Compact & goed geformuleerd! Nice: het vitamine C serum....

04:17 - 02:34
luistertijd 04:17 - leestijd 02:34

Kylie Jenner is beroemd door haar rol in de realitysoap Keeping Up with the Kardashians en haar présence op internet als influencer. Werelds jongste selfmade miljardair is ze echter geworden door haar make-uplijn Kylie Cosmetics.

Geen make-up zonder een goede basis: je skincare

Een mooie make-up heeft een schone en goed verzorgde huid nodig. Kylie Skin is dan ook de logische volgende stap van de celebrity. Ofwel zoals Kylie aan haar socialmediavolgers verklaarde: ‘Huidverzorging en make-up gaan hand in hand’. Haar lang gekoesterde droom, Kylie Skin, werd in mei 2019 gelanceerd.

kylie skin

Credits: Douglas.nl

Gezichtsverzorging voor iedereen: alle condities, kleurtjes en leeftijden

De gezichtsverzorging van Kylie bestaat uit een serie basisproducten die samen zorgen voor de Kylie Jenner’s Skincare Routine. Een routine die is bedoeld voor mannen en vrouwen van alle leeftijden. Je vindt bij Kylie Skin dan ook geen aparte producten voor verschillende huidtypes. Voor ieder onderdeel van de huidverzorging is er namelijk één soort beschikbaar.

foaming face wash

Credits: Douglas.nl

Begin je routine met de favoriet van Kylie

De Foaming Face Wash is de start van de Kylie Jenner’s Skincare Routine. Volgens Kylie is dit één van de meest verkochte producten van Kylie Skin. Toevallig is de Foaming Face Wash ook haar favoriet. ‘Het laat mijn gezicht schoon aanvoelen en zorgt er tegelijkertijd voor dat de natuurlijke vochtbalans van de huid wordt behouden’, verklaart ze in haar Kylie Jenner’s Skincare Routine Video. Onder andere de kiwi-zaadolie in de Foaming Face Wash helpt de huid om vocht vast te houden en de elasticiteit te verbeteren.

Mooie crème, goed vitamine C serum

De volgende stap van Kylie Jenner’s Skincare Routine is een reiniging met de Vanilla Milk Toner. Ook hierin zitten fijne ingrediënten als olie van jojoba, avocado en abrikozenpitten. Nu je huid schoon is, kun je hem extra voeden met het Vitamin C Serum. Deze helpt om een doffe huid een boost te geven. Er is gebruik gemaakt van Tetrahexyldecyl Ascorbate, een in vet oplosbare vorm van vitamine C, waarvan gezegd wordt dat hij beter in de huid penetreert.

Hyaluronzuur

Met de Face Moisturizer, waarin Shea Butter en natriumhyaluronaat zitten, hydrateer je vervolgens je gezicht. Breng ook dagelijks rondom je ogen de Eye Cream aan.

Groene thee

De extracten van cafeïne en groene thee in deze crème hebben een gunstig effect op het verminderen van rimpels en wallen. Ook verzachten ze de huid. Wanneer je ook nog één keer in de week de Walnut Face Scrub van Kylie Skin gebruikt, dan is je gezichtsverzorging compleet.

kylie skin douglas

Credits: Douglas.nl

Lief voor dieren en voor jou

Fijn om te weten is dat Kylie Skin vegan en cruelty free is en geen gluten, sulfaten of parabenen (in plaats daarvan is phenoxyethanol gebruikt) bevat. Dit betekent overigens niet dat het volledig plantaardig is. Er wordt gebruik gemaakt van een mix van plantaardige en synthetische stoffen. De producten zijn goed geformuleerd.

eye cream kylie skin douglas

Credits: Douglas.nl

Dol op de Face Wash

Als je met Kylie Skin aan de slag wilt, kun je het hele pakket nemen of eerst één product uitproberen. Neem in het laatste geval bijvoorbeeld de Kylie Foaming Face Wash die volgens Bella Cacciatore van Glamour een aanrader is. De reden: ‘It’s hydrating and refreshing’.

Of denk aan de Eye Cream. Jenna Rosenstein van Harpers Bazaar probeerde deze uit en zag de donkere kringen onder haar ogen oplichten. Haar advies: ‘If you buy only one product from Kylie Skin, make it the eye cream.’

Lees hier meer in de internationale media over Kylie Skin:

Je shopt Kylie Skin bij Douglas.

Lees ook