BVLGARI, Azzaro, Mugler, Molton Brown, Viktor & Rolf, Tommy Hilfiger

07:13 - 04:20
luistertijd 07:13 - leestijd 04:20

Een heerlijk parfum vormt natuurlijk het perfecte kerstcadeau. Weet je niet zo goed welke geur je moet geven óf welke je zelf op je verlanglijstje wil zetten? Dan is dit artikel zeker het lezen waard. We hebben een aantal heerlijke geuren geselecteerd voor hem en haar. Laat het kerstshoppen beginnen!

BVLGARI – Omnia Crystalline en Man in Black

Je kunt je geliefde dit jaar verrassen met de luxe geuren van BVLGARI. Het Italiaanse juwelenhuis heeft voor de feestdagen twee fijne parfums geselecteerd voor hem en haar.

omnia crystelline

Omnia Crystalline voor haar is een frisse eau de toilette, geïnspireerd op de zuivere en heldere kristal. De geur bevat een fijne combinatie van lotusbloemen, het fruitige nashi en balsahout.

Shop hier online

 

bvlgari man in black

De mannengeur is wat warmer. BVLGARI’s Man in Black is een sensueel en oriëntaalse eau de parfum en is geïnspireerd op vuur en Romeins metaal. In dit kruidige en verleidelijke parfum komen houtachtige tonen samen met warme amber. Een heerlijk winterse geur dus!

Shop hier online

 

Azzaro – Wanted Girl

Azzaro’s Wanted Girl is een ode aan de ontembare schoonheid. Het eau de parfum is gemaakt voor boeiende vrouwen die zichzelf continu blijven uitdagen. De geur bevat verleidelijke ingrediënten, namelijk een combinatie van gemberbloem, Dulce de Leche (ja, die lekkere karamelpasta) en vetiver uit Haïti.

azzaro wanted girl

In deze Christmas 2020 set zit een 50 milliliter eau de parfum en een 100 milliliter bodylotion waarmee je de hele dag lekker zal ruiken.

Shop hier online

 

Mugler – Alien geschenksetjes

Een favoriet van velen: Alien by Thierry Mugler. Je bent hoogstwaarschijnlijk al bekend met deze populaire geur, maar we leggen de ingrediënten toch nog even voor je uit.

mugler alien

Dit houtachtige eau de parfum is ontstaan uit een ruime hoeveelheid witte amber en kasjmierhout met Arabische jasmijn. De geur is mysterieus en heerlijk warm. Ook dit jaar kun je het parfum weer in een feestelijke cadeauverpakking kopen. Naast het 30 milliliter parfum krijg je er een 50 milliliter bodylotion en een geparfumeerd penseel in dezelfde geur bij.

Deze set is ook verkrijgbaar in de geur Angel van Mugler. Die set shop je hier online.

Shop hier online

 

 

alien manAlien Man is dit jaar ook als geschenkset te bestellen. Dit is een houtachtige en zuivere eau de toilette. Osmanthusbloem contrasteert en vermengt zich met een houtachtige basisnoot van gerookte beukenschors, waardoor er een unieke signatuur ontstaat. Deze set bevat een 100 milliliter eau de toilette en een bijpassende 50 milliliter Hair & Body Shampoo.

Shop hier online

 

Molton Brown – Juniper Jazz

Molton Brown, de parfumexperts uit London, vieren dit feestelijke seizoen in stijl met de nieuwe Juniper Jazz collectie. De collectie neemt je mee in het Londense jazz-tijdperk vol rebelse muziek, glitterende kroonluchters en extravagante, met gin gemengde drankjes.

juniper jazz

Juniper Jazz bevat een frisse touch van jeneverbessen, het kerningrediënt van gin. Na de opleving van gin komt nu ook de opleving van scherpe, metaalachtige noten. De houtachtige en aromatische geur komt tot leven door de warmte van muskachtige houtgeuren, creamy sandelhout en patchouli.

Het Juniper Jazz Eau de Toilette komt in een chique glazen flacon met een zilveren dop. De geur is zowel geschikt voor mannen als voor vrouwen en is ook verkrijgbaar als douchegel of geurkaars.

Shop hier online

 

Viktor & Rolf – Limited Edition Flowerbomb Eau de Parfumviktor & rolf flowerbomb

De bekende Flowerbomb geur van Viktor & Rolf werd in 2005 gelanceerd en komt dit jaar terug in een prachtige limited edition verpakking. Dit olfactorische elixir zit boordevol bloemen, maar heeft ook frisse golven. De geur begint explosief en eindigt romantisch dankzij de natuurlijke bloemengeur van freesia en de diepere en verleidelijke centifolia roos.

De diamantachtige en granaatvormige flacon is voor dit feestseizoen versierd met glitters en glinsterende sterren. Eén grotere ster, vervaardigd uit kostbare materialen, vormt de top van de flacon. Het ideale cadeau voor een parfumverzamelaar of liefhebber!

Shop hier online

 

Tommy Hilfiger – Impact Holiday Geurset

Het perfecte cadeau voor de moderne man: de Tommy Hillfiger Impact Holiday Geurset! Deze stijlvolle cadeauset bevat een aromatische eau de toilette en een heerlijke bodywash waarmee je nog beter voorbereid op de dag de badkamer uitkomt. De opwekkende Impact geur bevat een palet van frisse grapefruit, appel en mandarijn en is aangevuld met bloemen als jasmijn, viooltjes en magnolia. Natuurlijk heeft de geur ook body. Cederhout en sandelhout geven hem namelijk een warme, levendige kracht.

Deze leuke cadeaubox in Tommy Hilfiger branding staat prachtig onder de kerstboom. Wil je nu nog meer inspiratie opdoen voor geuren of andere kerstcadeautjes? Dan helpt Zalando’s ‘Good Times Upwrapped’ campagne je op weg. Vind hier de mooiste beautycadeau’s voor hem en haar.

Shop deze set hier online

 

beautyjournaal shop

Lees ook:

Lees ook