Moroccanoil, Guhl, HiBAR, Ivy Hair Care, BabyLiss

07:45 - 04:39
luistertijd 07:45 - leestijd 04:39

Happy hair? Yes please! Er zijn onlangs weer een aantal fijne haarverzorgingsproducten gelanceerd die we graag met je willen delen. Van styling mists tot shampoo bars en een nieuw curly girl method approved merk. Lees je snel in en ontdek!

Moroccanoil – All in One Leave-in Conditioner & Volumizing Mist

Haarverzorgingsmerk Moroccanoil heeft het nieuwe jaar veelbelovend afgetrapt met twee nieuwe producten. De All in One Leave-in Conditioner is een multitasking, lichtgewicht spray voor alle haartypes en ontwart en hydrateert direct, waardoor het haar tot 72 uur lang zacht en gevoed blijft. De Volumizing Mist is een luchtige spray die resulteert in 50% voller haar en een liftend effect dat tot 72 uur houdt, zonder een plakkerig gevoel.

moroccanoil

De twee nieuwe producten zijn beide rijk aan arganolie en bevatten verder los van elkaar nog andere ingrediënten. De All in One Leave-in Conditioner betreft een melkachtige formule en bevat, naast arganolie en aminozuren , natuurlijk verkregen superfoods. Deze vullen het haar aan, voorkomen vochtverlies en beschermen tegen (thermische) schade. De Volumizing Mist bevat naast arganolie, mineraalrijk Dode Zeezout en geeft daardoor volume, terwijl het haar vanaf de wortels tot aan de punten in beweging én goed in model blijft.

Shop hier online

 

Guhl – Shampoo Bars

Guhl introduceert duurzame Shampoo Bars met natuurlijke ingrediënten en recyclebare verpakkingen. Dankzij de verpakking van FSC-gecertificeerd papier, bevatten de shampoo bars geen plastic, dit beschermt het milieu en bespaart grondstoffen. Niet alleen de verpakking is recyclebaar, ook de shampoo zelf is voor 95% biologisch afbreekbaar. Daarnaast is de Guhl shampoo bar twee keer zo efficiënt als een normale shampoo. Afhankelijk van de haarlengte en gebruik kan een Guhl shampoo bar tot 38 haarwassingen gebruikt worden.

guhl shampoo bar

Voor nu kun je kiezen uit twee varianten: Nature Repair of Langdurig Volume. De Nature Repair Shampoo Bar herstelt beschadigd haar en geeft glans en souplesse. De Volume Shampoo Bar geeft fijn, futloos haar meer grip en volume.

Shop hier online

 

HiBAR – cruelty-free haircare

Nog meer shampoo bars! Greenbeauty Market introduceert namelijk HiBAR: cruelty-free en milieuvriendelijk wassen en verzorgen. Er zijn drie HiBAR lijnen, allemaal Curly Girl Method approved. HiBAR is vergelijkbaar met de shampoo en conditioner die je gewend bent, alleen dan zonder water. Daarom kunnen deze solid bars prima zonder een plastic verpakking en is het een stuk milieuvriendelijker. Een win-win situatie dus! De volgende drie lijnen zijn beschikbaar:

hibar moisturize

HiBAR Moisturize

De HiBAR Moisturize formule herstelt de vochtbalans van het haar en maakt het beter handelbaar. Kokosolie en rijst-proteïne zijn toegevoegd om je haar te hydrateren en te verzorgen. Deze solid shampoo & conditioner zijn perfect voor vol en droog haar, of voor haar dat nét iets meer verzorging nodig heeft. Als je haar wat meer poreus is, gebruik dan ook de HiBAR maintain set.

hibar volumize

HiBAR Volumize

De HiBAR Volumize formule is perfect voor dun, fijn of futloos haar. Het brengt body en volume terug in je haar zonder het te verzwaren. De Volumize lijn zorgt voor frizz-control en gaat eigenwijze fly-aways tegen. Deze lijn bevat Afrikaanse dadel en vitamine B5 om extra definitie te geven aan krullen en golvend haar.

hibar maintain

HiBAR Maintain

De HiBAR Maintain lijn past goed bij normaal tot vetgevoelig haar, en is perfect voor diegenen die hun haar liever wat minder vaak wassen. Het zorgt voor een diepe reiniging en een voorzichtige verwijdering van product buid-up zonder je haar te hard te behandelen. Deze lijn bevat honeyquat en sheaboter voor perfect stralend haar.

Shop hier online

Ivy Hair Care – Calming & Energizing Shampoos

Ivy Hair Care heeft twee gloednieuwe shampoos aan het assortiment toegevoegd die speciaal ontwikkeld zijn voor het behandelen en kalmeren van hoofdhuidproblemen. Nieuw zijn de IVY Calming Shampoo en de IVY Energizing Shampoo.

ivy hair care

De IVY Calming shampoo is ideaal voor de hoofdhuid die gevoelig is voor roos. De shampoo bevat probiotica uit cranberry, dit kalmeert de hoofdhuid en roos wordt zo op een milde manier verwijderd. Ingrediënten als lijnzaadolie en tarwe proteïne geven het haar een vitamineboost en een mooie, diepe glans. Masseer de shampoo in en laat het wat langer inwerken om de roos los te weken.

De IVY Energizing shampoo helpt tegen een vette hoofdhuid. Dus heb je snel last van een vette hoofdhuid, misschien door het gebruik van stylingproducten die je moeilijk uit je haar krijgt (?), dan is deze shampoo geschikt voor jou. Deze shampoo bevat munt en cranberry die de huid verfrissen en verkoeling geven. Ingrediënten als lijnzaadolie en tarwe proteïne geven het haar tevens een vitamineboost.

Enkele voordelen op een rijtje

•100% vegan
•Circulair geproduceerd
•Statiegeld op alle verpakkingen
•Parabenen vrij
•Eigen lijnzaad
•Al ruim 2000 kg lege verpakkingen ingezameld en laten recyclen

Shop hier online

 

BabyLiss – Curl Styler Luxe

Non-chalante, net-uit-bed golven maak je met de nieuwe BabyLiss Curl Styler Luxe. Deze nieuwe krultang helpt bij het creëren van de iconische messy haarlook. Uithangende krullen, een rommelige textuur en veel beweging in het haar… het is helemaal hot!

babyliss curl styler luxe

De tang is uniek door het design. Een gespleten cilinder met een mix van verwarmde platen en koude lucht maken het krullen gemakkelijk met een glad, glanzend en langdurig resultaat. De krullen blijven lang in model zitten door de cool air-technologie die langs de buitenkant van de cilinder zit. Hieruit wordt zachtjes koude lucht geblazen, wat de krul meteen fixeert.

De platen aan de binnenkant van de styler hebben een quartz-keramische coating die het haar verwarmt op de door jou gekozen temperatuur (160, 180 of 200 graden). De ronde buitenkant, met een diameter van 36mm, maken vervolgens de zachte, losse golven/krullen. Doordat de ronde buitenkant kouder is wordt het verwarmde haar gelijk weer afgekoeld.

Shop hier online

 

Lees ook:

Lees ook