Huidveroudering tegengaan met volledig vegan producten

06:14 - 03:44
luistertijd 06:14 - leestijd 03:44

vinoble cosmetics

Vinoble Cosmetics is hét antwoord op de toenemende vraag naar verantwoorde skincare. Het merk is 100% vegan en bevat krachtige antioxidanten die  gewonnen worden uit druiven. Om aan de hoge vegan standaard te voldoen, worden de producten jaarlijks getest door The Vegan Society.

Vegan & luxe

De gehele lijn maakt indruk door de eenvoud en luxe die het uitstraalt. Fijne texturen, verfijnde geuren en een minimalistisch design maken Vinoble een luxe voor dagelijks gebruik.

Respect voor de natuur staat bij Vinoble centraal. Het productieproces houdt rekening met het ecologische aspect en is in overeenstemming met strikte kwaliteitsstandaarden en -richtlijnen. Ook de verpakkingen zijn duurzaam: gemaakt uit glas, textiel en hout.

vinoble cosmetics

Effectieve huidverbetering

Vinoble Cosmetics focust op huidverzorging die snel en zichtbaar resultaat levert en op langere termijn een gezonde huid als doel heeft. Om deze doelstelling te behalen is naast een goede huidverzorging een gebalanceerde levensstijl essentieel.

OPC, resveratrol, stamcellen van druif en druivenpitolie

Door het gehaaste leven krijgen we dagelijks veel meer te maken met vrije radicalen die zorgen voor oxidatieve stress wat onder andere  huidveroudering als gevolg heeft. Vinoble Cosmetics gaat deze huidveroudering tegen door de super krachtige antioxidanten OPC, resveratrol, stamcellen van de druif en druivenpitolie.

vinoble cosmetics

Rituelen

En weet je wat ook zo fijn is? In de behandelingen in de salon ligt de focus op ontspanning. Voor je huid en voor je ziel.

Fijne facials voor een lekkere glow

Iedere facial start met een ritueel. Het welkomstritueel zorgt ervoor dat je kan ontspannen vanaf het eerste moment en optimaal kan genieten van de behandeling, of deze nu 30, 60 of 90 minuten duurt. Het resultaat? Een ontspannen geest en een mooie glow door de krachtige antioxidanten.

Dit zijn de Vinoble favorites!

Cleansing tonic

Helpt de huid om huidverzorgingsproducten beter te absorberen. Allantoïne kalmeert de huid en zorgt voor hydratatie. Het waardevolle antioxidant OPC, wat 20 x sterker is dan vitamine C, beschermt collageen en elastine tegen vrije radicalen.

Fruit acid peel

Met een percentage van 9% is deze peel ook thuis inzetbaar en geschikt voor ieder huidtype. De peel is een intensieve cocktail van salicylzuur, melkzuur en wijnzuur welke bij regelmatig gebruik een verbetering geeft op fijne lijntjes, littekens, grove poriën en hyperpigmentatie.

Hyaluronic concentrate

Heeft een directe werking op de vermindering van fijne lijntjes en rimpeltjes maar zorgt er tevens voor dat de elasticiteit van de huid verbetert. Door de combinatie van grote én kleine hyaluron moleculen zorgt dit concentrate voor vochtherstel op alle niveaus.

Lifting cream

Bevat een geavanceerd transportsysteem dat gebaseerd is op huideigen ceramiden waardoor de werkstoffen diep en snel hun huidverbeterende werking uit kunnen voeren. De combinatie van gerst en het antioxidant resveratrol vermindert de zichtbaarheid van fijne lijntjes terwijl de huid krachtig gehydrateerd wordt.

Ben je als beautyspecialist geïnteresseerd in het werken met Vinoble?

Wij bieden als distributeur producten van topkwaliteit welke alleen te verkrijgen zijn bij de professional en niet terug te vinden zijn in een webshop. Daarnaast worden er verschillende trainingen gegeven waarin je wordt opgeleid tot gecertificeerd vinotherapeut.

Nieuwsgierig geworden naar dit 100% vegan merk en bemerk jij ook een toename in deze vraag? Er is de mogelijkheid om je voor een van onze trainingsdagen in te schrijven om alles te ontdekken over Vinoble Cosmetics. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Bel naar 0499-327 237 of mail naar lotte@uskin.nl.

Geluk ontvang je door te delen, dat is de filosofie. Daarom deelt Vinoble Cosmetics graag het geluk van skin happiness met jou!

Vinoble Cosmetics reikt verder dan een mooie stralende huid, dat bewijst deze voor- en nafoto van pigment:

 

Wil je meer vitaliteit en energie? Wil je jouw cellen optimaal voeden om preventief te werken aan anti-aging? Dat kan met deze krachtige, zuivere multivitamineen anti-oxidantboost in poedervorm, met vele extra’s. Weg met die afval- en gifstoffen!

Cellen beschermen van binnenuit met Cellics

Met Cell First bescherm je je cellen van binnenuit. Wil je meer vitaliteit en energie? Wil je jouw cellen optimaal voeden om preventief te werken aan anti-aging? Dat kan met deze krachtige, zuivere multivitaminen anti-oxidantboost in poedervorm, met vele extra’s. Weg met die afval- en gifstoffen!

Isabel meets vegan

Steeds meer mensen kiezen er voor om minder of geen vlees, vis en dierlijke producten –zoals zuivel en eieren- te eten. Ieder heeft hiervoor zo zijn eigen redenen. De een doet het vanwege het dierenleed, de ander voor een beter milieu. Je eigen gezondheid kan ook een goed argument zijn, of natuurlijk een combinatie van bovenstaande.

Isabel van der Sman – van Genugten | Eigenaresse USKIN

Hoe goed ben jij als ondernemer in ‘goed voor jezelf zorgen’? 

Hoe bewust ben jij bezig met milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen? En is een 100% vegan lifestyle echt nodig?

We leven in een gehaaste maatschappij waarin prestatie en altijd maar doorgaan de nieuwe standaard lijkt te zijn. Ondernemen is leuk, het geeft je vrijheid en je ervaart de beloning van je harde werk. Als ondernemer kies je er voor om te knokken. Heerlijk! Toch? Of ben je vaak enorm vermoeid en kijk je uit naar dat ene momentje voor jezelf? Jij herkent vast ook de hobbels die er genomen moeten worden en de lange dagen werken. Dit brengt soms de nodige stress.

Al deze inzichten hebben tot een FAN-TAS-TISCH concept geleid. 

De meest krachtige antioxidanten inside en outside, samen met rituelen om je brein en je body te detoxen.

Dit artikel wordt je rechtstreeks aangeboden door Vinoble Cosmetics.

Lees ook