ghd, Sebastian Professional, Yves Rocher, The Insiders

05:03 - 03:02
luistertijd 05:03 - leestijd 03:02

Afgelopen maand zijn er weer een aantal nieuwe haarverzorgingsproducten gelanceerd. In dit artikel delen wij de nieuwste shampoos, conditioners, haarmaskers en haartools met je. Benieuwd naar wat er nieuw in de winkels ligt? Lees dan snel verder!

ghd – Oracle

Oracle is het nieuwste stylingapparaat van ghd. Deze tool helpt bij het creëren van eindeloze krullen in één simpele beweging. Het haar hoeft voor het maken van krullen niet meer om een krultang gewikkeld te worden, maar kan als het ware in de tool worden gelegd voor mooie gekrulde waves.

Oracle bevat een unieke U-vorm die bestaat uit vier verschillende keramische platen. In de warme zone wordt het haar tot een krul gevormd. De tang bestaat tevens uit een koelsysteem die ervoor zorgt dat de krul snel afkoelt en direct wordt gefixeerd. De tang kan een optimale temperatuur van 185 graden bereiken, dit is de temperatuur waarbij het haar kan worden gestyled zonder schade.

Door de ghd Oracle in een iets andere hoek te houden, kun je verschillende soorten krullen en waves maken. Van zomerse beach waves tot regelmatige krullen!

Sebastian Professional – Dark Oil Lijn

Sebastian Professional’s Dark Oil verzorgingslijn is speciaal gemaakt voor gedurfde en creatieve mensen. De lijn bestaat uit vier nieuwe producten die voortbouwen op het succes van de Dark Oil, dit is een stylingoil die de natuurlijke body van het haar behoudt en het tegelijk extra glad maakt. Hoewel sommige oliën het haar kunnen verzwaren, verdwijnt Dark Oil binnen enkele seconden in het haar. Het laat een lichtgewicht, natuurlijk volume achter met een reflecterende glans.

Aan de lijn zijn nu ook een Shampoo, Conditioner, Masker en Silkening Fragnant Mist toegevoegd. De mist verlengt de grenzen van styling door te zorgen voor 3x gladder haar met een heerlijke geur. De producten bieden allemaal de voordelen van een olie, zonder het gewicht of de ‘vette’ look. De speciale DiffusX Technology voedt het haar van binnenuit en strijkt de haarschubben glad. Alle producten zijn verrijkt met een mix van natuurlijke oliën, waaronder jojoba- en arganolie.

Shop de Dark Oil collectie hier online

 

Yves Rocher – Hair Care Collectie

Yves Rocher heeft haar Hair Care collectie uitgebreid waardoor we ons geen zorgen meer hoeven maken over droog of futloos haar. De producten zijn in een nieuw jasje gestoken en bevatten allemaal als hoofdingrediënt fructosen van biologische Agave. Dit ingrediënt stimuleert de microcirculatie van de hoofdhuid en verbetert zowel de kwaliteit als de groei van de haarwortel. De hoofdhuid wordt gezuiverd waardoor het haar er vanzelf weer gezond uit begint te zien.

De collectie beschikt voor elke probleemzone over een gepaste behandeling met ieder een specifiek extra ingrediënt. Yves Rocher zet de verzorging voor herstel, voeden en gekleurd haar extra in de kijker. Elke verzorging beschikt over een masker, een shampoo en een conditioner. De producten zijn verpakt in een recyclebare flacon van 100% recyclebaar plastic.

Shop hier online

 

The Insiders – Curl Crush Collection

Ontembare krullen zijn verleden tijd met de producten uit de nieuwe Curl Crush Collectie van The Insiders. Je neemt vanaf nu de controle over jouw krullen!

De collectie bestaat uit een hydraterende en sulfaatvrije Bring the Bounce Shampoo waarmee je in combinatie met de Bring the Bounce conditioner je krullen kunt activeren. Voor dat extra beetje verzorging vervang je de conditioner voor het voedende Me, My Curl & I haarmasker.

Bij het droogmaken van je krullen wil je natuurlijk haarbreuk voorkomen. Dit kan met gebruik van een microvezel handdoek, zoals de Curl Coach Anti-Frizz Hair Towel.

Je haar krullen met een stylingtool? Bescherm en verzorg je haar dan met de Velvetine Styling Cream voor zachte en plusvrije krullen. Gebruik de Rebound Curl Refresher Spray voor glanzende krullen zonder je haar te hoeven wassen. Gewoon een extra refresher op warme dagen!

De producten uit de Curl Crush Collection zijn geschikt voor elk type krul en bieden hydraterende en verzorgende voordelen.

Shop hier online

 

Lees ook