Het zit muurvast op je lippen;-)

04:21 - 02:36
luistertijd 04:21 - leestijd 02:36

In mei 2019 heeft het elegante Italiaanse merk Collistar het make-up assortiment uitgebreid met deze vloeibare “Unico Soft Matte Effect Extreme Hold” lipstick. De collectie bestaat uit maar liefst 12 tinten, van poederig roze tot vurig rood. Ik heb de vier onderstaande kleuren mogen testen, van roze naar rood met kleurnummers; 2 Pesca, 4 Terracotta, 8 Lampone en 10 Rosso Unico.

Wat is er zo bijzonder aan deze liquid lipstick?

Collistar geeft aan dat deze Uniqo Liquid Lipstick boordevol pigmenten zit en in de lippen trekt, bijna zoals een tatoeage.

Shop hier online

De applicator

De exclusieve applicator bestaat uit een ribbelig oppervlak met een spitslopend uiteinde. Deze kan perfect gebruikt worden als vervanger van een lippotlood. Met uiterste precisie tekent de applicator, net als een lippotlood de omlijning van de lippen. Het ribbelig oppervlak verzamelt de lipstick en zorgt voor een gelijkmatige afgifte van de lipstick.

Dan nu de test!

Wow wat een pigment! Met enkel één laagje wordt onderstaand resultaat behaald.
De kleuren blijven met gemak 6 uur op de lippen zitten, enkel het midden van de lippen moeten wellicht na enkele uren eens bijgewerkt worden.

Van boven naar beneden; kleur nummer 2 Pesca, 4 Terracotta, 8 Lampone en 10 Rosso Unico.

De lipstick voelt fluweelzacht en een tikkeltje droog aan. De ingrediënten hyaluronzuur en collageen zorgen er voor dat de lippen gehydrateerd blijven en maakt ze iets voller.

Shop hier online

 

Wil je toch iets meer glans? Breng eventueel een lipbalm of transparante lipgloss over de lipstick aan. Hoppa! Zo heb je dubbel pret van deze (matte) lipstick.

Judith’s conclusie

De lipstick trekt direct de lippen in en blijft muur- en muurvast zitten. Eten, drinken, zoenen.. yes deze lipstick overleeft het allemaal. Doordat de lipstick vrij droog en matte is, zijn de liplijnen erg goed zichtbaar. Ondanks dat de lipstick vrij droog is voelt deze wel fluweelzacht aan op de lippen.

Shop hier online

 

De toevoeging van hyaluronzuur en collageen zorgt er voor dat de lippen niet uitdrogen en geeft het een voller effect. Ben jij op zoek naar een mega gepigmenteerde, matte lipstick die in de lippen trekt? Dan is deze mooie vloeibare lipstick van Collistar een dikke aanrader. Door de 12 uiteenlopende tinten zit er zeker voor ieder wat wils bij.

Shop hier online

 

Lees ook