PUPA Milano, Estée Lauder, Douglas, MAC Cosmetics, NARS

09:20 - 05:36
luistertijd 09:20 - leestijd 05:36

We love make-up! Ook deze maand zijn er weer een heleboel nieuwe make-up producten gelanceerd. Benieuwd naar welke producten nieuw in de winkels liggen? Je leest het in dit artikel!

Douglas – make-up 

Douglas heeft de afgelopen tijd enorm veel nieuwe beauty producten gelanceerd. Vanaf nu shop je onder meer nieuwe foundations, highlighters, concealers, bronzers, poeders, lipproducten, oogschaduws, oogpotloden en wenkbrauwproducten. Wij delen er een aantal!

Douglas Ultralight Foundationfoundation douglas

Een ‘my skin but better’ look creëer je met de nieuwe Ultralight Foundation van Douglas. Deze foundation heeft een ultralichte textuur waardoor je niet voelt dat je make-up draagt. De formule bevat een minimaal aantal ingrediënten en het maximale percentage water. De foundation is intens hydraterend, gaat huidveroudering tegen en geeft  een gezonde en stralende look. Verkrijgbaar in 8 tinten!

Shop hier online

 

Douglas Drop & Mix Glow Drops

highlighter douglas

Een mooie, natuurlijke glow creëer je met de nieuwe Douglas

Drop & Mix Glow Drops. Dit product is verkrijgbaar in 3 tinten en is direct aan te brengen op de jukbeenderen. Blend de druppels met je vingers of gebruik hiervoor een penseel. Wil je een subtiele glans? Meng dan wat druppers met je favoriete foundation, moisturizer of body lotion.

Shop hier online

 

Douglas Mattifying Powder

poeder

De nieuwe Douglas Mattifying Powder heeft een op crème gebaseerde formule die de huid voedt en corrigeert. Het product bevat ingrediënten die de huid beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf en tegen veroudering. Verkrijgbaar in 6 tinten.

Shop de poeders hier online

 

Douglas Eyeshadow Palettes oogschaduw

De Douglas Eyeshadow Palettes komen in twee diverse varianten én formaten. Het Pink Nudes palette bevat prachtige roze nude tinten en het Caramel Nudes palette beschikt over meer warme goudtinten. Beide palettes zijn verkrijgbaar in een grote of mini variant. Het grote palette bestaat uit 14 kleuren en de mini versie heeft een slimme selectie van 6 kleuren.

De palettes hebben gepigmenteerde en unieke tinten die zacht van textuur zijn en daarmee ook makkelijk te blenden zijn. De finishes van de oogschaduws varieren van matte en iriserend tot glitter en metallic.

Shop hier online

 

Estée Lauder – Pure Color Envy Rebellious Rose Collection

Estée Lauder’s nummer 1 lipstick kleur, Pure Color Envy Sculpting Lipstick in Rebellious Rose, is een neutrale roze kleur die de persoonlijkheid van een rebelse, zelfverzekerde vrouw weerspiegelt.

De nieuwe Rebellious Rose Collection staat geheel in het teken van deze populaire lipstickkleur. Maar vanaf nu is Rebellious Rose beschikbaar in drie verschillende formules en finishes! Maak kennis met deze kleur middels een crème, gloss of matte product. De kleur is flatterend op alle huidtinten en creëert een krachtige, vrouwelijke liplook.

 

estee lauder

Voor welke vorm ga jij? De klassieke creamy lipstick, een matterende liquid lipstick of toch liever een glanzende lipgloss?

Shop hier online

 

PUPA Milano – make-up

Heel wat nieuws van PUPA Milano! Het merk heeft allesbehalve stilgezeten en komt uit met nieuwe producten voor zowel de teint en de ogen als voor de lippen.

Glitter Bomb Holo Edition Eyeshadow

De nieuwe Glitter Bomb Holo Edition Eyeshadow combineert de glanzende finish van pure glitters met een laagje holografische parels voor een intens iriserend effect. De aanwezigheid van grondstoffen met verzachtende eigenschappen zoals Phytosqualane maken de textuur zacht en licht van gewicht. Filmvormende polymeren zorgen ervoor dat de oogschaduw goed hecht en pigmenten geven een pure en intense kleur. Vrij van parabenen en verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren!

oogschaduw

Shop Glitter Bomb hier online

 

Prime Me Perfecting Face Primer

De Prime Me van PUPA Milano is een lichtgewicht primer die de zichtbaarheid van expressielijntjes, grove poriën en oneffenheden vermindert. De teint wordt egaler gemaakt en de huid wordt glad en voelt zacht aan. Daarnaast zorgt de primer ervoor dat make-up langer blijft zitten en gemakkelijker aangebracht kan worden. Het product is verrijkt met Soft Focus Elastomeric Polymers die onder andere de huidtextuur egaal en zacht maken. Vrij van parabenen, alcohol en olie!

primer

De primer is tevens verkrijgbaar in een groene anti-redness variant, een roze variant voor de vale huid en een oranje variant voor de doffe huid met een grijs-blauwe ondertoon.

Shop de primers hier online

 

WOW! LIPSTICK 

PUPA presenteert de eerste ‘transformer’ lipstick. WOW! LIPSTICK speelt met het transformeren van het product waardoor matte en metallic lippen omgetoverd worden in glitter en super glanzend. Verkrijgbaar in 12 tinten met een verrassend effect!

lipstick

Door druk uit te oefenen op de lippen wordt de mat-metallic afwerking glitterachtig. De micro-reflecterende parels geven een glinsterend effect en het hoge percentage pigmenten zorgt voor een pure kleur direct bij de eerste applicatie. Het werkt heel simpel! Breng de lipstick aan op schone, droge lippen en wacht tot deze goed droog is. Druk de lippen stevig op elkaar en herhaal dit door de mond snel te openen en sluiten. Zie vervolgens het glittereffect ontstaan!

Shop hier online

 

NARS – Lipstick Collection

Om te vieren dat NARS al 25 jaar baanbrekende beautyproducten ontwikkeld, lanceert het merk een uitgebreide lipstickcollectie in de meest uiteenlopende tinten, ter aanvulling van de twaalf reeds bestaande nuances.

nars

De lijn van maar liefst 60 tinten bestaat uit lipstick met een innovatieve, intens gepigmenteerde formule die de lippen van een sprankelende kleur voorziet maar tegelijk verzorgt met een lichtgewicht formule. De finishes variëren van matte en satijn tot transparant glanzend. In de samenstelling van de lipsticks is onder andere zaadolie van de passievrucht verwerkt om de vitaliteit van de huid te ondersteunen. Om de intensiteit van de kleur te behouden en versterken is er moringa zaadolie toegevoegd.

lipstick

De drie verschillende lijnen zijn: Seductive Sheers, Sensual Satins en Must-Have Mattes.

Shop deze Nars producten hier online

 

MAC Cosmetics – Studio Fix Matte Foundation Stick

MAC Cosmetics introduceert de nieuwste toevoeging aan haar klassieke, matte Studio Fix familie. De Studio Fix Matte Foundation Stick is een 24 uur houdende foundation met een medium dekking. De stick geeft de huid een gehydrateerde, egale look en is verkrijgbaar in 33 diverse kleuren.

foundation stick

Zowel consumenten als make-up artiesten vergroten met dit product hun aanbreng-technieken en hebben de mogelijkheid om te experimenteren met nieuwe formules. Ga naar een van de MAC stores om de juiste match voor jouw huidskleur te vinden!

Shop deze MAC producten hier online

 

Lees ook