Een natuurlijke boost voor de huid!

03:41 - 02:12
luistertijd 03:41 - leestijd 02:12

Minder rimpels, minder vlekjes, meer glow en een zachte, soepele huid. Met dit wensenlijstje en met deze verwachtingen starten vrouwen hun zoektocht naar (overkoepelend gezegd) een jonger uiterlijk. Pascaud Beauty Innovations van Mardge Pascaud speelt in op deze groeiende vraag en heeft een uitgebreid menu behandelingen, manueel en met apparatuur. Plus natuurlijk een range aan producten die thuis het effect van de behandeling continueren. Dit keer Synature in the spotlights, een van de paradepaardjes van Pascaud.

mardge pascaud

Het Synature geheim

Je verslaat je winterdip dit seizoen met de Synature behandeling. Het geheim van deze behandeling zit in de combinatie van zowel synthetische als natuurlijke ingrediënten plus een innoverende manier van needling. Met behulp van piepkleine, holle naaldjes (gemaakt van een zoetwaterspons) worden er krachtig werkzame stoffen in de huid gebracht zonder dat dit pijnlijk is.

Bekijk hier de video nog eens met Monique die de behandeling onderging:

De behandeling in stappen

1. GOOD FEELING

De huid wordt niet alleen brandschoon gemaakt, maar ook ontvet en dat zorgt voor een lichte pre-peeling. Vervolgens staat exfoliëring op het programma door middel van een AHA-peeling, een combinatie van 30% melk- en 30% glycolzuur. Die peeling stimuleert de aanmaak van collageen en dan volgt een tweede BHA-peeling om de dode huidcellen te verwijderen en de doorbloeding te stimuleren. Vervolgens maakt de Pascaud beauty professional de huid goed schoon en brengt een heerlijke lotion aan.

synature behandeling

2. SPARKLING EFFECT

Nu begint het gedeelte met de naaldjes. Door micronpoeder en een Re-Boost serum met onder andere retinol, jojoba-olie, avocado-olie en Q10 te mixen, ontstaat er een ongelooflijke krachtpatser voor de huid. Door het serum via fijne naaldjes stevig in de huid te sluizen, ontstaan er minuscule kanaaltjes in de huid die ervoor zorgen dat de werkstoffen diep in de huid hun werk kunnen doen. De huid neemt de goede ingrediënten gretig op en door deze voeding kan de huid weer aan het werk. De aanmaak van collageen komt bijvoorbeeld meteen op gang. En dat is precies de bedoeling: de huid activeren, voeden en verzorgen zodat deze weer straalt.

3. EVERYDAY PROTECTION

Vervolgens zorgt een marmatrixmasker (gebaseerd op gevriesdroogde algen) als een ware dorstlesser voor de huid. De huid ‘drinkt’ de bijzondere werkstoffen op en krijgt een instant boost. Na al dit moois, is het zaak de huid goed te beschermen tegen invloeden van buitenaf. De hydraterende dagcrème met UV-filter is hier uitermate geschikt voor.

Marmatrix masker

Dagelijks beautyritueel

Met de homekit die je na de behandeling krijgt, ga je thuis aan de slag. Hierin zit:

  • Cleanser: reiniging, lotion en make-up remover in één
  • UV-Defense Cream: voor optimale bescherming tegen invloeden van buitenaf
  • Innovative Serum: met een gevriesdroogde dosis vitamine C van 79% om pigmentatie te blokkeren
  • Repair Complex: voor de nacht, met onder andere vitamine B voor de herstellende en verjongende werking.

Vind een Pascaud salon

Via de salonfinder van Pascaud vind je een salon in jouw buurt. Wil je meer weten over Pascaud? Zie www.pascaud.com en ook www.skincaud.com het onlangs gelanceerde gepersonaliseerde beautyconcept op basis van DNA.

pascaud logo

Lees ook:

beautyjournaal shop

Lees ook