Wat een prachtige serie om je huid frisheid te geven. Monique maakte foto’s.

06:20 - 03:48
luistertijd 06:20 - leestijd 03:48

Natuurlijk, als het om huidverzorging gaat willen we een zachte, goed gevoede huid hebben met een gezonde huidbarriere. Echter houden we ook wel van een beetje glamour, toch? Stevigheid en glans. Dat gevoel en de looks van ‘mijn huid heeft een oppepper gehad’.

Aanpak van drie typen vrije radicalen

Dat lukt je thuis, maar in de salon krijg je daar ook absoluut iets extra’s voor met TheraVine UltraVine. Dé anti-aging lijn die de schade die vrije radicalen (stikstofradicalen, zuurstof radicalen en koolstofmonoxide) aanrichten effectief aanpakt, en met een prachtige aanvulling als de vliesmaskers voor ogen en gezicht is je treatment compleet. Ik vertel je er meer over, en laat je ook weten hoe deze maskers mij en mijn huidje bevielen;-)

theravine

De beroemde Pinot druif

Eerst even terug naar het DNA van dit fraaie Zuidafrikaanse merk dat in 2004 werd geïntroduceerd. Aan de basis van TheraVine staat het werken met de meest krachtige anti-oxidanten, verkregen uit de Pinot druif.

Mooi opgebouwde formules

In de formuleringen wordt het samengevoegd met talloze andere cutting edge stoffen, waaronder peptiden, krachtige hydratanten als hyaluronzuur, edelmetalen, plantaardige olien en zorgvuldig geselecteerde etherische olien. Want bij TheraVine gaat techniek altijd vergezeld van een heerlijke ontspanning.

ingerd aan de serum-olie

Hoe fantastisch de producten van TheraVine zijn, mocht ik al eens ervaren. Ik testte de champagne onder de olien: de Pinotage 2.0. Niet zomaar een plantaardige olie, maar echt een multifunctioneel product dat mijn huid voedt, verzacht, gladmaakt en een heel gezonde glow geeft. Echt erg zalig. Lees mijn review hier.

Shop TheraVine producten hier online

theravine

UltraVine Advance hydraterend en verstevigend

Maar nu de UltraVine Advance collectie! Hij bestaat uit een dag- en nachtcreme, uit een serum, een vliesmasker voor het gezicht en een speciaal vliesmasker voor de ogen. De belangrijkste werkzame stoffen in deze lijn zijn:

Deze stoffen zitten als een kerncocktail in de dag- en nachtverzorging en in het serum. In het serum, de UltraVine Advance RNS Concentrate is verder druivenpitolie te vinden, Ximenia olie, de speciale Pinotage olie, tarwegras en jojobazaadolie en vitamine E.

Highlight: vervaagt lijntjes en verbetert de kleur en structuur van de huid

theravine

De UltraVine Advance RCS Daycream bevat naast de eerder genoemde cocktail ook aloë vera bladextract, druivenpit extract, Pinotage olie en vitamine E, en eveneens een WhiteSense Flower complex om roodheid en droogheid tegen te gaan.

Hightlight: verstevigt, hydrateert en reduceert rimpels

De UltraVine ROS Nightcream bevat naast eerder genoemde cocktail, en aanvullingen die we ook in het serum en de dagcrème vinden, ook horsetailextract als vochtregulator en celvernieuwingsstimulant.

Highlight: verbetert het huidgevoel en strijkt rimpels glad, stimuleert celfuncties

Shop TheraVine producten hier online

Dan de bijzondere vliesmaskers!

theravine

UltraVine Advance Rejuvenating Gold Collagen Film is een heerlijk vliesmasker op basis van plantaardig collageen, waarin nog een schat aan andere stoffen opgeslagen ligt, en die langzaam aan de huid afgegeven worden tijdens de vacuumgetrokken staat van het masker op de huid. Ik noem: hyaluronzuur, vitamine C, vitamine A, Kojic zuur, glycosamineglycanen, druivenpitolie, pruimenextract. En 24-karaats goud- en diamantpoeder.

theravine

Je haalt het masker uit de verpakking, de vloeistof die er omheen ligt druppel je op je hand en masseer je in op je huid. Je laat dit masker 20 tot 30 minuten intrekken. Na het afhalen masseer je het overgebleven gel-serum van het masker in op de huid. Het resultaat? Superfris, superzacht, en glanzend door het effect van het edelmetaal poeder. Mijn huid ziet eruit alsof ik een lange, rustige slaap heb gehad. Hoe heerlijk! Wat een cadeautje!

Highlight: hydrateert en verzacht de huid, direct verstevigend effect, opgefriste en egalere teint

theravine

UltraVine Advance Contouring Retinol Eye Pads bestaat eveneens uit een plantaardig collageen vlies – gewonnen uit de Acacia boom. Net als het gezichtsmasker druk je het goed vacuum aan rond de ogen zodat de werkzame stoffen goed door de huid opgenomen kunnen worden, en masseer je voorafgaand de losse vloeistof in de verpakking in op je huid

Key-ingredient in deze pads is vitamine A in de vorm van retinal palmitage, als mooie celstimulator en huidvernieuwer. Ook zit er een peptide uit haver dat niet alleen een ontstekingsremmende werking heeft maar ook de activiteit van fibroblasten (de grondleggers van collageen) een prikkel geeft.

Highlight: gladmakend, aanspannend, collageenstimulerend

Wat ik zo bijzonder vind te ervaren na 20 minuten is dat mijn ooghuid echt aangepannen aanvoelt. Mijn blik is ook opener voor mijn gevoel, alsof mijn ogen wijder open staan. Ook is de huid rond mijn ogen heel glad en voelt aangespannen aan.

theravine

Ik vind beide vliesmaskers echt supermooi als je huid een opfrisbeurtje nodig heeft. Voorafgaand aan een feestje of leuk event, of presentatie. Als je je op je best wilt tonen.

Zoals ik al eerder aangaf met mijn ervaringen met de Pinotage Oil, vind ik ook deze lijn weer heel mooi geformuleerd. Er is echt nagedacht over de combinaties van werkzame stoffen en hun doeltreffendheid. Er wordt zoveel mogelijk plantaardig gewerkt en waar nodig is gebruik gemaakt van slimme biotechnologie. TheraVine is onderscheidend.

Lees ook