Alles voor je gezondheid: veilige UV filters, veilige probiotica bij acne, veilige deo en Corona items

05:59 - 03:35
luistertijd 05:59 - leestijd 03:35

Heb jij onze BeautyJournaal Shop al gespot? Sinds kort koop je de favoriete producten van de redactie gemakkelijk (online) vanaf ons platform. In een reeks artikelen laten wij je kennis maken met een aantal fijne favorieten. Ontbreekt er volgens jou nog een merk of product in de shop? Laat het dan zeker even weten!

Colorescience Sunforgettable Brush-on Sunscreen SPF 50, veilige zonbescherming

colorescience

Je hebt op BeautyJournaal al kunnen lezen over de Colorescience Sunforgettable Brush-on Sunscreen SPF 50. Corine interviewde product expert Anouk in een uitgebreid artikel over dit bijzondere product. Wij zijn fan van deze Brush-on Sunscreen en daarom verdient hij zeker een plekje in onze online shop.

Wat is er zo bijzonder?

Je vraagt je vast af wat er dan zo bijzonder is aan dit product. “Dat zijn allereerst de werkstoffen. Zink oxide en titanium dioxide zijn effectieve minerale zonnefilters, die UV-straling en blauw licht weerkaatsen zodat het niet in de huid terecht komt.

Mineraal poeder + antioxidanten

Vitachelox is een krachtig trio van antioxidanten dat uit groene thee en extracten van druivenpit en eikenhout. Het beschermt de huid tegen vrije radicalen en luchtverontreiniging. En naast dit trio is er ook nog Infraguard. Dit is een combinatie van tannine en zonnebloemkiemen die de huid beschermt tegen infraroodstraling” zegt Anouk.

Hyaluronzuur

Naast huidbeschermers bevat dit product ook hyaluronzuur, een krachtige huidbevochtiger die van nature voorkomt in planten, maar ook in je huid. Het hydrateert de huid en zorgt voor vermindering van droogtelijntjes. Dankzij de natuurlijk ogende dekking lijkt het net alsof je een mooi laagje make-up draagt. Echt een aanrader!

Anna is Clear Anti-Acne Roller, natuurlijke remedie met probiotica

anna is clear

Vernietig niet alle microflora op de huid!

Traditionele cosmetische producten tegen acne richten zich op het uitschakelen van de micro-organismen die acne veroorzaken. Helaas komt het vaak voor dat niet alleen die Propionibacterium acnes bacterie wordt uitgeschakeld, maar de gehele microflora van de huid aangetast wordt. Dus ook de nuttige bacteriën die ons beschermen tegen ziekmakende organismes. En dit is precies wat je niet wilt.

Ferment uit rogge

Anna is Clear is speciaal gericht op het uitschakelen van mee-eters en puistjes op een heel natuurlijke manier. Er wordt gebruikt gemaakt van een speciaal ferment uit rogge dat in staat is om te voorkomen dat de acne-bacterie zich gaat vermenigvuldigen op je huid.

Door rogge te fermenteren met een speciale cocktail van Lactobacillus bacteriën, die ook worden gebruikt voor de bereiding van levensmiddelproducten zoals bijvoorbeeld yoghurt, ontstaat een ingrediënt met unieke eigenschappen. Het zijn beta-1,3-glucan esters die de groei van de P.acnes bacterie sterk afremmen.

Slim: betaglucanen

Deze betaglucanen worden aan een speciaal ontwikkeld transdermaal transportsysteem gekoppeld. Zo komen ze dieper in de huid terecht en kan de stof krachtiger preventief werken tegen mee-eters en puistjes. Anna is Clear werkt in het stadium dat je wel iets voelt opkomen, maar er nog geen sprake is van een ontsteking, dus puistje.

OY Deo Scrub, de meest bijzondere deo ooit!

oy

De OY Deo Scrub is ideaal bij zweetvoeten en behaarde oksels. Dit product verwijdert bacteriën op okselhaar en haalt de dode huidcellen van je voeten. Je bent hierna geurvrij!

De claim van dit van origine Belgische product is even helder en eenvoudig als vernuftig: Oy maakt korte metten met zweetgeurtjes maar verhindert niet het natuurlijke zweetproces. De naam ‘Oy’ betekent ‘eiland’ in het Noors, zo vertelt ontwikkelaarster Inge Louf ons, synoniem aan zuurstofrijk en frisse lucht;-)

Scrubben, wassen en deodorant aanbrengen tegelijkertijd

De scrubgel breng je aan op je ongewassen oksels, voeten of liezen, in de ochtend (of avond, wat je wenst) en laat je een minuut intrekken. Daarna was je het met lauwwarm water eraf. Niet te hard boenen, gewoon normaal. Het product reinigt op deze manier je oksels en laat meteen stoffen achter die voorkomen dat je zweet gaat ruiken.

Ook bijzonder: deo wasgel-creme + shop met korting!

Er is ook een deocrème, die BeautyJournaal’s Monique testte, je leest de review hier. Ben je benieuwd geworden naar OY? Dan shop je de producten nu met korting! Gebruik hiervoor de code BJ2020.

Ivrou Procedure Mondmasker, goede koop!

mondkapje

Vanaf 1 juni zijn mondmaskers verplicht in het openbaar vervoer. Heb jij ze al in huis gehaald? Het Ivrou Procedure Mondmasker IR1091 is een 3-laags mondmasker voor eenmalig gebruik. De mondmaskers zijn vervaardigd uit zacht en soepel non-wovens met een hoog draagcomfort, non-sterile, pluisvrij en huidvriendelijk. Het gebruikte materiaal zorgt voor een vrije ademhaling met optimale filterprestaties.

Het kapje is voorzien van een lang, geïntegreerd neusstuk, wat zorgt voor nog meer comfort. De zachte elastiekjes, waarmee je het masker achter de oren bevestigt, zijn comfortabel en zorgen ervoor dat het masker gemakkelijk te bevestigen en te dragen is. Een verpakking bevat 50 mondmaskers. Daar kan je wel even mee vooruit!

 

Ga hier naar de BeautyJournaal Shop om alle favorieten te zien.

beautyjournaal shop

 

Lees ook:

Lees ook