie, een body lotion en douchemousse.

Alle producten in de Spring Summer Bodycare collectie zijn vrij van minerale olien, SLS/SLES en zijn vegan. We love clean beauty!

Shop hier online

 

Weleda Aroma Showers

weleda aroma showers

Aan het begin van de dag, na het sporten, of voor het slapen: douchen is voor veel mensen een dagelijkse routine. Met de nieuwe Aroma Showers van Weleda wordt douchen een volledig nieuwe en unieke belevenis. Deze 100% natuurlijke showers zijn niet alleen verfrissend maar hebben ook een aromatherapeutische werking op je gemoedstoestand en gevoel. Zo stimuleren zij je gezondheid en vitaliteit op een natuurlijke manier.

Vier soorten

Er zijn 4 verschillende Aroma Showers: Love, Harmony, Energy en Relax. Elke Aroma Shower heeft een unieke en natuurlijke samenstelling en geur om je zintuigen te stimuleren en om je in een bepaalde stemming te brengen.

Vier stemmingen

Waan jezelf in het sparrenbos met Aroma Shower Harmony. De geur brengt je in balans en zorgt voor een ontspannen moment. Of omring jezelf met liefde met Aroma Shower Love en wandel door de bloementuin van romantische roos, kostbare jasmijn en zoete ylang ylang. Aroma Shower Relax werkt bewezen kalmerend dankzij de subtiele ontspannende mix van lavendel en bergamot. En de bewezen activerende geur van gember gemengd met verfrissende citronella van Aroma Shower Energy geeft een perfecte start van de dag.

Shop hier online

 

Molton Brown Orange & Bergamot Limited Editionmolton brown

Molton Brown is ontzettend trots dat zij dit jaar 50 jaar bestaan. Om dit te vieren, gaan ze terug naar hun roots en zetten ze één van hun meest iconische geuren in het zonnetje. Opgericht gedurende de ‘vrijgevochten vibe’ van de jaren zeventig, gaat Molton Brown terug naar hun oorsprong door een eerbetoon te brengen aan één van hun eerste, originele geuren: Orange & Bergamot – in een terug-in-de-tijd limited edition design.

Easy going

De geur is geïnspireerd  door een zonovergoten Sevilla, en haar straatjes vol sinaasappelbomen. Het is een levendige zweem van verfrissende mandarijn, neroli in bloei en langhoudende muskus: een perfecte geur voor iedereen met een optimistische, easy-going stijl.

Limited edition verpakking

De nieuwe limited edition verpakking is een moderne variant van de originele Orange Grove verpakking: op de flacon komt een delicate sinaasappelboom tot bloei, met schitterende, zilverfolie-achtige takjes. We nodigen je uit om je zintuigen naar de warme binnenplaatsen van de beroemde Andalusische stad te brengen, waar de sprankelende geuren van citrusfruit je tegemoet komen; natuurlijke, vrolijke symbolen die de straten van deze levendige stad parfumeren. Een energieopwekkende douche om de dag te beginnen.

molton brown

De collectie bevat een Bath & Shower Gel, een Body Lotion, een Hand Lotion en een Fine Liquid Hand Wash.

Shop hier online

 

beautyjournaal shop

Lees ook:

Lees ook