Holy Land Cosmetics, Davines, LUSH, Kiehl’s, Fudge, Alpha-H, Skins Cosmetics

10:44 - 06:26
luistertijd 10:44 - leestijd 06:26

De maand juli is weer voorbij gevlogen en ook deze maand heeft het BeautyJournaal testpanel weer een aantal nieuwe favoriete producten ontdekt. Deze producten delen ze graag met je in dit artikel. Lees snel verder!

Schoonheiddspecialiste Patricia: Skins Cosmetics – Sample service

De prachtige parfums die ik een lange tijd heb mogen verkopen in de parfumerie waar ik werkzaam was, heb ik altijd met veel genoegen gedragen. Nu is het tijd voor de iets minder commerciële geuren, en zo kwam ik uit bij de sample service van Skins Cosmetics.

Skins Cosmetics was de eerste winkel in Nederland waar uitsluitend niche merken werden verkocht, die in Nederland niet eerder verkrijgbaar waren. Inmiddels is Nederland een aantal winkels rijk, en zelfs België en Zuid-Afrika!

Uit de verschillende sample sets heb ik de floral sensation gekozen. In het setje bevinden zich een selectie van vijf uiteenlopende bloemige, sensuele parfums. De samples à 1,5 ml geven je goed de kans om de geur een aantal keer te dragen op de huid. In de geuren komen veel verschillende bloemen terug, op het bij geleverde kaartje kan je dan ook precies terug vinden welke ingrediënten en werkstoffen er in zitten.

In de set bevinden zich de geuren:

Als ik al kan kiezen tussen deze 5 prachtige geuren is het extra leuk dat de bijgeleverde voucher mij nog eens €15,- korting geeft.

Shop hier online

 

Huidtherapeute Judith: LUSH Eau Roma Water Toner

Hoe hebben jullie je hoofd koel weten te houden afgelopen maand? Deze Eau Roma Water lotion spray is mijn redder in nood bij warme dagen. De bloemige lotion bevat lavendel- en rozenwater.

Het helpt je in de ochtend net wat frisser wakker worden maar is nog lekkerder om gedurende de warme dagen op je huid te sprayen voor verkoeling. Het product bevat een parabeen zodat het product langer houdbaar is maar daar heb ik persoonlijk geen bezwaar tegen. Bewaar de spray in de koelkast zodat deze extra fris aan voelt bij gebruik. ‘Aromatherapie voor je huid’, aldus Lush.

Shop hier online

 

 

Schoonheidsspecialiste Karmelita: Moskinto muggenpleister

Muggen en muggenbeten, misschien heeft dit niets met schoonheid te maken maar die grote rode oneindig jeukende muggenbulten verdienen nou niet echt een schoonheidsprijs.

Gelukkig heb ik Moskinto ontdekt, pleisters die de jeuk doen afnemen en zwelling voorkomt, dat is tenminste wanneer je de pleister snel na de beet aanbrengt. De huidvriendelijke pleisters werken tot mijn verbazing echt en nog vrij snel ook. Ik ben er zeker bij mijn dochter niet altijd snel genoeg bij maar dan voorkomt de pleister wel dat zij de bulten niet kapot kan krabben.

De pleisters zijn latexvrij en hecten aan de huid met huidvriendelijke actylaatlijm. Er is verder niets aan toegevoegd en mag al gebruikt worden vanaf 3 jaar. Een echt beautyproduct is het niet maar mag zeker niet in je toilettas ontbreken.

Shop hier online

 

Make-up liefhebber Dian: Kiehl’s Avocado Eye Treatment

Afgelopen maand heb ik kennis mogen maken met de huidverzorging van Kiehl’s. Zo testte ik onder andere de Avocado oogcrème, welke inmiddels vast in mijn verzorgingsroutine zit. Deze oogcrème bevat avocado-olie en is redelijk dik van textuur. Ondanks de dikke textuur voelt de crème niet vettig aan. De avocado verzorgt en hydrateert de gevoelige huid rondom de ogen.

De crème is erg romig, groen van kleur en voelt fris aan. Ik gebruik dit product altijd voor het slapengaan en breng de crème met mijn vingertoppen aan langs de oogkas. Deze blend ik vervolgens goed de huid in. Ik heb echt het gevoel dat deze oogcrème iets voor mijn huid doet, want in de ochtend heb ik direct een frissere look!

Shop hier online

 

BeautyJournaal uitgever Monique: Holy Land Cosmetics C the Success vitamine C serum

Ik ben dol op vitamine C skincare en ben van mening dat het elke dag gebruikt moet worden. Onder je dagverzorigng of onder je anti-zonnebrandcreme of make-up. Vitamine C is behoorlijk onstabiel daarom vergt het wat van een fabrikant om het in werkzame hoedanigheid in een product te krijgen. Het valt uiteen zodat er zuurstof bij komt. Dit moet natuurlijk, maar graag pas op je huid, en niet al in de verpakking.

