Van haar- en hoofdhuidverzorging tot een tandenborstel op radiofrequentie

03:53 - 02:20
luistertijd 03:53 - leestijd 02:20

Wist jij al dat we tegenwoordig onze favoriete producten aanbieden in de BeautyJournaal shop? In deze online etalage vind je alle redactiefavorieten en kun je deze direct aanschaffen. De producten ben je ongetwijfeld al eens tegengekomen op ons platform, maar in deze artikelenreeks bespreken we ze nog een keer kort met je. Ontbreekt er volgens jou nog een mooi merk of specifiek product in de shop? Laat het ons dan zeker weten.

Wella Professionals Color Fresh Toner

Wella Professionals Color Fresh is al jarenlang de favoriete toner van BeautyJournaal’s Monique, om een frisse, koele pastel glow in haar grijzige haar te houden.

color fresh liquid

Ook is ideaal voor het opfrissen van je haarkleur tussen twee kleurbehandelingen in, voor kleurcorrectie en om kennis te maken met een kleurbehandeling. De kleur kan vele wasbeurten lang licht zichtbaar blijven.

Shop de Color Fresh toners nu met korting!

Ammonia vrij, 50% meer glans

De behandeling is niet schadelijk voor het haar door de zachte pH-waarde en is ammonia vrij. Daarnaast hydrateert en verzacht het het haar en geeft het 50% meer glans vergeleken met onbehandeld haar.

Breng de kleur direct vanuit het flesje aan op handdoekdroog haar. Verdeel de kleur over het haar en in de lengtes. Kam het door om het de kleur te verdelen. Laat de kleur inwerken. Masseer na het inwerken licht door met warm water en spoel zorgvuldig uit. Het haar wassen is niet nodig.

 

Eucerin DermoCapillaire Kalmerende Hoofdhuidbehandeling met 5% Urea

eucerin

Deze kalmerende hoofdhuidbehandeling van Eucerin verbetert aanzienlijk de conditie van de hoofdhuid en herstelt de gezonde balans. Het vermindert jeuk en kalmeert de geïrriteerde hoofdhuid. Daarnaast biedt het een intensieve hydratatie van de hoofdhuid.

Apotheker Joost Roth vertelt:

‘Bij een droge hoofdhuid is het belangrijk om deze te verzorgen met milde producten die de huid zo min mogelijk uitdrogen en de schilfers verminderen. Ureum of urea bevordert de opname van water door de huid, waardoor deze weker wordt. Schilfers verdwijnen dan sneller.’

Wat zit erin?

Licochalcone A kalmeert en verlicht de geïrriteerde hoofdhuid. Polidocanol vermindert jeuk en verzacht de hoofdhuid. Urea & Lactaat bieden intensieve en langdurige hydratatie van de hoofdhuid.

Breng het product direct aan op een vochtige hoofdhuid en masseer het licht in. Het product hoeft niet uitgespoeld te worden en is geschikt voor dagelijks gebruik.

 

Silk’n ToothWave tandenborstel op radiofrequentie

Silk’n Toothwave is een revolutie, want het is de eerste tandenborstel die op radiofrequentiegolven in combinatie met vibraties werkt. Het is de ideale tandsteen-verwijderaar en poetst echt heel schoon.

silkn toothwave

Geladen moleculen

De vibraties/trillingen verwijderen de zachte substanties zoals tandplak en voedselresten. De radiofrequentiegolven daarentegen zorgen ervoor dat de geladen moleculen het tandoppervlak bereiken en de sterke verbindingen tussen onzuiverheidsmoleculen verbreken. Hierdoor kunnen hardnekkige onzuiverheden worden verwijderd.

Je shopt de Silk’n ToothWave nu met korting!

En de meest in het oog springende claim is dat het uiterst zacht en zeer effectief bij tandsteen is, en dat heeft BeautyJournaal uitgever Monique inderdaad zo ervaren. Ze gebruikt hem steevast om een paar kwetsbare tanden met blootliggende tandhalsjes schoon te houden van tandsteen. Scheelt weer pijnlijk werk bij de mondhygiëniste!

 

Ga hier naar de BeautyJournaal Shop om alle favorieten te zien.

beautyjournaal shop

Lees ook:

Lees ook