Geteste producten Lippen Make-up

Judith test de longlasting Collistar Unico Liquid Lipsticks met matte finish!

Judith Wetzer
Geschreven door Judith Wetzer

Het zit muurvast op je lippen;-)

In mei 2019 heeft het elegante Italiaanse merk Collistar het make-up assortiment uitgebreid met deze vloeibare “Unico Soft Matte Effect Extreme Hold” lipstick. De collectie bestaat uit maar liefst 12 tinten, van poederig roze tot vurig rood. Ik heb de vier onderstaande kleuren mogen testen, van roze naar rood met kleurnummers; 2 Pesca, 4 Terracotta, 8 Lampone en 10 Rosso Unico.

Wat is er zo bijzonder aan deze liquid lipstick?

Collistar geeft aan dat deze Uniqo Liquid Lipstick boordevol pigmenten zit en in de lippen trekt, bijna zoals een tatoeage.

Shop hier online

De applicator

De exclusieve applicator bestaat uit een ribbelig oppervlak met een spitslopend uiteinde. Deze kan perfect gebruikt worden als vervanger van een lippotlood. Met uiterste precisie tekent de applicator, net als een lippotlood de omlijning van de lippen. Het ribbelig oppervlak verzamelt de lipstick en zorgt voor een gelijkmatige afgifte van de lipstick.

Dan nu de test!

Wow wat een pigment! Met enkel één laagje wordt onderstaand resultaat behaald.
De kleuren blijven met gemak 6 uur op de lippen zitten, enkel het midden van de lippen moeten wellicht na enkele uren eens bijgewerkt worden.

Van boven naar beneden; kleur nummer 2 Pesca, 4 Terracotta, 8 Lampone en 10 Rosso Unico.

De lipstick voelt fluweelzacht en een tikkeltje droog aan. De ingrediënten hyaluronzuur en collageen zorgen er voor dat de lippen gehydrateerd blijven en maakt ze iets voller.

Shop hier online

 

Wil je toch iets meer glans? Breng eventueel een lipbalm of transparante lipgloss over de lipstick aan. Hoppa! Zo heb je dubbel pret van deze (matte) lipstick.

Judith’s conclusie

De lipstick trekt direct de lippen in en blijft muur- en muurvast zitten. Eten, drinken, zoenen.. yes deze lipstick overleeft het allemaal. Doordat de lipstick vrij droog en matte is, zijn de liplijnen erg goed zichtbaar. Ondanks dat de lipstick vrij droog is voelt deze wel fluweelzacht aan op de lippen.

Shop hier online

 

De toevoeging van hyaluronzuur en collageen zorgt er voor dat de lippen niet uitdrogen en geeft het een voller effect. Ben jij op zoek naar een mega gepigmenteerde, matte lipstick die in de lippen trekt? Dan is deze mooie vloeibare lipstick van Collistar een dikke aanrader. Door de 12 uiteenlopende tinten zit er zeker voor ieder wat wils bij.

Shop hier online

 

Meer weten over dit onderwerp?

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Over deze schrijver

Judith Wetzer

Judith Wetzer

Met beide ouders werkzaam in de zorg was het geen verassing dat ook Judith voor een opleiding zou kiezen in de gezondheidszorg. Judith: “Terwijl ik de opleiding tot doktersassistente volgde, ontstond - inmiddels zo’n 10-15 jaar geleden - de een na de andere beautyblog. Daarmee werd mijn interesse gewekt voor make-up en huidverzorgingsproducten.”

4 reacties

  • Ha Monique!
    Welke kleur heb je? Kleur nummer 4 is mijn favoriet. Betreft het vervagen.
    Ik heb daar niet zo’n last van, wellicht 1 likje bijwerken halverwege de dag maar dit is veruit de meest langzittende lipstick die ik ooit gehad heb.

  • De texturen voelen inderdaad heel fijn aan, echter had ik toch wel na een paar uur (met eten en drinken) dat de kleur van de ‘binnen’ lip verdween en aan de rand bleef zitten (dat dan weer wel;-)). Dus zeg maar op het meest vochtige deel van de lip. Als je dit niet doorhebt, loop je toch een beetje ongemakkelijk erbij, met halve lipstick op. Jullie daar geen last van?
    Neemt niet weg dat het zeker het predikaat lang houdbaar verdient!

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.