De mooiste energiegevende en ontspannende behandelingen

03:03 - 01:50
luistertijd 03:03 - leestijd 01:50

Maria Galland. Altijd als ik die naam hoor krijg ik associaties met luxe, klassieke Franse schoonheidsheidbeleving, een streling voor je ziel en een gegarandeerde glowing skin. Echt, de Fransen weten wat de werkelijke betovering van uitstraling is.

Perfecte synergie

Ik ken natuurlijk de echt prachtige geschiedenis van het merk, van Madame Galland die in 1962 naast haar danscarrière ook haar concept vanuit haar andere vak als schoonheidsspecialiste de wereld in bracht. Haar behoefte om de perfecte synergie tussen huidverbetering, totale ontspanning en praktische thuisverzorging te creëren.

Hemels genieten

Zou dat aspect van wellbeing voortkomen uit haar dans? Dansers weten als geen ander hoe het is om hemelse ervaringen te hebben. Hemels, ja. Dat was ook mijn persoonlijke eerste ervaring met Maria Galland Paris.

Cocoonen

Als jonge beautyjournalist maakte ik een reportage over de crème de la crème van de gezichtsbehandelingen: het Soin Cocon. Een werkelijk iconische behandeling waarbij je gezicht als een vlindercocoon helemaal wordt ingepakt. Met een masker, zalig zacht foam, en ultradun gaas.

In mijn geheugen gegrift

Je weet het hè, hoe jonger je de eerste positieve ervaringen krijgt, hoe sterker de psychologische imprint is. Deze ervaring staat in mijn geheugen gegrift en heeft ervoor gezorgd dat ik Maria Galland Paris-forever denk.

Blozend en glanzend

Maria Galland Paris staat voor holistische beauty. Een behoefte die na alle hardcore huidverbeterende behandelingen weer erg groot is. We willen aangeraakt worden, en onze huid is bij uitstek het orgaan hiervoor. Je geliefd te weten, ontspannen te worden, een unieke beleving te krijgen. Met een glimlach en een blozende zachte huid thuiskomen.

Werken met handen voor positieve energie

Echt alle behandelingen worden manueel uitgevoerd. Dit vraagt bijzondere eigenschappen van je schoonheidsspecialiste: de aanraking en het delen van positieve energie. En natuurlijk van jou om dit durven te ontvangen.

Het gaat om het vrijmaken van jouw natuurlijke energie, op een zachte maar heel effectieve manier. Gecombineerd met een toegespitste leefstijladviezen en prachtige, werkzame producten voor thuis.

Nieuw! Activ’Age voor de 50+ huid

Recent heb ik deze bijzondere nieuwe behandeling gefilmd en natuurlijk zelf ondergaan, bij Sjoerd Vis in Amsterdam: Soin Activ’Age. Deze facial is speciaal ontwikkeld voor vrouwen vanaf 50 jaar die volop in de hormonale veranderingen zitten. De focus ligt bij comfort, versteviging en een verbeterde huiddichtheid. Je ziet de film binnenkort, maar hier alvast een voorproefje!

Betere huiddichtheid

De Activ’Age behandeling maakt de huid soepeler, gladder, goed gevoed en met een prachtige glow. Er worden speciale massage technieken gebruikt. In de producten zit een prachtige mix van peptiden, antioxidanten en voedende plantaardige extracten.

Lees ook