De nieuwe Soin Activ’Age behandeling geeft versteviging die je dagenlang blijft zien!

03:38 - 02:11
luistertijd 03:38 - leestijd 02:11

Recent vertelde ik nog hoe enthousiast ik ben dat we je op BeautyJournaal alles gaan vertellen over het fantastische Franse merk Maria Galland Paris. Ik schreef: ‘Altijd als ik die naam hoor krijg ik associaties met luxe, klassieke Franse schoonheidsheidbeleving, een streling voor je ziel en een gegarandeerde glowing skin. Echt, de Fransen weten wat de werkelijke betovering van uitstraling is.’

Bij Sjoerd Vis in Amsterdam

Schrijven over de beleving van dit mooie merk is maar de helft van het plezier dat ik eraan beleef. Maria Galland Paris moet je ervaren. Nou, dat deed ik! Van de allervrolijkste schoonheidsspecialist van Nederland, met de meeste zalige handen en ultieme kennis van het merk kreeg ik een topbehandeling, waar ik zelfs na een maand nog met plezier aan terug denk. Sjoerd Vis, in Amsterdam!

Shop Maria Galland Paris producten hier online

 

Wat een resultaat!

Tussen twee lockdowns in, in het onvolprezen jaar 2020 was het zo zalig om weer eens een goede facial te krijgen. Zelfs een doorgewinterde beautyjournalist als ik zag onmiddellijk het verschil. Na maandenlang van zelf-zorg, kwam ik na twee uur uit zijn salon met een blozende, frisse, ultralichte en steviger huid.

Het was een feestje, deze Soin Activ’Age behandeling. Het effect heeft zeker vijf dagen aangehouden, en het stimuleerde mij om mezelf plechtig te beloven nooit meer zo lang te wachten met een gezichtsbehandeling!

Bekijk de video van de behandeling:

Nieuw! Activ’Age voor de 50+ huid

De Soin Activ’Age is speciaal ontwikkeld voor vrouwen vanaf 50 jaar die volop in de hormonale veranderingen zitten. De focus ligt bij comfort, versteviging en een verbeterde huiddichtheid.

De Activ’Age behandeling maakt de huid soepeler, gladder, goed gevoed en met een prachtige glow. Er worden speciale massage technieken gebruikt, zoals je in de film kunt zien. In de producten zit een prachtige mix van peptiden, antioxidanten en voedende plantaardige extracten.

Shop Maria Galland Paris producten hier online

 

Een parel van een crème

De verrukkelijke 761 Crème Confort uit de nieuwe Activ’Age lijn kreeg ik mee naar huis. Een pareltje van een crème die een voile-zacht huidgevoel achter laat. Mooi intrekt en een zachte glow geeft. Mijn toch al wat drogere huid blijft de hele dag comfortabel aanvoelen, zonder overbodige glim.

Lees ook:

Lees ook