Clinique, Sand & Sky, Giorgio Armani, Doctor BABOR, Neo-Cure

08:18 - 04:59
luistertijd 08:18 - leestijd 04:59

We hebben weer een heerlijke mix van nieuwe producten voor je geselecteerd. In dit artikel lees je alles over de nieuwste huidverzorgingsproducten van diverse merken. Van beschermende dagverzorging en een krachtige peeling tot een verzorgende lotion, vegan skincare en CBD-oliën. Lees snel meer!

Clinique – Superdefense SPF40 Multi-Correcting Gel

Clinique superdefense

Nieuw van Clinique is de Superdefense SPF40 Multi-Correcting Gel. Je gebruikt de gel als een vochtinbrengende dagverzorging tegen vermoeidheid. Het maakt je huid wakker en fris en het gaat de eerste tekenen van veroudering tegen.

Het product is geformuleerd met een speciale Stop Signs TM-technologie om de huid te beschermen tegen UV-stralen, infrarood, blauw licht, vrije radicalen, vervuiling en stof en pollen. Het fungeert als de eerste verdedigingslinie van de huid om vroegtijdige veroudering tegen te gaan en de vermoeid ogende huid te verjongen.

Boordevol antioxidanten

De gel biedt 8 uur bescherming en zit boordevol antioxidanten als vitamine C, vitamine E en Ergothioneïne. Daarnaast levert het energie aan de huidcellen door middel van een energiemix van creatine, carnitine en cafeïne. De huid oogt hierdoor een stuk frisser en zorgt voor een wakkere look.

Tot slot vermindert dit product zichtbaar fijne lijntjes en rimpels en verbetert het daarmee de dofheid en de textuur van de huid. Bovendien zorgt het met een vochtbarrièrecomplex bestaande uit Trehalose en Sigesbeckia-extract voor onmiddellijke en langdurige hydratatie. Het resultaat? Een stralende, glowy huid! En weet je wat, we kunnen het nog beamen ook, want we hebben het getest. Je huid voelt de hele dag heerlijk zacht aan, en ook gematteerd. Ondanks dat er gebruik gemaakt wordt van synthetische zonnefilters, die meestal vetter zijn, is het ongelofelijk knap dat er nu met een gel gewerkt is, en dat het geen vettig product is. Chapeau!

Shop hier online

 

Sand & Sky – Australian Emu Apple Enzyme Powder Polish

sand & sky

De nieuwste toevoeging aan het glow-assortiment van Sand & Sky is de Australian Emu Apple Enzyme Powder Polish. Dit product bevat een geavanceerde, op antioxidant gebaseerde, botanische formule waarmee exfoliëren naar een nieuw niveau van efficiëntie wordt getild.

Australian Emu Apple bevat huidverzachtende fruitenzymen, glow berries en vitamine C. Deze zorgen voor een irritatievrije peeling en verheldering voor alle huidtypes, óók voor de gevoelige huid.

De powder-to-foam formule bevat geen agressieve of scherpe ingrediënten, waardoor dode huidcellen voorzichtig, maar effectief worden verwijderd. Het transformeert een doffe teint in minder dan 60 seconden en geeft een verhelderend, gladmakend, rustgevend en voedend effect. Je kan het product ’s ochtends of ’s avonds gebruiken, zo’n twee tot drie keer per week.

Shop hier online

 

Giorgio Armani – Crema Nera Acqua Pantelleria Treatment Lotion

giorgio armani

De vernieuwde Acqua Pantelleria lotion van Giorgio Armani overlaadt de huid met hydratie voor de rest van de dag begint. Het biedt een moment van ontspanning terwijl de huid verkwikt en geregenereerd wordt. De verbeterde formule is verrijkt met de ‘huid ontwakende’ kracht van Reviscentalis TM, een signatuur ingrediënt van de huidverzorgingslijn en een krachtig antioxidant dat de huid ondersteunt bij het bestrijden van vrije radicalen.

