Lancôme, L’Oréal Paris, Vichy, Kiehl’s, Garnier, met mooie concentraties werkzame stoffen!

05:24 - 03:14
luistertijd 05:24 - leestijd 03:14

Met een verzorgend maskertje achter de laptop? Yes please! Wellicht ben jij, net als het merendeel van Nederland, nu hard aan het werk vanuit huis. Eindelijk heb je eens tijd om een uitgebreidere skincare routine aan te nemen en je huid daarmee lekker te verwennen. Deze nieuwe huidverzorgingproducten kunnen je daar goed bij helpen. Lees maar!

Lancôme – Rénergie Multi-Lift Ultra Cream SPF20

lancome creme

De nieuwe Rénergie Multi-Lift Ultra Cream heeft een drievoudige anti-aging aanpak en is samengesteld op basis van Lancôme’s pro-lifting lijnzaadextract, een nieuwe werkzame stof uit het lab van dit mooie merk.

De crème heractiveert de drie parameters van de huid: het egaliseert rimpels, verstevigt de huid en zorgt voor een egale, vlekkeloze teint.

Het pro-lifting lijnzaadextract, dat exclusief in Frankrijk wordt geteeld. Het ingrediënt wordt in een multi-actief mengsel omgezet en is rijk aan oligosachariden, peptiden en polyfenolen. Het bestrijdt de tekenen van huidveroudering die door het verlies aan collageen zijn ontstaan, door deze te helpen de fibroblasten weer te verankeren. Verder is de crème verrijkt met een UV-bescherming SPF20.

Shop hier online

 

L’Oréal Paris – Revitalift Laser x3 Peeling Effect Ampullen

loreal ampullen

Nieuw van L’Oréal Paris zijn de Revitalift Laser x3 Peeling Effect Ampullen met 10% glycolzuur. Wat een mooi percentage, dat zien we graag! Glycolzuur maakt het huidoppervlak mooi glad, verheldert de teint en geeft een hydratatieboost.

De individuele verpakking van de ampullen zorgt ervoor dat het product optimaal vers blijft. Je brengt gedurende 7 dagen elke avond één ampul aan op een gereinigde huid. Vermijd hierbij de oogcontour. Was hierna goed je handen en breng vervolgens je gewoonlijke nachtverzorging aan. De volgende dag gebruik je het beste een dagcrème met SPF15 of hoger, want glycolzuur kan gevoeligheid voor de zon versterken. Na 7 dagen geniet je van een nieuwe, stralende huid!

Shop met korting

 

Vichy – Minéral 89 Herstellend Tissue-Masker

vichy masker

De Minéral 89 Booster is inmiddels uitgegroeid tot dé favoriet onder Vichy gebruikers. De formulie van deze booster bevat 89% vulkanisch Vichy water en hyaluronzuur. Deze combinatie versterkt de huidbarrière, geeft veerkracht en hydrateert. Nu introduceert het merk het Minéral 89 Herstellend Tissue-Masker.

Hiermee krijg je binnen 10 minuten een intense hydratatieboost. Om de minimalistische formule met slechts 11 ingrediënten te behouden, komt het masker in twee aparte compartimenten. Het eerste compartiment bevat de formule met 89% vulkanisch water van Vichy en hyaluronzuur van natuurlijke oorsprong en het tweede compartiment bevat het tissue masker gemaakt van micro-algen vezel. Na het masker gemixt te hebben ben je klaar om 10 minuten te genieten!

Shop hier online

 

Kiehl’s – Vitamin 10% C Eye Serum, verheldert en verzachtend

kiehls oogserum

Dit nieuwe serum werkt tegen lijntjes en kringen, voor gladdere oogcontouren en een heldere blik. Het nieuwe Powerful-Strength Line-Reducing & Dark Circle Diminishing Vitamin C Serum bevat een tripeptidecomplex, hyaluronzuur en 10% zuivere vitamine C. Mooie concentratie, werkzaam dus!

De vitamine C in de formule verheldert en verbetert donkere kringen onder de ogen. Het tripeptidecomplex stimuleert gradueel de vochtstroom waardoor wallen en kringen geleidelijk aan afnemen en tot slot vermindert het hydraterende hyaluronzuur fijne lijntjes onder de ogen en kraaienpootjes.

Shop hier online

 

Garnier – Micellair Water met rozenwater

garnier rozenwater

De nieuwe Garnier Micellair Water met rozenwater is een match voor iedere huid.

De micellen in de formule trekken onzuiverheden aan om zo de huid te reinigen, zonder dat je daarbij hoeft te wrijven.

Daarnaast zorgt het natuurlijke rozenwater ervoor dat de doffe huid weer een stralende boost krijgt. De formule is geschikt voor ieder huidtype, zelfs voor de meest gevoelige huid. Het product is geschikt voor meermaals gebruik per dag en bevat geen parfum en 0% alcohol.

Shop hier online met korting

 

 

Lees ook