Van droge extensions tot gladde lokken!

04:05 - 02:27
luistertijd 04:05 - leestijd 02:27

Kérastase, topmerk vanuit de kapperswereld, komt met een nieuw product binnen de Nutritive lijn. Deze lijn staat bekend om zijn herstellende werking voor droog tot extreem droog haar.

Ik testte het nieuwe Nutritive 8H Magic Night Serum van Kérastase in mijn hairextensions. Deze hebben namelijk heel wat verzorging nodig, voelen snel droog aan en ogen gemakkelijk als stro. Ik ben heel benieuwd of dit serum deze extreem droge haren om kan toveren tot mooie gladde lokken.

Verzorging tijdens het slapen

Het idee is ontstaan vanuit de huidverzorging; zie het als een rijke nachtcrème, maar dan voor de haren. Het serum heeft ongeveer acht uur lang de tijd om in te trekken en het haar te voeden, gewoon terwijl je slaapt!

Normaal gesproken moeten we eigenlijk uitkijken dat juist ’s nachts het haar niet extra beschadigt door wrijving langs het kussen en in de warme zomermaanden kan ook airco en hitte het haar uitdrogen. Dus juist ’s nachts het haar beschermen en voeden is ideaal.

Shop hier online

 

haar

Esther’s haar voor gebruik van het haarserum

De Beauty Sleep formule

Het Nutritive 8H Magic Night Serum bevat iris wortel extract, welke zorgt voor aanvulling van voedingsstoffen en geeft een gladde toplaag op elke haarvezel. Ook bevat het een mix van B-vitamines die het haar voedt en de buitenste laag van het haar een satijnen afwerking geeft.

serum

Het Kérastase serum werkt als een haarmasker en is heel geschikt voor iedereen die het eigenlijk te druk heeft om haar haren uitgebreid te verzorgen. Het product mag aangebracht worden op droog ongewassen haar en hoeft, in tegenstelling tot andere haarmaskers, ook niet uitgespoeld te worden.

De geur heeft in dit serum ook een belangrijke functie; de eerste twee uur van de nacht bieden de bloemtonen heerlijke ontspanning en de laatste twee uren van de nacht stimuleert zij de zintuigen bij het wakker worden. Overigens blijf je de heerlijke geur overdag ook goed, maar subtiel ruiken.

Shop hier online

 

Laat de test beginnen!

Het serum zit verpakt in een glazen fles, welke mij door de kleuren doet denken aan een zonneproduct voor je haren, van bruin naar rood, oranje en geel. Met het pompje kun je handig doseren. Heb je licht droog haar, dan breng je het alleen aan op de haarpunten. Als je haar echt droog tot zeer droog is, dan mag je het royaal en zelfs goed doorgedrenkt over je gehele haar aanbrengen op de droogste delen. Het product penetreert heel goed en maakt de haren absoluut niet vet en zwaar. Ik was na 1 dag al aangenaam verrast, mijn lokken waren al een stuk minder breekbaar en droog zoals je op de foto kunt zien.

kerastase

Na de tweede keer aanbrengen was mijn haar al super glad en zacht.

Esther’s eindoordeel

Ik ben fan van dit gemakkelijk te gebruiken serum, het doet echt wat het belooft en ruikt bovendien heerlijk! Als dit serum de zeer droge extensions kan omtoveren tot mooie gladde lokken, dan zal het zeker ook heel goed werken op eigen haar wat droog tot zeer droog is.

Shop hier online

 

Lees ook