Deze ultrasound methode komt net zo diep in de huid als plastische chirurgie. Zonder snijden!

02:18 - 01:23
luistertijd 02:18 - leestijd 01:23

Strakkere kaaklijn

We hebben recent al enkele keren aandacht besteed aan de bijzondere ultrasound methode Ultherapy waarmee door effectieve collageenstimulatie en toegediende inwendige warmte een huidverstrakking kan plaatsvinden.

Ultherapy is een in Amerika door de Food- and Drug Administration (FDA) een op veiligheid- en werkzaamheid goedgekeurde methode voor huidverstrakking.

Wij volgden Krista, in de Da Vinci Clinic in België, die de Ultherapy behandeling onderging. Bekijk in deze openharige video hoe dit gaat:

Met Ultherapy is er geen chirurgische ingreep nodig om hangende oogleden, slappe huid in de hals en rimpels in het gezicht of decolleté te verminderen.

Met ultrasound geluidsgolven

De geluidsgolven stimuleren de natuurlijke aanmaak van collageen en zorgen zo voor een liftend en verstrakkend effect.

ultherapy behandeling da vinci clinic beerse

Het huidoppervlak blijft onbeschadigd

Ultherapy maakt gebruik van micro-gefocuste ultrasound energie om de huid op natuurlijke wijze te liften en strakker te maken. Je huidoppervlak blijft onbeschadigd. Een groot voordeel, omdat er daarmee ook geen sprake is van hersteltijd.

Natuurlijke lift, FDA goedgekeurd

Ultherapy is door de FDA goedgekeurd om wenkbrauwen, de huid van je hals en decolleté en de onderkant van je kin te liften en strakker te maken. Wereldwijd zijn al meer dan 1 miljoen behandelingen uitgevoerd met Ultherapy, waarin de veiligheid en resultaten van deze behandeling zijn vastgesteld.

net na behandeling ultherapy da vinci clinic beerse

De wangen van Krista zijn net na de behandeling wat rood en warm, maar dat trekt binnen drie uur alweer weg.

Gezicht, hals en decolleté

Bovendien heeft Ultherapy in Europa de CE-markering gekregen voor (face)lifting zonder operatie en het strakker maken van het bovenste en onderste deel van het gezicht, de hals en het decolleté.

Bekijk hier ook nog een animatie video hoe Ultherapy in de huidlagen werkt:

Leuk om te weten…

Onlangs werd uit een nieuwe, kleine studie onder 22 vrouwen ook weer duidelijk dat Ultherapy de huidbarrière niet aantast. Tevens werd duidelijk dat na 4 tot 8 maanden een aanzienlijke huidverstrakking plaatsvond, ook bij vrouwen met een al gevorderde huidverslapping. Lees er hier meer over.

Lees ook