Geïnspireerd op de vrolijk gekleurde Jelly Beans snoepjes

03:19 - 01:59
luistertijd 03:19 - leestijd 01:59

Joehoe! Hierbij de nieuwe collectie van Sally Hansen X Jelly Belly Insta-Dri Nail Polish 2019 collectie. Een héle mond vol maar wauw dan heb je ook wat! Ik denk aan confetti, feest en kleurrijke Jelly Bean snoepjes. Wie wordt hier nou niet vrolijk van?

Het welbekende nagellak merk Sally Hansen en Jelly Bean zijn een samenwerking aangegaan, 11 nieuwe kleurtjes zijn toegevoegd aan het al rijke assortiment. 7 heb ik er van mogen testen!

Sally Hansen Jelly Belly Coconut, 621

Een romig fris witte kleur met de tropische naam Coconut. Als enige van de kleurtjes heeft deze lak 3 lagen nodig om volledig dekkend te zijn.

Sally Hansen Jelly Belly Buttered Popcorn, 623

Een romig witgele lak met goude glittertjes, volledig dekkend in 2 lagen. Het is ook mogelijk om Buttered Popcorn over de witte lak Coconut aan te brengen, dan is de kleur nét wat intenser.

Sally Hansen Jelly Belly Peach, 624

Een romig oranje basis met roodoranje glittertjes. Dekkend in 2 laagjes. Echt een peach kleurtje! Wil je hem liever intenser van kleur? Probeer dan ook hierbij eerst een laagje Coconut of een vergelijkbaar oranje kleurtje.

Sally Hansen Jelly Belly Very Cherry, 625

Vlammen! Roder dan dit krijg je het niet. Een geweldig mooi rood kleurtje, volledig dekkend in maar liefst één laag.

Sally Hansen Jelly Belly Strawberry Cheesecake, 626

Deze romig roze lak met paarse glittertjes dekt in 2 lagen en ook hierbij is het mogelijk om het over de witte lak Coconut aan te brengen zodat de kleur nét wat beter tot zijn recht komt.

Sally Hansen Jelly Belly Bubble Gum, 627

Een barbie roze, suikerspin zoet kleurtje. Dekkend in 1-2 laagjes. Hier word je toch direct vrolijk van?!

Sally Hansen Jelly Belly Tutti-Fruitti, 628

Tutti-Fruitti is het meest sheer lakje van deze collectie. Hij is matig dekkend in 2-3 laagjes. Een licht romig paarse kleur met verschillende kleuren glittertjes variërend van blauw, paars, roze en zilver. Ook deze is zeker geschikt om over een andere dekkende lak aan te brengen, bijvoorbeeld wit, lichtpaars of roze. Super tof voor een feestje!

Judith’s conclusie

De lakjes hebben allen een brede kwast en brengen soepel en glad de lak aan op de nagels. Voor mijn kleine pinkjes is de kwast wat te breed.. maar ben je heel handig? Het kwastje kun je eventueel bijknippen (yes, dat is echt mogelijk). Ik had verwacht dat de lakjes een zoete snoepgeur zouden hebben maar nee helaas, de typische nagellak geur komt je tegemoet maar vervliegt snel na drogen van de lak.

Super leuk dat Sally Hansen en Jelly Bean deze samenwerking zijn aangegaan. De romige lakjes met glittertjes zijn duidelijk geïnspireerd op de gespikkelde jelly beans! Orgineel en mooie feestelijke lakjes. Wél adviseer ik je de romige glitterlakjes aan te brengen over een witte lak, dan komen de kleuren veel beter tot zijn recht.

De Jelly Belly Insta-Dri Nail Polish collectie is verkrijgbaar bij de Etos en de DA.

 

Lees ook