Hoe maak je thuis een glam look met de beste stylingproducten?

03:20 - 02:00
luistertijd 03:20 - leestijd 02:00

Binnenkort een belangrijke sollicitatie of een event via Zoom? Dan wil je er natuurlijk wel op je best uitzien. Voorheen bracht j misschien een bezoekje aan de salon voor een snelle blow dry, maar nu moet je het helaas zelf vanuit huis doen. Wella educator Lisa Veer laat je in onderstaande video zien hoe je een glamorous look vanuit huis kunt maken met de producten uit de EIMI lijn.

Deze en soortgelijke producten kun je gemakkelijk kopen via een kapsalon bij jou in de buurt. Zeker in deze tijden is het belangrijk om je kapper te steunen, dus bel, app of mail. Ze helpen je graag!

EIMI favorites van Lisa Veer

Benieuwd naar de producten die Lisa voor deze mooie look heeft gebruikt? We zetten ze voor je op een rijtje.

EIMI Perfect Me

De Perfect Me is een BB-lotion die je zowel op droog als op vochtig haar kunt gebruiken. Het geeft het haar glans, herstelt, hydrateert en gaat pluis tegen. Ook wordt het haar met dit product beschermd tegen de hitte van warmtestyling. Je kunt hem dus prima op vochtig haar aanbrengen om daarna het haar te drogen met de föhn.

wella perfect me

 

EIMI Thermal Image

Voordat Lisa aan de slag gaat met het krullen van haar haren, maakt ze gebruik van de EIMI Thermal Image spray. Je moet de spray goed schudden voor gebruik en sprayt hem vervolgens per secties op droog haar. Hierna kam je het product goed door en daarna kun je de krultang erop zetten. Thermal Image is een 2-fasen spray. Fase 1 voedt het haar en beschermt het tegen hitte tot wel 220 graden en fase 2 maakt het haar zacht en glanzend.

wella thermal image

 

EIMI Dry Me

De EIMI Dry Me spray gebruik je op de haaraanzet. Deze droogshampoo zuigt het vetlaagje op en laat een poederachtige laag achter waardoor er volume ontstaat en dit ook langer blijft zitten. De spray heeft een matte finish.

wella dry me

 

EIMI Dynamic Fix

De Dynamic Fix is een 45 seconden flexibele spray. Dit houdt in dat je na het aanbrengen op het haar nog 45 seconden hebt om het haar te re-stylen. Spray, speel en perfectioneer je style in 45 seconden!

wella dynamic fix

 

wella

Lees ook:

Lees ook