Grande Cosmetics, Wellaflex, Synergie Minerals, Essence, Susanne Kaufmann, La Roche Posay

10:15 - 06:09
luistertijd 10:15 - leestijd 06:09

In de eerste maand van het nieuwe jaar hebben de testers uit het BeautyJournaal testteam weer een aantal heerlijke nieuwe producten ontdekt. Deze product zijn inmiddels een grote favoriet geworden! In dit artikel bespreken we al deze favorieten uitgebreid met je.

Uitgever en journalist Monique: La Roche Posay Eau Thermale

Ik verdiep me steeds meer in alle aspecten van het microbioom. Op de huid, en in de darmen. Welke bacteriën zijn nuttig, welke niet, hoe kun je de goede bacteriën extra voeden? Zo kom ik er achter dat er een aantal mineralen heel erg nuttig zijn voor het microbioom van je huid, en dat ze ook nog allemaal in deze waterspray zitten! Het zijn zogenoemde prebiotics, wat wil zeggen dat ze als voeding dienen voor de goede bacteriën op je huid. Je leest er hier meer over.

Verder vind ik het heerlijk om mijn droger wordende huid na de reiniging even te benevelen met het mineraal water. Als ik dan mijn serum erna aanbreng en daarover heen mijn dagcrème voelt het net allemaal even wat lekkerder aan;-)

Shop hier online met korting

 

Make-up liefhebber Dian: Grande Cosmetics – GrandeLips

grandelips

Deze maand mocht ik kennis maken met de verzorgende ‘GrandeLips’ lip plumpers van Grande Cosmetics. Een intense, volle lip look is nog altijd een grote hype. Ik hou er ook wel van. Ondanks dat ik al best volle lippen heb van mijzelf vind ik het altijd leuk om te experimenteren met ‘plumping’ producten.

De GrandeLips zijn vergelijkbaar met gewone glanzende lipglossjes. Echter geven deze je lippen een volumeboost. Dankzij een voedende cocktail van VolulipTM en hyaluronzuur krijgen je lippen binnen 3 tot 5 minuten een zacht plump effect. Hoewel de meeste lip plumpers nog wel eens kunnen prikken, geven de GrandeLips mijn lippen juist een lekker zacht en verzorgd gevoel. Daarnaast lijken mijn lippen ook (optisch) groter.

grandelips

Dit product is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Ik heb zelf Toasted Apricot (een zachte nude) en Spicy Mauve (een roze mauve kleur). Dankzij de leuke kleurtjes lijkt het alsof je gewoon een extra gepigmenteerde lipgloss draagt. Je kunt het product overigens ook met lippotlood gebruiken om de vollere lippen extra te accentueren. Ik vind de GrandeLips een fijn en gemakkelijk on-the-go product!

Shop hier online

 

Corine: Susanne Kaufmann Deo Stick

DEODORANT

Afgelopen maand kocht ik mijn allerduurste deo ooit… Bijna 50 euro. En ik hoor je denken: “Waarom deze investering voor een simpele deo?!” Het antwoord is simpel. De deo intrigeerde mij. Voor dit bedrag mag het wel een wonderproduct zijn. En dat is het ook. It’s as simple as that.

Deze deo stick van Susanne Kaufmann is volledig biologisch. Vrij van aluminiumzouten, parabenen, sulfaten en siliconen. Daarnaast is de deo ook nog eens vegan en de verpakking volledig afbreekbaar, zodat het product niet bijdraagt aan een nog grotere plastic soep in onze oceanen. Eigenlijk verdient deze deo een eervolle vermelding in mijn recente publicatie over planet-friendly deo’s . Ware het niet dat ik hem toen nog niet had ontdekt.

Pepermuntolie verkoelt en heeft antibacteriële eigenschappen, zodat geurtjes veroorzakende bacteriën geen kans krijgen. Lindebloesemextract staat bekend om zijn huidvriendelijke en kalmerende eigenschappen, zodat de deo ook geschikt is voor de gevoelige huid. Tot slot zorgt glycerol voor hydratatie van de huid en legt het een beschermend laagje aan op de okselhuid. Noem het skin care voor je oksels.

Daarnaast doet deze deo stick gewoon wat hij moet doen; zorgen voor een crispy clean okselgevoel. En doordat de deo stick van Susanne Kaufmann super zuinig in gebruik is, heb je lang plezier van je investering.

Shop hier online

 

Schoonheidsspecialiste Su: Wellaflex Heat Protection

wellaflex

Eén van de dingen die ik mooi vind aan mijzelf zijn mijn haren. Naast mijn dagelijkse en wekelijkse huidroutine geef ik mijn haren ook de nodige aandacht. Omdat ik mijn haar na elke wasbeurt föhn en soms met de stijl- of krultang in model breng, heeft het wat meer te verduren.

