Prachtige (minerale) make-up producten!

04:17 - 02:34
luistertijd 04:17 - leestijd 02:34

Heb jij al een kijkje genomen in de BeautyJournaal shop? In deze online etalage vind je alle favoriete producten van de redactie. Deze producten kun je vervolgens direct aanschaffen. Je bent de producten ongetwijfeld al eens tegengekomen op ons platform, maar in deze artikelenreeks bespreken we ze nog een keer kort met je. Ontbreekt er volgens jou nog een mooi merk of specifiek product in de shop? Laat het ons dan zeker weten.

Guerlain Meteorites Base

De Meteorites Base van Guerlain is een superfijne make-upbasis als je teint wel een mooie satin glow kan gebruiken, een beetje frisheid in het gezicht. Het product is onder je foundation te dragen maar ook onder je dagcrème als je verder geen make-up draagt.

De frisse geltextuur versmelt met de rozige parels en geeft de huid een plumpy finish. Een mix van absorberende poeders en polymeren neutraliseren een teveel aan talg en kleine huidoneffenheden worden optisch egaler gemaakt.

Mat en toch een zachte halo

De teint is duurzaam mat en egaal, en blijft zacht. Dankzij de technologie van de ‘Poussière d’Etoiles’, het diamantpoeder in de kogeltjes, wordt het licht in één richting weerkaatst, zodat het een stralende, maar tegelijk vervagende halo creëert.

De kracht van Guerlains prachtige Météorites producten is überhaupt de schitterende combinatie van veelkleurige parelmoerpigmentjes die een fraaie lichtweerkaatsing op de huid geven, en een heel delicaat effect geven.

 

MAC Strobe Cream Highlighterstrobe cream

De M.A.C Cosmetics Strobe Cream is inmiddels een klassieker geworden en zit al jaren standaard in de make-up tas van de Nederlandse top make-upartist Lydia le Loux.

Het product is vooral fijn te gebruiken om een vale huid een opkikker te geven. Naast de originele Pinklite kleur is de Strobe Cream nu ook verkrijgbaar in Peachlite, Silverlite, Redlite en Goldlite. Het product zit in een handige tube en is het beste met je vingers én met deppende bewegingen uit te blenden. Het resultaat is een prachtige glow. Je kunt dit product wederom onder je foundation dragen, maar ook als highlighter op de jukbeenderen na je foundation.

 

Pascaud Minerale Poederfoundation

De minerale poederfoundation van Pascaud is een grote favoriet van de BeautyJournaal redactie. De make-upproducten van Pascaud bestaan uit 100% zuivere pure mineralen van farmaceutische kwaliteit. Ze zijn vrij van ingrediënten als parfum, talk, alcohol, kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen.

minerale poederfoundation

Mardge Pascaud vertelt: ‘Wij sluiten geen compromissen wat betreft de integriteit en kwaliteit van onze producten! Wij gebruiken uitsluitend de puurste & natuurlijkste ingrediënten die beschikbaar zijn. Sommige minerale make-uplijnen worden ten onrechte gelabeld als ‘100% natuurlijke, zuivere minerale make-up’. Vaak bevatten zij namelijk nog irriterende toevoegingen van traditionele make-up.’

Pascaud make-up bevat geen:

Alle minerale make-upproducten zijn geschikt voor veganisten, zijn glutenvrij en halal. De minerale poederfoundation is in maar liefst 7 tinten verkrijgbaar.

 

Guerlain Mad Eyes Brow Framer

Vergeet het potlood, de liner of de borstel. Deze Brow Framer van Guerlain combineert ze allemaal incluisief microvezeltjes om de wenkbrauw nog iets voller te maken.

guerlain

Snel bijgewerkt, zelfs als je niet handig bent 😉

In een handomdraai heb je je wenkbrauwen bijgetekend en voller gemaakt en op kleur gebracht. Dankzij de handige applicator die automatisch door de vormgeving een vollere vorm meegeeft aan je wenkbrauwen. Monique is fan! Je kunt het effect ook in laagjes opbouwen.

De Mad Eyes Brow Framer is verkrijgbaar in drie mooie blonde-bruin tinten.

 

Ga hier naar de BeautyJournaal Shop om alle favorieten te zien.

beautyjournaal shop banner

Lees ook:

Lees ook