C the Success van Holy Land Cosmetics uit Israel heeft het slim aangepakt: opgesloten in bolletjes (spheres) die pas open knappen als je ze eruit pompt. Vitamine C neutraliseert vrije radicalen, maar zorgt ook dat pigmentvlekjes niet donkerder gaan worden. Het geeft je huid een mooie glow en helpt de collageenproductie op gang te houden.

Het vitamine C substraat bestaat uit ascorbine zuur en ascorbine palmitaat. Er zijn verder ook nog stoffen als hamamelis en mandarijn etherische olie, bijenwas aan toegevoegd. Er zit ook een snufje siliconen in en wat minerale olie, en propyleen glycol. Ik meld het maar even voor de Inci-vreters onder ons 😉 Ik vind het een heerlijk, en zuinig in gebruik.

Vind een verkooppunt bij jou in de buurt

 

Schoonheidsspecialiste EstherAlpha-H Hyaluronic 8 serum

Sinds een paar weken werk ik in de salon met het Australische merk Alpha-H. Ik ben dus nog op een soort ontdekkingstocht door al hun producten. Zo kwam ik op een van  hun nieuwe producten, het Hyaluronic 8 serum. Het bevat maar liefst 8 soorten hyaluronzuur (hoog en laag moleculair) die door kunnen dringen tot in de diepere huidlagen, waardoor het werkt als een filler voor de huid

Verder bevat het Hydranov-P®, een concentraat uit rode alg die de natuurlijke vorming van hyaluronzuur tot maar liefst 211% verhoogt.  Andere mooie ingrediënten zoals Pollushield™, tegen luchtvervuiling en fijnstof. Geeft maar liefst 6 uur bescherming tegen 74-97% van de in de lucht vervuilende stoffen, Lumicease beschermt tegen blauw licht en Aloë Vera kalmeert de huid.

Het is heerlijk hydraterend, zowel tijdens heel warme dagen als wanneer je vele uren op kantoor in de airco moet doorbrengen, of lang moet vliegen.

Shop hier online

 

Schoonheidsspecialiste Su: Fudge Clean Blonde Shampoo

Nog steeds ben ik helemaal blij met mijn haren na de make over bij Pro-Solo. Maar na een aantal wasbeurten merk ik dat mijn highlights wat geler worden.
Met de Fudge Clean Blonde Toning Shampoo wordt de gelige gloed uit de highlights gehaald. De shampoo heeft een paarse, violet kleur. Ik laat het 10 minuten zitten zodat het goed in kan trekken. Direct na gebruik ben ik weer helemaal blij met de warme kleur in mijn haren.
Shop hier online

Corine: Davines SU Hair Milk

Afgelopen maand ontdekte ik de hair milk van Davines. Afkomstig uit de SU zoncollectie en daarmee onmisbaar tijdens zonnige dagen. Deze beschermende en verzachtende melk bevat UV-B en UV-A filters om kleur te beschermen en je haar te hydrateren.

En dat kunnen mijn door het blonderen droog geworden lokken wel gebruiken. De hair milk ruikt heerlijk zomers naar camellia, mimosa en appel, met een vleugje van houttonen. Pure luxe in je haar!

Ik gebruik de hair milk op droog haar tijdens blootstelling aan de zon, en dan vooral op de lengtes en in de punten. Je kunt deze hair milk ook gebruiken na het wassen en dan op nat haar. Even verstuiven en mijn haar wordt heerlijk zacht en makkelijk doorkambaar.

Shop hier online

 

Make-up Artist Lydia: EmerginC Scientific Organic Resurfacing Kit

De Scientific Organic Resurfacing Kit van EmerginC bevat mooie natuurlijke ingrediënten van minimaal 70% organic teelt, zoals o.a. aloe vera, groene thee, spirulina, kombucha, druiven stamcell extract en sterke antioxidanten. Kombucha is geweldig; het detoxt, herstelt de huidbarriere maar activeert daarbij ook nog eens de productie van collageen.
De Facial kit. Hoe werkt het?
Stap 1 – Op de vochtige huid breng je de kombucha cleanser aan. Verwijderen met een wattenschjif.
Stap 2 – Breng de Peelpad aan op droge schone huid. vermijd de ogen. Na 2/3 minuten verwijderen met water.
Stap 3 – Breng de Phytocell detox masker aan op gezicht en nek.10/15 min laten zitten. Dan verwijderen.
Stap 4 – Breng de Phytocell cream aan op gezicht, nek en decollete.
De stappen zijn duidelijk en heel makkelijk zelf uit te voeren. Alle producten zijn heel fijn en gebruiksvriendelijk verpakt. Een half uurtje een verwen momentje vanuit huis. Ik vind het heerlijk om te doen. Mijn huid krijgt er een echte opkikker van. En ik voel me super fris en schoon. En heel fijn dat het allemaal natuurlijke ingrediënten zijn. Een heel mooi merk met een goede filosofie en prachtige producten.
Shop hier online

Lees ook