Vollere wimpers en wenkbrauwen binnen no-time!

08:02 - 04:49
luistertijd 08:02 - leestijd 04:49

Max Factor heeft onlangs een nieuwe mascara én een nieuw wenkbrauwproduct uitgebracht. De producten uit de ‘Revival’ collectie geven zowel je wimpers als je wenkbrauwen een vollere look. Vandaag ga ik ze samen met mijn collega Joyce testen. Wij zijn benieuwd!

Lash Revival Mascaramascara

De nieuwe Lash Revival Mascara is Max Factor’s eerste mascara met bamboe-extract. Als we het merk mogen geloven laat deze mascara je natuurlijke wimpers binnen 4 weken tijd zichtbaar opleven. Het geeft je dus niet alleen een vollere wimperlook, maar zorgt ook voor langere, sterkere en dikkere wimpers op de lange termijn.

Het merk heeft met de toevoeging van bamboe-extract een formule weten te ontwikkelen die je wimpers dag na dag en bij elke applicatie sterker maken. Dankzij deze ‘good-for-you’ ingrediënten worden de wimpers gevoed en verzorgd. De mascara helpt je om het meeste effect uit je natuurlijke wimpers te krijgen. Ik vind het veelbelovend klinken.

Shop hier online met korting

 

Weg met het wimperserum

Ik gebruik zelf al een tijdje het wimperserum van Aphro Celina. Mijn wimpers hebben daardoor al een flinke boost gehad. Om een goed en eerlijk oordeel te kunnen vellen over deze mascara heb ik mijn geliefde wimperserum voor 4 weken links laten liggen. In die tijd heb ik alleen de Max Factor mascara gebruikt. Ik was vooral benieuwd of mijn wimpers langer zouden worden, hetzelfde zouden blijven of misschien wel brozer zouden worden.

mascara borsteltje

Extra lengte en volume

Het borsteltje van deze mascara vind ik in ieder geval vast super fijn. Doordat het borsteltje erg vol is en het een gebogen vorm heeft, kan de mascara goed over mijn wimpers worden verspreid. Naast extra lengte geeft deze mascara ook volume.

Shop hier online met korting

 

Hij klontert niet en kan in meerdere laagjes worden aangebracht voor meer body. Ik hou meer van een naturel look dus voor mij zijn 2 tot 3 laagjes al voldoende. De mascara blijft de hele dag goed zitten en loopt niet uit, daarnaast voelt hij niet zwaar aan en is hij aan het einde van de dag makkelijk te verwijderen.

lash revival

Verbluffend effect?

Of ik echt een verbluffend effect zie na vier weken? Niet echt. Mijn wimpers zijn nog altijd hetzelfde als aan het begin. Niets verbeterd maar ook zeker geen vermindering. Ik weet niet goed of het door het wimperserum komt of door de mascara, maar mijn wimpers blijven gewoon stabiel. Het is natuurlijk altijd fijn als een mascara verzorgende ingrediënten heeft, dus dat is voor mij al een dikke plus.

Shop hier online met korting

 

mascara

Shop hier online met korting

 

Brow Revival

Met de Brow Revival van Max Factor geef je je wenkbrauwhaartjes een vollere look. Dit nieuwe wenkbrauwproduct heeft een waterproof en veegvaste formule en bevat een ‘brow boost’ complex met een combinatie van oliën en vitamine E. Dit complex zou de natuurlijke uitstraling van de wenkbrauwen geleidelijk moeten verbeteren en verfraaien.

brow revival

Permanente make-up 

Mijn wenkbrauwen zijn gezet met permanente make-up. Daarom ben ik niet helemaal de juiste persoon om dit product te testen. Ik heb de hulp ingeschakeld van onze Joyce, zij wilde de Brow Revival wel graag uitproberen.

Bushy brow trend

De Max Factor Brow Revival doet me eigenlijk denken aan een mini mascara. Het heeft een klein borsteltje en beschikt over een (wenkbrauw)kleur. Met het precieze borsteltje kan je het product goed verdelen over de wenkbrauwen. De gel-achtige substantie zorgt ervoor dat de meest wilde en ontembare haren toch mooi in model worden gebracht. Voor de volle ‘bushy brow’ trend die momenteel gaande is, is dit product erg geschikt.

brow revival

Natuurlijke tot meer getekende look

Ook dit product is weer in meerdere laagjes aan te brengen. Voor een natuurlijke look gebruik je 2 tot 3 laagjes en voor een meer getekende look gebruik je ongeveer 4 tot 5 laagjes. Eigenlijk kun je net zolang doorgaan tot je tevreden bent. Zolang de gel nog vochtig is valt er nog van alles aan te passen en te perfectioneren. De gel droogt uiteindelijk wel op, je voelt het een beetje trekken. Dat is niet vervelend, maar het droogt in en dat merk je.

Verwijderen met olie

Wanneer de Brow Revival gel goed is ingetrokken blijft deze ook de hele dag op zijn plek. Joyce had er nogal moeite mee om het product aan het einde van de dag te verwijderen. Ideaal voor mensen die veel sporten. Tegen een beetje zweet kan hij zeker wel, of hij echt waterproof is weet ik niet. Je moet het product echt met olie verwijderen dus ik neem aan dat hij wel tegen een stootje kan. Maar of het een Turks stoombad overleeft?!

wenkbrauwen

Zonder Brow Revival, 3 laagjes bij de aanzet, 3 laagjes over de volledige wenkbrauw

Natuurlijk effect

Op bovenstaande foto hebben we bij Joyce drie laagjes van de Brow Revival gebruikt. Het geeft een heel natuurlijk effect, daar hou ik persoonlijk enorm van. Het product is makkelijk in gebruik en je kunt hem goed opbouwen tot het gewenste volume. Het enige nadeel is wel dat hij verwijderd moet worden met olie en ik mis nog een donkerdere kleur. De drie kleuren die nu in het assortiment zitten matchen niet met mijn haarkleur.

Shop Max Factor Brow Revival hier online

 

Mijn eindoordeel 

Max Factor is een merk waar ik verliefd op ben geworden. De producten zijn heel betaalbaar en doen ook wat ze beloven. Op de Lash Revival Mascara heb ik helemaal niets aan te merken. De Brow Revival deed ook wat hij moest doen, alleen was deze wat moeilijker te verwijderen. De wimpers en de wenkbrauwen hebben wel zeker een vollere look gekregen. Joyce en ik zijn er dol op!

Lees ook:

Lees ook