NARS, Pascaud en Bergman Beauty Care

04:03 - 02:26
luistertijd 04:03 - leestijd 02:26

Het is winter en dat betekent dat je huid droger kan zijn dan normaal. Met deze koude dagen is belangrijk om je huid extra te hydrateren. Toners kunnen je daar goed bij helpen. Je gebruikt een toner na de reiniging en onder het serum als een extra vochtboost. In de online BeautyJournaal shop vind je een aantal top toners. In dit artikel bespreken we ze met je!

NARS – Multi-action Hydrating Tonernars toner

De NARS Multi-action Hydrating Toner is een toning mist die op milde wijze dode huidcelletjes van je huid verwijdert voor een instant verfrissend en tonificiërend effect.

De zichtbaarheid van grove poriën worden verfijnd voor een gladdere, egalere uitstraling. De huid wordt gerevitaliseerd en verhelderd. Dit product bevat NARS’ exclusieve Light Reflecting Complex™ met lichtreflecterende pigmenten voor een jeugdige, frisse glow.

De toner is alcohol-vrij en ook niet vet. Je brengt dit aan onder je dag- of nachtverzorging. Lees ook deze review van Dian over de Nars verzorgingsproducten en make-up.

Pascaud – Rehydra Spray

De Rehydra Spray van Pascaud is een hydraterende spray voor het gezicht, het lichaam en het haar. De spray is ideaal voor instante hydratatie en verzachting. Hij geeft direct vochtherstel en heeft bovendien een sterke antioxidanten werking.

rehydra spray

Multi inzetbaar

Rehydra Spray kan dagelijks als extra moisturizing onder elke crème gebruikt worden. Bovendien kan de spray gebruikt worden over je make-up om deze te fixeren en je gezicht een frisse glow te geven! Omdat de spray geen oliën of vetten bevat is hij ook zeer geschikt om te gebruiken voor het haar. De spray geeft een mooie glans aan de huid of het haar!

Maar ook voor de zomer is dit een ideaal product! Niet enkel vanwege de antioxidanten, die de huid wapenen tegen de verouderingseffecten van de zon, maar ook vanwege de sterk hydraterende werking. Want na het zonnebaden is je huid toe aan verfrissing en hydratatie die de huid niet afsluit.

De Rehydra Spray kan daarom perfect onder elke zonnecrème gebruikt worden (voor de antioxidanten werking) en ook ná het zonnebaden vanwege de verkoelende, kalmerende en hydraterende aftersun werking.

Werkstoffen

Bergman Beauty Care – Aqua Injection Intense Moisturizing Serum

aqua injection

Aqua Injection Intense Moisturizing Serum van Bergman Beauty Care is een spannende hybride vorm tussen een toner en een serum. Het hydrateert de huid zeer krachtig en geeft haar weer een frisse uitstraling.

De waterachtige lotion zit in een luchtdichte spray. Je sprayt het op ca. 25 cm van je huid voordat je dag- of nachtverzorging opdoet. Je zal merken dat je crème nog beter hecht en een meer dan perfect huidgevoel creëert. Je masseert het serum en je crème lekker samen met elkaar in.

Krachtige ingrediënten

De belangrijkste ingrediënten zijn rozemarijnbladextract, ectoine, betaglucan, maar ook amandelolie, ectoine, allantoine, ergothionine. Betaglucan is een belangrijk huidversterkende stof. Ectoine maakt de huid wat weerbaarder tegen UVA straling. Rozemarijnblad is een krachtig antioxidant.

Aqua Injection werkt velen malen beter dan een toner alleen. Het is prettig dat het een waterige spray is waardoor je toch dat verfrissende gevoel krijgt.

 

Ga hier naar de BeautyJournaal Shop om alle favorieten te zien.

Lees ook