De lotion zorgt voor een boost van hydratie en heeft een gelwater textuur wat zorgt voor eenvoudige applicatie. De alcoholvrije lotion zorgt voor een gevoel dat enerzijds zo fris als water is en anderzijds zo rijk als een serum. Het geeft de huid een frisse, gezonde uitstraling en bereidt het voor op de volgende stappen van de huidverzorgingsroutine.

Poederige bloemengeur

In de lotion zit onder andere grapefruit verwerkt, dit heeft een antioxidantrijke werking en helpt de factoren die veroudering veroorzaken te bestrijden. Ook gaat het dofheid van de huid tegen. Toegevoegde vitamine E helpt schadelijke vrije radicalen te neutraliseren en beschermd hierbij de cellen. De lotion heeft een poederige bloemengeur met geurnoten van groene meidoorn, Chinese osmanthus en witte ceder.

Shop hier online

 

Doctor BABOR – Cleanformance Vegan lijn

doctor babor

De nieuwe Cleanformance lijn van Doctor BABOR staat voor clean beauty en eert de ‘dewy skin’. De producten uit deze lijn bevatten pre- en probiotica die het microbioom van de huid in evenwicht brengen om ervoor te zorgen dat deze een gezonde glow blijft behouden. Pre- en probiotica versterken de huidbarrière en beschermen tegen milieustress. Een extract van de rode-esdoornbast beschermt de huid door de antioxiderende, sterk regeneratieve eigenschappen en zorgt voor meer elasticiteit.

Cleanformance bestaat voor 98% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Er zitten ggeen dierlijke ingrediënten, gluten, lactose, siliconen, parabenen, minerale oliën, microplastics en synthetische geuren in.

De lijn bestaat uit meerdere producten, van multi-cleansers en maskers tot krachtige serums, voedende crèmes en oogverzorging. Allemaal geven ze de huid een mooie glow en een flinke hydratatieboost.

Shop hier online

 

Neo-Cure – Liposomale CBD olie producten

neo cure

CBD olie staat inmiddels volop bekend als natuurlijk hulpmiddel bij tal van gezondheidskwesties. De Cannabisplant (Cannabis sativa) is al zo oud als er vegetatie is op onze wereld. Deze bijzondere plant wordt reeds net zo lang gebruikt voor het bevorderen van het herstel van de gezondheid van lichaam en geest. De Liposomale CBD olie producten van het merk Neo-Cure staan garant voor een 3x effectievere opnamevorm van deze bijzondere werkstof dan gewone CBD-producten.

CBD, niet verslavend door het ontbreken van THC

CBD olie is niet verslavend en heeft ook geen verdovende effecten op de psyche, zoals veel mensen ten onrechte denken wanneer ze horen dat CBD afkomstig is uit hennep. De zogeheten THC in wietolie is de chemische stof die de psychische effecten van marihuana veroorzaakt. Het is een component van de cannabisplant waar de gebruiker ‘high’ of stoned van wordt. De laatste jaren wordt cannabisolie zonder THC steeds vaker ten behoeve van tal van medische doeleinden met ongekend succesvolle resultaten ingezet, in de vorm van CBD olie.

Neo Cure heeft verschillende Liposomale CBD-producten in het assortiment. Er zijn oliën waarmee de opneembaarheid van de huid wordt verbetert, maar is er bijvoorbeeld ook een crème die positief ondersteunende effecten heeft bij onder meer spier- en andere pijnen. Ook zijn er producten die ondersteuning bieden bij een gezond slaapritme.

Smaakloze, vegetarische capsulescbd capsules

Nieuw zijn de Neo-Cure Lipodiol Lipsomale CBD Capsules. Dit zijn smaakloze, vegetarische capsules met Liposomale CBD in poedervorm. Het is de ideale oplossing voor mensen die moeite hebben met de smaak van CBD-olie of kiezen voor gebruiksgemak. Ook deze door liposomen beschermde CBD in poedervorm heeft een hoge opneembaarheid en langdurige afgifte in het lichaam.

Shop hier online

beautyjournaal shop banner

 

Lees ook:

Lees ook