Hand- en huidverzorging en mooie volle wenkbrauwen!

04:04 - 02:26
luistertijd 04:04 - leestijd 02:26

Onze BeautyJournaal shop is een online etalage vol met favoriete producten van onze redactie. Je kunt de producten bekijken én direct online aanschaffen. In de shop vind je een aantal fijne merken en producten die je ongetwijfeld al eerder op ons platform bent tegengekomen. In deze reeks artikelen delen wij een aantal van deze producten met je. Ontbreekt er volgens jou nog een mooi merk of product in de shop? Laat het ons dan zeker weten.

Iconic Elements – Sensitive Cream

sensitive cream

De Iconic Elements Sensitive Cream is samengesteld door huidarts Francis Wu voor de meest gevoelige huid. De crème is gemaakt op basis van zorgvuldig geselecteerde natuurlijke en hypoallergene ingrediënten. Hierdoor is dit product ideaal voor degenen met een snel geïrriteerde of onrustige huid. De crème bevat haver- en kokos extracten (coconut nucifera oil) om de huid te kalmeren en te verzachten en jojoba oliën (Simmondsia chinensis) voor het ondersteunen van de hydratatie in de huid.

Wat zit erin?

Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Glycerin, Cetyl Palmitate, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter*, Cocos Nucifera Oil*, Glyceryl Stearate, Betaine, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Sodium Cetearyl Sulfate, Parfum¹, Cucumis Sativus Extract, Ascorbyl Palmitate, Algin, Phytic Acid, Tocopherol, Sodium Benzoate, Helianthus Annuus Seed Oil, Lactic Acid. *Biologisch Geconserveerd met Sodium Benzoate.

Verder bevat dit product een lage concentratie parfum en bevat het geen allergische elementen die op de parfum mix 1 & 2 lijsten staan.

shop

Iconic Elements Sensitive Cream voor de gevoelige huid

Iconic Elements Sensitive Cream voor de gevoelige huid

Samengesteld door huidarts Francis Wu voor de meest gevoelige huid. Met 100% milde, natuurlijke stoffen.

100% natuurlijk

De Sensitive Cream kalmeert en verzorgt de huid en is geschikt voor alle huidtypen, maar ik het bijzonder voor de gevoelige huid. 100% van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong. Verder bevat het geen parabenen, synthetische ingrediënten en agressieve chemicaliën.

Pupa – Eyebrow Plumping Gelpupa gel

Monique’s favoriete wenkbrauwgel is de Pupa Eyebrow Plumping Gel. Deze gel maakt je wenkbrauwen in een handomdraai voller van kleur zonder te klodderen! Zoals een mascara niet moet klonteren op je wimpers, zo wil je ook geen wenkbrauwgel die teveel substantie achter laat op de haartjes.

Pupa heeft een perfect klein borsteltje waarmee je precies goed door je wenkbrauwen kan kammen en bovendien zit er nooit teveel gel aan. Er zitten ook hele kleine vezeltjes in die zorgen voor iets meer volume. In een handomdraai heb je weer mooie volle wenkbrauwen. En het is superlang houdbaar op je wenkbrauwen.

Als je het ons vraagt een echte must have!

SO’BiO étic – Ultra Rich Handcreamhandcreme

Nog een grote favoriet van Monique! De SO’BiO étic Ultra Rich Handcream is vanwege de ongelofelijk zalige geur en het heerlijke zachte huidgevoel zeker aan te raden. Voor een super vriendelijke prijs en ook nog eens organic!

Deze handcrème van het Franse biologische huidverzorgingsmerk SO’BiO étic geeft een heerlijk gevoed gevoel aan de handhuid. Hij trekt snel in, blijft niet te vet erop liggen en dan die geur….wat een zaligheid! Amandeltjes, we kunnen het niet anders omschrijven 😉.

Geurpiramide

Maar de geurpiramide laat een complexer samenspel zien van ylang ylang, freesia en bergamot in de top, perzik, meidoorn en roos in het hart, heliotroop, vanille en ceder in de basis. Echt, zo lekker. En de geur houdt ook lang aan, op een hele zachte manier. Lees hier Monique’s review.

 

Zoals je van dit merk mag verwachten: geen siliconen, geen parabenen, geen synthetische kleur- en geurstoffen. Slechts 6,50 euro!

Ga hier naar de BeautyJournaal Shop om alle favorieten te zien.

Lees ook:

Lees ook