Dove, RégimA, System Professional, Freck, Fenty Beauty, Rituals

11:12 - 06:43
luistertijd 11:12 - leestijd 06:43

De afgelopen maand is weer voorbij gevlogen! Natuurlijk heeft het BeautyJournaal testpanel ook weer een aantal nieuwe fijne producten ontdekt. Benieuwd naar de favorieten van mei? Lees dan snel verder!

KarmelitaSchoonheidsspecialiste Karmelita: RégimA SpaZone Active Facial Oil

Net binnen en nu al favoriet, de veelzijdige Active Facial Oil van RégimA. De olie bevat naast Omega 3, 6, 9 en vitamine A, B en D ook camellia.

Dit ingrediënt geeft een hertellend en verjongend effect en is bovendien een krachtige antioxidant met een ‘photoprotective effect’ (voorkoming van huidbeschadiging na blootstelling aan de zon). Het product is tevens verrijkt met arganolie, rozenbottel en zwarte bes.

Deze olie is voor iedere huid perfect maar door haar ontstekingsremmende, antibacteriële en herstellende eigenschappen in zij bijzonder geschikt voor rosacea, eczeem en psoriasis.

Wat ik persoonlijk heel fijn vind is dat de olie door de lage moleculaire structuur goed door de huid wordt opgenomen en zo bijvoorbeeld ook helpt vochtverlies tegen te gaan. Te gebruiken voor het hele lichaam, dus niet alleen voor het gezicht. Zelf gebruik ik de olie voor mijn handen en naar behoefte in combinatie met mijn dagcrème of afwisselend met mijn nachtcrème.

Shop hier online

 

Schoonheidsspecialiste Su: Sebastian Texture Maker Spray

Na mijn kappersbezoek bij Pro-Solo, waar binnenkort nog een review van online komt, ben ik helemaal verliefd geworden op mijn nieuwe kapsel. Omdat ik van nature stijl haar heb blijven de krullen of slag vaak minder goed zitten

Om te voorkomen dat de krul of slag snel uitzakt gebruikte topkapper Mark de Sebastian Texture Maker Spray. Deze spray maakt mijn haren wat stugger en stroever zonder dat het plakt. De slag blijft zo beter zitten, zelfs als je het uitborstelt!

De look van Su Chen na bezoek aan topkapper Mark van Westerop

Nu weken later kan ik thuis mijn haren stylen en in model brengen, alsof ik net terug ben gekomen van de kapper. Echt een hairstyle hack voor mij! Je gebruikt de spray op nat of droog haar en brengt het daarna in model. Makkelijker kan het niet 😉

Shop hier met korting

 

Schoonheidsspecialiste Esther: System Professional Luxe Oil Reconstructive Elixir

Net als Su ben ook ik enthousiast over een product dat mij is aangeraden tijdens mijn kappersbezoek bij Pro-Solo.

Bij het bezoek aan Mark van Westerop voor de make over, gebruikte hij de Luxe Oil Reconstructive Elixir van System Professional zowel op nat haar vóór het stylen als afwerking na het stylen.

Mijn haar glansde zo mooi, dat ik dit product mee nam naar huis. Inmiddels is het een favoriet geworden tussen mijn haarproducten.

Het elixer is op meerdere manieren te gebruiken, waaronder dus op nat haar als bescherming tijdens het föhnen en stylen, als finishing touch tegen pluizen, maar ook te mengen met een masker als extra voeding voor je haar. Het product bevat argan-, jojoba- en amandelolie die het haar direct voeden en zacht maken, zonder dat het vettig wordt. Je haar gaat er ontzettend mooi van glanzen en er zit een UV bescherming in. Het is voor alle haartypen geschikt.

Shop hier met korting

 

Make-up artist Lydia: Freck

Nepsproeten. Hoe leuk is dit. Freck is een mini tool waarmee je heel natuurlijk sproetjes aanbrengt/bijtekent. Sproeten zijn in. Persoonlijk heb ik sproeten altijd mooi gevonden, zo ook de founder van Freck.

LA based Remi vond sproeten cool. Om het te bewijzen ontwikkelde ze een product om perfect sproetjes aan te brengen. Niemand geloofde er in. Sproeten waren niet in.

Ze werden meest gecamoufleerd. Nu denk je misschien: ‘’dat is simpel te maken’’, maar de hele ontwikkeling en productie nam 4 jaar in beslag. En daar was Freck een super handig, simpel mini flesje met een heel fijn kwastje. Inmiddels een hit.

Met het kwastje stipjes zetten waar je de sproeten wil. Even wachten en dan zachtjes deppen met je vingers om iets te vervagen. Maak ze wat verschillend van kleur en grootte voor een natuurlijk resultaat. Geschikt voor elke huidskleur.

Shop hier online

 

Model Mandy: Dove deodorant komkommer & groene thee

De Dove Deodorant in komkommer en groene thee is deze maand mijn favoriet. Je hebt deze in een mini en in een grote variant. Ik vind de geur heerlijk fris met komkommer en groene thee. Het verzorgd je huid met de toegevoegde vitamine E en hydraterende crème.

Het is een heerlijke frisse geur die vooral voor de zomer erg geschikt is! Tussen het werken door vind ik het fijn om even te sprayen met deze deodorant.De deodorant is mild en bevat geen alcohol. Ook de variant met peer & aloe vera is erg fijn!

