Bondi Sands, Payot, Collistar, Sanex, Ben & Anna

07:15 - 04:21
luistertijd 07:15 - leestijd 04:21

Met het oog op de warme zomermaanden zijn er de afgelopen tijd weer een heleboel nieuwe producten voor het lichaam uitgebracht. In dit artikel delen wij een aantal van deze producten met je. Van zonbescherming tot deodorant. Lees snel meer! 

Bondi Sands – Protect & Tan Zonneolie

bondi sands

Beschermd blijven tegen UV-straling en tegelijkertijd een natuurlijke goudbruine teint creëren? Dat doe je met de nieuwste zonbescherming van Bondi Sands.

De Bondi Sands Protect & Tan SPF15 is een tanning oil met zelfbruinende ingrediënten waardoor je nog sneller een gouden gloed op je huid creëert. De zonnebrandolie bevat een breedspectrum UVA en UVB bescherming om je huid te beschermen tegen zonnestralen en bevat daarnaast DHA voor het ontwikkelen van een bruine teint.

Shop Bondi Sands Tanning Oil hier online

 

Liever een zonneolie met een hogere SPF? Ga dan voor de Bondi Sands Sunscreen Oil SPF30 spray. Deze spray laat de huid gehydrateerd en beschermd aanvoelen zodat je de zon vol vertrouwen tegemoet kunt gaan. De spray droogt snel, voelt niet vet aan en heeft een tropische geur.

Payot – Sunny 2020

De Sunny lijn van Payot wordt deze zomer uitgebreid met twee nieuwe producten. Een after sun en een douchegel voor zowel het lichaam als het gezicht en het haar.

Herstellende aftersun

De Hydra-Fresh Gel Réparateur is een aftersun voor het gezicht. Het kalmeert, hydrateert en herstelt de huid na een dag vol zon, terwijl het zorgt voor een langdurig behoud van een mooie sunkissed teint. De herstellende gel bevat een hoog gehalte aan anti-oxidanten en is verrijkt met Kakadu Plum Extract waarmee de huid wordt beschermd tegen de voortijdige zichtbare tekenen van veroudering door de zon.

Shop hier online

 

Multifunctionele douchegel

Het warme zand, zout in ons haar en de hele dag dobberen in het heerlijke zwemwater. Klinkt lekker, maar dat paradijs verandert snel in een nachtmerrie als we terugkomen met beschadigd haar en een geïrriteerde huid. Payot’s Merveilleuse Gelée de Douche biedt hiervoor de ideale oplossing! Deze gel is ontwikkeld voor gezicht, lichaam en haar en belooft een effectieve reiniging van restanten van zand, zout, chloor en zonneproducten dankzij zijn micellaire technologie. Verder verzacht de combinatie van glycerine en plantaardige oliën de huid en herstelt en repareert het ons haar.

Shop hier online

 

Collistar – Suncare Kit

suncare kit

Voor fans van het zonnen en een goed beschermde huid heeft Collistar dit jaar een nieuwe limited edition zonbescherming-set uitgebracht. De Suncare Kit bestaat uit twee producten die onmisbaar zijn bij het (veilig) zonnen.

Gemakkelijk bruinen zonder te verbranden doe je met de Moisturizing Tanning Spray SPF30. Deze spray is transparant en zorgt ervoor dat zelfs de moeilijk bereikbare plekken op het lichaam beschermd zijn.

Shop hier online

 

Na een lange dag in de zon verzorg je je huid met de Hydrating Restructuring After Sun Balm. Deze twee-fasen balsem combineert de rijke verzorging van een olie met de lichte textuur van een fluïde. Het verzacht, verfrist en hydrateert de huid met een mix van plantaardige oliën, vitamines, aloë, glycerol en voedende plantenextracten.

Shop de set van suncare en aftersun

 

Sanex – deodorant op basis van bamboe

sanex deodorant

Sanex introduceert duurzame deodorant op basis van bamboe. De mens- en natuurvriendelijke deodorant beschikt over een efficiënte formule op basis van bamboe, die onaangename geurtjes en vocht op een natuurlijke wijze absorbeert.

Sanex Deodorant Natur Protect Bamboo maakt een gezonde huid voor iedereen mogelijk en is ontwikkeld op basis van bamboe, die de natuurlijke processen van de huid niet verstoort. De deodorant blokkeert de poriën niet en zorgt voor een constant fris gevoel. De Deodorant Natur Protect Baboo deodoranten en rollers zijn ontwikkeld in drie nieuwe geuren, namelijk Pure & Fresh, Fresh Efficiency en Invisible.

Shop hier online

 

Ben & Anna – Sensitive Deodorants

ben & anna

Vertrouwend op de kracht van de natuur besloten Ben & Anna hun eigen natuurlijke vegan deodorant te ontwikkelen, zonder parabenen en volledig bestaand uit natuurlijke ingrediënten. De bestverkochte geuren deodorants van het merk zijn nu extra creamy en verpakt in blik.

De deodorants zijn gemaakt op basis van baking soda in combinatie met bicarbonaat, wondermiddeltjes als het gaat om het neutraliseren van zweetgeur. Ze bevatten geen aluminium zouten en de sensitive variant bevat ook geen bicarbonaat waarmee hij zeer geschikt is voor de gevoelige huid. De deo’s zijn niet alleen goed voor de huid, maar ook voor het milieu!

Shop hier online

 

beautyjournaal shop banner

 

Lees ook:

Lees ook