Voor een direct frissere oogopslag!

02:38 - 01:35
luistertijd 02:38 - leestijd 01:35

Last van donkere kringen en wallen? Maak kennis met de Illuminating Eye Balm van Medik8! Dit nieuwe product werkt perfect bij het corrigeren, verminderen en camoufleren van deze kringen en wallen. Daarnaast geeft het ook verlichting aan vermoeide ogen. De oogbalsem is 100% vegan, parfumvrij en geschikt voor de gevoelige huid.

Shop hier online

 

medik8

 

Multi-tasking balsem met lichtreflecterende pigmenten

De Illuminating Eye Balm heeft een multi-tasking werking dankzij de slimme formule met licht-reflecterende minerale pigmenten. Hierdoor zie je direct resultaat. De balsem zorgt voornamelijk voor hydratatie rond het gebied van de ogen. Het werkt niet alleen hydraterend, maar ook verkoelend en verfrissend. Het product is geschikt voor zowel directe als langdurige verlichting van het gebied onder de ogen.

Hoofdingrediëntenilluminating eye balm

Deze oogbalsem zit boordevol effectieve ingrediënten:

oogbalsem

Gebruiksaanwijzing

De Medik8 Illuminating Eye Balm kan ’s ochtends na het reinigen worden aangebracht op het gebied rond de ogen. Ideaal voor een direct frissere look! Vermijd hierbij wel de oogleden. De balsem is geschikt voor dagelijks gebruik en biedt een lichte en natuurlijke dekking voor alle huidtinten.

Shop hier online

 

 

Lees ook