Een all-natural anti-aging oplossing

02:19 - 01:23
luistertijd 02:19 - leestijd 01:23

Al eerder schreven we op BeautyJournaal over gezichtsgymnastiek voor een jongere uitstraling. Dit artikel viel erg in de smaak en daarom delen wij in dit vervolgartikel een aantal nuttige video’s die helpen bij het tegengaan van lijntjes tussen de neus en de lippen. Maak je klaar voor een aantal hilarisch, maar vooral effectieve, yoga oefeningen voor het gezicht!

Face Yoga Method

Fumiko Takatsu is de oprichtster van Face Yoga Method. Haar doel is om iedereen met zelfvertrouwen door het leven te laten lopen en doet dat doormiddel van haar verjongende yoga methode voor het gezicht te delen via YouTube.

Zelfvertrouwen draait natuurlijk niet alleen om de looks. Echter past soms de persoon die jij van binnenuit bent niet met de reflectie die je in de spiegel ziet. Deze disconnectie kan je verlegen, onbegrepen en zelf beschaamd laten voelen. De Face Yoga Method is een natuurlijk alternatief voor anti-aging oplossingen en helpt je bij het terugkrijgen van een stralende, jeugdige look.

Bezoek hier de Face Yoga Method website voor meer informatie.

Neus-lippenplooi verminderen 

Anders dan de kraaienpootjes of rimpels op het voorhoofd, waaraan je relatief veel aandacht geeft, lijkt de neus-lippenplooi vaker genegeerd te worden. Totdat ze op een dag beginnen te verschijnen..

Wat doe je dan? De Face Yoga Method biedt een oplossing! Met onderstaande twee minuut durende video leer je de fijne kneepjes van het vak. Deze yoga oefeningen voor het gezicht zullen bij regelmatige herhaling zichtbare lijntjes doen verminderen voor een all-over jeugdigere look.

Rokerslijntjes en de dubbele kin

Wil je nu ook rokerslijntjes, oftewel de fijne lijntjes rondom het mondgebied, en de dubbele kin meenemen? Dat kan! Fumiko heeft hier namelijk ook een video over gemaakt. Maak deze gezichtsoefeningen niet optioneel maar neem ze dagelijks mee in je ochtend- of avondroutine. Op deze manier zie je het resultaat een stuk sneller!

Ga jij aan de slag met deze gezichtsgymnastiek oefeningen vanuit huis?

Lees ook