Shop met korting

 

Sabine: Rituals Handcrème – The Ritual of Sakura

Rituals. Ik blijf vol verbazing kijken naar deze mega succesvolle retailer. Het retail concept wordt strak doorgevoerd, de product assortimenten worden gestaag uitgebouwd en de expansie in het buitenland gaat mega over de top.

Eigenaar en CEO Raymond Kloosterman werd vorig jaar nog marketeer of the year. Wat is het geheim, dat ze zo succesvol blijven? Als je Rituals vergelijkt met een Sabon of Oil and Vinegar. Allebei winkels die in de hoek van de “zelfverwennerij of cadeau voor jou” zaten, maar die het helaas niet hebben gered. Om nou alweer aan te komen met die fles olijfolie, bleek toch een bottelneck te zijn voor Oil and Vinegar.

Ik geloof dat hij heel gedegen zijn concept heeft gebouwd en daar niet van heeft afgeweken. Tevens doet Rituals geen consessies aan kwaliteit of aan vernieuwing van geuren. Tot slot leiden ze hun personeel goed op. Het blijft altijd een feestje om de winkel in te lopen en deze brand ambassadors je te laten helpen.

Mijn favoriet van deze maand is de Rituals Handcrème: Ritual of Sakura. Een heerlijke bloemige/poederige geur en een mega romige substantie die vrij snel intrekt. Heerlijk vind ik het. Mijn handen zien er gevoed en zacht uit en ruiken heerlijk. Deze handcrème gebruik ik tot de laatste druppel uit de tube is geknepen.

Shop hier online

 

Huidtherapeute Judith: L’oreal Elnett Heat Protection Satin Spray

Sinds mijn haar gekleurd is bij topkapper Mark van Westerop (binnenkort verslag!) en ik vaker de krultang pak, gebruik ik deze Heat Protection Satin Spray van L’oreal Elnett.

Volgens Elnett geeft deze spray gedurende 3 dagen lang volume en beschermd het tegen de hitte van de föhn, krul- en stijltang. Ik moet eerlijk zeggen.. sinds het gebruik van deze spray blijven de krullen echt veel langer zitten en glanst mijn haar een stuk meer! Wat mij betreft een aanrader om je haar te beschermen tegen de hitte van stylingtools.

Shop hier voordelig

 

Schoonheiddspecialiste Patricia: Institut Esthederm – Photo Regul

Afgelopen maand hebben we best al kunnen genieten van het zonnetje.

Maar wat als je last hebt van pigmentvlekjes en je daardoor helemaal niet in de zon wil omdat ze door de zon alleen maar donkerder worden? Dat is jammer want je zomerse tintje blijft dan ook uit.

Esthederm heeft de Photo Regul, dit is een volwaardige gezichtsverzorging, met een hoge biologische interne zonbescherming. Esthederm geeft geen factor aan op de verpakking maar sterren.

Je moet het zo zien: in het weerbericht wordt dagelijks de UV-index van de stralingen van de zon aangegeven, en vanuit die theorie werkt Esthederm.

1 ster: lentezon, korte blootstelling (UV-index 1-4)

2 sterren: normale tot hoge zon sterkte. Gebruik voor 12:00 en na 14:00 (UV-index 4-8)

3 sterren: extreme zonsterkte. Gebruik in de bergen, tropen op boten en tijdens lange blootstelling aan de zon (UV-index 8+)

De crème maakt de vlekken minder zichtbaar en laat je egaler bruinen, het zorgt voor een jeugdige huid met een mooie gouden teint. Dit komt omdat de hoge UvA en UvB bescherming ervoor zorgt dat de huid uitstekend beschermt is, ook tegen veroudering.

Daarnaast spoort deze intelligente crème de defecte bruiningscel die de pigmentstoornis veroorzaakt op en zorgt dat die geen pigment meer aanmaakt maar dat de huid er omheen wel mooi bruin wordt waardoor de huid er egaler uit komt te zien. Echt een topper!

Shop hier online

 

Make-up liefhebber Dian: Fenty Beauty Glossbomb – Fu$$y

Wanneer ik geen tijd heb om een volledige make-up look te maken, maar ik toch íets aan mijn gezicht wil doen probeer ik het qua make-up vaak minimaal te houden.

Ik ben nooit een fan geweest van lipgloss, het plakt en je moet het continu bijwerken. Mijn mening veranderde al snel toen ik kennismaakte met de Glossbomb van Fenty Beauty.

Nadat ik een tijdje de originele kleur ‘Fenty Glow’ gebruikte, besloot ik afgelopen maand ook de kleur ‘Fu$$y’ aan te schaffen tijdens mijn bezoek aan de Sephora in Duitsland.

De Glossbomb plakt niet en dat is echt een mega pluspunt voor mij. Fu$$y heeft een mooie zachtroze kleur en geeft een prachtige glans aan mijn lippen. De applicator is lekker dik en de geur van de gloss ruikt zoet, naar snoepjes. De geur blijft niet lang hangen, ideaal dus als je niet van een zoete geur houdt! Maar stiekem wel jammer als je er, net zoals ik, wel van houdt 😉

Shop hier online

Lees ook