Shop Heat Protection Spray van meer merken

 

Om mijn haren in topconditie te houden behandel ik ze met Wellaflex Heat Protection. Deze 2 componenten spray geeft mijn haren de nodige bescherming tegen de warmte van de föhn, de krul- of stijltang. Het plakt niet en brengt mijn haren makkelijk in model.

Shop hier online

 

Sabine: Essence Lash Volume Princess Sculpted Volume Mascaramascara

Mijn wimpers zijn niet de langste of meest gekrulde. Maar ik houd wel van een mooie sprekende oogopslag. Zeker na een oogcorrectie een jaar of 4 geleden. Dan is een goede mascara onmisbaar.

Jarenlang ben ik op zoek gegaan. Dure, goedkope, mainstream of niche. Er waren wat verkeringen met mascara’s, die wreed verstoord werden, omdat ze uit de handel genomen werden. Bij toeval kwam ik mijn laatste vlam tegen. Ik was mijn mascara vergeten tijdens een weekendje weg. Aangezien ik fan ben van de merken Catrice en Essence dacht ik dat ik best kon grijpen naar een van deze twee value brands.

Het werd Essence Lash Volume Princess Sculpted Volume Mascara. Een mascara die het volgende beloofd: dramatisch volume of gedefinieerde wimpers – de nieuwe mascara met het speciale tapstoelopende borsteltje kan beide bewerkstelligen en vormt elke wimper individueel.

Het aanbrengen is prettig en makkelijk. De mascara klontert niet en geeft een intense zwarte kleur. De wimpers worden keurig gespreid en ik kan er zelfs nog een krul aan geven. Een absolute topper voor rond de 3 euro. Dan kan je geen buil vallen.

Shop hier online

 

Schoonheidsspecialist Patricia: Synergie Minerals PoutPot Lipliners

Deze maand is mijn favoriete product eentje voor de lippen. Een minerale lipliner crème met een ingebouwd kwastje, in een zeer fraai design. Met het kwastje kan je de crème heel precies aanbrengen, eerst het lipcontour en daarna breng ik hem verder aan op de lippen.

synergie minerals

De crème blijft echt heel goed zitten en loopt niet uit. Om hem iets smeuïger en glanzender te maken breng ik er een olie of een voedende lippenbalsem eroverheen aan. Door ijzeroxiden wordt de natuurlijke kleur verkregen en is dus vrij van kunstmatige kleurstoffen en pigmenten, en titaniumoxide biedt ook nog eens een UVA/UVB bescherming. De PoutPot is verkrijgbaar in 3 kleuren: nude, deep rose en flame (rood).

Shop hier online

 

Schoonheidsspecialiste Karmelita: Eco By Sonya Coconut Deodorant 

Ben jij bezorgd over het aluminium gebruik in deodorants en gebruik je graag een Vegan product? Dan is dit een echte aanrader!

De deodorant heeft een zeer subtiele kokosgeur bij aanbrengen en houdt mijn oksels de hele dag goed droog zonder enig geurtje. Belangrijk detail voor de donkere huid, je hoeft je geen zorgen te maken voor mogelijke pigmentatie. Ik heb deze deodorant 2 maanden gebruikt zonder enig spoortje van pigmentatie.

deodorant

De deodorant is heel zacht en ik gebruik hem zelfs na het waxen. Wat ik heel erg fijn vind is dat deze deodorant ideaal is voor kleine kindjes die groot worden en waarvan de hormonen beginnen op te spelen, zowel voor jongen als meisje (wel ieder zijn eigen deo ivm de roller en hygiëne). Deze deodorant is zo geformuleerd dat deze geschikt is voor een huid die snel geïrriteerd is.

Shop hier online

 

Make-up artist Lydia: Mad about Curls Definition Creammad about curls

Dit is de opvolger van mijn jarenlange favoriete stylingproduct voor krullen, de Curl Me Soft is nu de Mad About Curls Definition Cream. Een superfijn product voor krullend haar. Ik gebruik het om de krul te activeren en te definiëren. Je hebt maar weinig nodig en het product is makkelijk te doseren. Ik knijp het in en door het haar.

Dit kan op droog of op licht vochtig haar. Het is een niet vettige crème die stug is en zacht blijft. Je krijgt er een vollere, gestructureerde krul door. Het haar oogt minder rommelig en het ruikt ook nog eens heerlijk.

Shop hier online

Lees ook:

Lees ook